reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:-)
renata ubaw po pachy jak dzieciaki przekręcają słówka:-) mój ostatnio w przychodni jak zobaczył babcie całą ubraną na czerwono to spytał się głośno czy to sw mikołaj:-D
milena to dobrze że wszystko w porządku:) szczęśliwego rozwiązania dla siostry:)
happymum to chyba wieczorek udany:) gorzej teraz hihi, jak zaczniesz sprzątać to odżyjesz:)

Ja właśnie posprzątałam i przebieraliśmy z małym zabawki, te co były troszkę rozwalone i juz się nimi nie bawił poszły na strych:) synek mi pomagał to w końcu jego klamoty:) w pokoju od razu więcej miejsca:) Zjemy obiadek i idziemy na spacer

reklama
Hej.

Ja wczoraj pierwszy raz od1,5 roku dostalam okres. Zawsze bolal mnie przy tym krzyz i dol brzucha i nic sie nie zmienilo a wczoraj jak mialam skurcze to mowie do T boooooze normalnie jak przy porodzie, przyponnialo mi sie:p

Ja stwierdzam ze nie moge wstawac za wczesnie. Bo porobilam wszystko juz dawno. Nawet na spacerze bylysmy i teraz nudy bo mala spi.

W ogole cos jej sie pokrecilo od dwoch dni. Spi w dzien tak jak zawsze o tej samej porze kazdego dnia. A wieczorem kapanko, mleczko i luli. Czyli ok 20 juz spi. Pospi z godz i budzi sie wyspana uradowana, pelna checie do zabawy. Nie da jej sie polozyc bo ryczy w nieboglosy. Poszaleje po lozku do 23,30 i idzie spac dalej. Dzis juz przed 7 wstala a normalnie to spi do 8,8-30. Nie wiem co jej sie tak odmienilo.

U nas dzis piekna pogoda. Troche jakby mrozno ale tak swieci slonko ze az zyc sie chce;))

Noo i za niecaly msc do Polszyyyy. Niby msc tenu bylam ale czuje sie jakby to wieki temu bylo.
Myslalam ze jak mala sie urodzi to tak nie bede tesknic ale jest jeszcze gorzej jak np sobie mysle ze nie widzi dziadkow cioc wujkow kuzynostwa. Tylko my sami..;//
Wiec troche trzeba sie spiac odlozyc i wracac tam gdzie nasze miejsce!;)

A jakie mamuski macie plany sylwestrowe?? ;)

Helola. Blok za mna hajtaja sie mam przedsmak tego co mnie czeka hehe.

Happy znam ten bol. Niedawno tez to przechodzilam haha :D
Madziu moja miala kiedys taki tydzien co chodzila spac o 22/23 i wstawala o 10 przy czym w dzien nei spala. Ale przeszlo jej naszczescie, i w dzien spi 2/3 godziny idzie spac na noc o 20 i wstaje 8/8:30

My już po spacerku:-)
magda to rzeczywiście malutkiej sie poprzestawiało:) mój synek też od niedawna szybciej chodzi spać i szybciej wstaje:) zawsze wstawał 10-11 a teraz po 9:) my na sylwestra albo w domku cos urządzimy albo pódziemy do mojej przyjaciółki:) ale wiadomo może coś wyskoczy i na spontana gdzieś pojedziemy:-) zaraz po sylwestrze robimy małego urodzinki także kolejna impreza:)

My raczej siedzimy w domu. Chyba ze wyjdzie cos takiego jak w pierwszy dzien swiat, godzina 21:20 ja jeszcze w lozku a o 22 juz na dyskotece hehe

Normalnie nie wierzę.... poszłam z małym na basen a później na zakupy po powrocie miałam zamiar posprzątać. Wracam a tam posprzatane! Mój kochany S. Stwierdził że posprząta żebym mogła odpocząć:) czuje się już dobrze:) mały dziś nurkowal:) jak to mojr dziecko wodę kocha!

Dennisek idxie spać ok. 20 i wstaje o 8-9, a w dzień yi zależy o której wstanie:) jak wstanie o 9 to cały dzień bez dzemek i spać o 7.

Sylwester w domu:)

My sylwestra spędzamy w domku, znajomi przyjdą to wesoło będzie;-)

Happymum u nmie teściowa nie wyróżnia wnuków. Jak coś kupuje to wszystkim. A dla moich rodziców D. i O. to pierwsze wnuki więc rozpieszczają do granic możliwości:-)
Dobrze, że kac minął i super niespodziankę Ci S. zrobił:tak:

Paulina fajnie, że termin 'zaklepany'

23may jak Julka, nadal ją męczy, czy przeszło?

Renata zdrówka

Magda współczuję @,

reklama
Do góry