czesc wieczornie. Bylam dziś z kolezanką w miescie. w planach bylo kupienie jej dzieciom prezentów, ale oprocz auta na pilot nic nie kupiłysmy. aaaa no sorry.. bułki smierdziuchy ( czosnkowe bagietki ) ;D boooooze jak od nas cuchnelo
ale pyszne są
jutro mlody ma jaselka w p-lu. stroj mam pozyczony. dziś sie dowiedzialam ze znajoma jedna chętna jest mi uzyczc
wiec skorzystam
Tylko korone stworzylam
Wampi cudna choinka i szopka
Happy zdrowia zycze.
Paulina to jak imie zapisane, a jak wymawiają to indywidualna sprawa. i w poladndzie zdaza sie ze rodzice zapisują dziecko spolszczonym imieniem, a nazywają wersją angielską.w rodzinie mam taki przypadek.. i wymagają od innych. A co do traktowania twego chlopa przez jego rodziców.. jak im pozwala to bedą wykorzystywac. w koncu oni mają zysk.. nie? U nas kiedyś sądzilam ze rodzice faworyzuja moich braci..a ja zawsze na koncu. teraz jak zmązdrzalam to widze ze to nie bylo faworyzowanie.. tylko bylam strasznie uparta.. tato tez.. a to ze nie mialam wszystkiego co bym chciala... nie bylo ich stac
Ł za to jest synkiem mamusi i tatusia. aaaaaaaaaaale ja jestem wspanialż synową bo przygarnela tego ich synusia i ani go nie leje, ani z domu nie wyzucilam a trudny egzemplarz mi sie trafił. i tatus i mamusia dla swego syneczka zrobią wszystko w granicach rozsądku.Ale synek ich cwany jest.. bo sam wykorzystac sie juz nie da
zona go wyszkoliła
wczesniej bywalo ze calą wyplate potrafił rodzicom oddawac bo im bylo dciezko ( bo było ) a on twierdzil ze sobie jakos da rade.
no ale nie bylo jazd, fochów.. bo on wyplaty juz nie oddaje.
a chlopcy są rozpuszczani przez dziadków do granic mozliwosci. co mnie czasami tak wkurza.. ale na szczescie rzadko tam jezdzimy wiec za bardzo ich nie rozbestwią.
Madzialena ja zrobilam ok 30 bombek,dzwoneczków i gwiazdek
i jeszcze kilka sztuk mi zostalo
choinke dziś ubralam.o boze jaka ładna
Papitka F ma AZS. i fakt takich az plam nie ma, ale kąpie go w emolium ( to co oilatum ale tansze ). i masciami go pielegnuje. na to co opisujesz to triderm zdzialalby cuda, ale on na recepte. smaruj sie kremami natluszczającymi.Albo linomag sobie kup. Masz moze takie cudo jak masc cholesterolowa???