reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam niedzielnie :( ja wstalam dzis o 10:20...synek dał mi pospac:)

Papitka-po zdjeciach nie widać żebyś brzuch miała... js potrzebuje ok. 8kg. W górę ale to nie takie proste:/

reklama
papitka mi do wagi z przed ciąży brakuje jakieś 7 kg:baffled: najgorzej brzuch:-) ale w ciuchy normalnie się mieszczę:-) mobilizuję się żeby zacząć ćwiczyć :-) postanowienie noworoczne:)
happymum nam mały też dał pospać spaliśmy do11:-)
Niedługo szykujemy się na spacerek, troszkę wieje;/;/

madzialena ja ćwicze nawet jak lulam niunia w wózku a będzie jakieś pól h bujania to wkładam nogi pod wózek siadam na brzegu łóżka fotela odchylam sie w tył żeby brzuch był napięty i nogami podciągam wózek kuba zasypia a ja ćwicze przy okazji nogi się poprawiły a brzuch jak wisiał tak wisi niby mięśnie mam ale ta skóra jest mega i sie nie wchłania wcale :wściekła/y:

Moja mama znowu odwala. Wyszłam z kubą na spacer i ż A no i jego tata szedł a Kuba go uwielbia z resztą ja też go lubie i kuba chciał z dziadkiem iść tam do nich nawet słowa idziemy po chrupy nie pomogły no to powiedziałam A żeby go wziął i poszki do dziadka a moja mama się zaczęła pultać że go dałam że powinnam z nim spacerować itp. To co ja miałam go siła zabrać od niego? A dzisiaj pogoda do bani strasznie wilgotno i zimno. Powidziałam ze jest nienormalna bo już chyba nie ma za co sie obrażać. No ale w ogóle co ona ma do tego?

papitka fajnie wymyśliłaś z tymi brzuszkami:) ja zaraz po urodzeniu robiłam brzuszki i trochę pomogło:) A Twoja mama strasznie nerwowa, tak jak pisze wampi nie dalaś dziecka obcej osobie:baffled:
wampi widzę że nie tylko ja postanowiłam zrzucic trochę z wagi:) Zamierzam poćwiczyć z Ewą Chodakowską myślę że 3 razy w tygodniu po te 50min dam radę:-) na youtube są fajne jej ćwiczenia kurcze tylko mobilizacji brak:no::no:

Hej

Alez mi dziś moj malzon cisnienie podniosl.No czasami to ja sie zastanAwiam czy on aby jakis uposledzony nie jest.

kosciol ze starszym zaliczony. popoludniu szwagier z dziewczyną, bratem, bratankiem i tesciem moim przyjechali. a tak o bo im sie nudzilo w domu.

Papitka twoja mama mi troche moją przypomina. jak juz niema sie do czego przyczepić to sobie wymysli powód. Ochrzan dziala.. i pomaga ale na krotko. w sumie to i moj slubny taki. a jak jeszcze coś sobie uroi w tej lepetynie to i potrafi otoczenie wplątac w swe chore wizje. wtedy bywa u nas groznie, bo ja jak mocno zdenerwowana to musze agresje gdzies wyladowac. i tak sie sklada ze na nim.

co do figury, wagi sprzed ciązy to ja ja juz osiągnelam teraz troszke znow przytylam i tak sie zastanawiam czy aby nie zgubić z 5 kg.. ale bede zbyt idealna :D musze miec jakąś wade, nie ?? to skoro juz tyle lat zyje z boczkami.. pozyje i jeszcze :) po wielkanocy wezme sie za siebie zeby na komunii syna wyglądac ladnie :) a potem mamy 3 wesela :D

wszystkie dzieci dziś dają pospać widzę :D co prawda Natalia do 9 spala ale to i tak dłużej niż zwykle , poszalala wczoraj z matka Sz. i pewnie dlatego :) fajna kobieta z niej , bardzo zaradna wszędzie jej pelno . Natalia juz za nią szaleje , ze ja od razu na taka rodzinę nie trafiłam :D:D

A ja ważę jakieś 2kg więcej niż przed ciąża i tego się trzymam ... Bo przy karmieniu w pewnym momencie wazylam jakieś 5-6 kg mniej niż przed ciąża ( żywy szkielet ) ....

Czesc.

Dziewczyny mam pytanie.
Otoz biore tabssy anty i w zeszla niedz skonczylam jeden listek i mialam miec okres w pon a dostalam 3 dni temu a od jutra powinnam zaczac brac znowu. To jesli mam okres to mam wziasc jak mi sie skonczy okres?? Zielona w tym jestem tak szczerze. To moja pierwsza @ od zajscia w ciaze wiec pewnie dlatego tak opoznione to. W ogole mam bardziej obfity ten okres i dzis 3 dzien a boli jak cholera, a wczesniej na 3 dni juz prawie nic nie bylo ...

Hejka poswiatecznie ;-)

magda dokladnie tak jak pisze monika :-)
ja sobie ulatwilam sprawe bo mam 24 tabletki i w nich jeszcze 4 placebo i biore caly czas nie mam przerw i to w sumie wygodne jest ;)

reklama
Madziu mi tez czasem przychodzi pare dni pozniej. Przez pierwsze pol roku mialam jak w zegarku @ a potem krwawienie mialam w niedziele a dzien wczesniej zaczynalam nowe tabsy.

Ehh, ja mam tyle samo co przed ciaza, 65kg, chcialabym 60 a jakby bylo 55 to juz wogole.. Ale pocwiczylam tydzien z Chodakowska i checi odeszly ;/

my jednak idziemy na sylwestra na dyskoteke. Oczywiscie bedzie moja ulubienica ktorej ostatnio chcialam przywalic. Ehh swietnie. I znowu zejda sie dwa roczniki ja 96 i taka Patrycja 94 i sie nawalimy. Ciezki 1 stycznia bedzie, oj ciezki..

8 miesięcy!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry