reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heh!hej!hej!:)

u nas wszystko wraca do normy:) chwała BOGU!!!:)

Lizka a co u Ciebie? jak dzieciaczki?
mirabelka no juz wraca do zdrowia brat:) jescze czasami jak cos mowi to jak chce tak bardzo szybko powiedziec to mu sie nie uda ale wtedy sie usmiechnie i powie jeszcze raz normalnie(juz poprawnie),jest bardzo poprawa tak sie ciesze !!!!:-)

nie wiem co sie dzieje czy cisnienie czy przez ta niewiadomo jaka pogode, glowe wczoraj myslalam ze mi rozsadzi nosz kurde nigdy mnie tak globus nie bolal do 1 w nocy nie spalam az mężul mi głowe masował:sorry2:
kasiek
zazdroszcze bo ja jeszcze musze troche kupic prezentow a jakos weny nie mam komu co:dry:
wampi super! :tak:córcia ma talent:)

moj R w pracy nie ma mnie kto zmobilizować do dalszego sprzątania:zawstydzona/y:

reklama
Hejkaa:-)
23may mój synek z kolei siku chodził na nocnik a jak chciał kupke to wołał że chce do pampersa;/ dopiero od 3 tygodni i jedno i drugie robi na nocnik:) pampers tylko na noc:) jaka to oszczędność:)
wampi przepiękna ta choinka i szopka:) mój D. ostatnio tydzień siedział w domu ale nie było żadnych kłótni:p wytrzymasz:-)
renata ja zaczęłam robic bombki ze wstążek:) Mam już dwie i dzisiaj zabieram się za trzecią:)
liza mnie dopiero czeka kupowanie prezentów:)
My byliśmy dzisiaj na długim spacerku bo tak cieplutko, wiosna normalnie:-) Na 13 miałam do dentysty, nic nie bolało bo wzięłam znieczulenie, bez tego nawet bym nie usiadła na fotel:-D Synek śpiocha, zasnął przez 16, i dobrze bo juz coraz mniej śpi w dzień, a czasem nerwicy idzie dostać bo tak wariuje:) Dzisiaj bawił się że gotuje gulasz( skąd moje dziecko zna takie slowo):-) i mówi do mnie ,,popilnuj mi bo muszę iść do sklepu po składniki'' haha:-) z pół godziny się tak bawił:) Jak wstanie to będzie mial radochę bo moja babcia przyjechała, bardzo ja lubi:)

Ostatnia edycja:
GOSIA dobrze ze juz wszystko ok :)

Czasami zastanawiam sie czy moj A. jest jakims wyrzutkiem rodziny czy co. Tesc kupil siostrze A. na gwiazdke sony xperie J :confused: dziewczyna lat 28.. no ocipialam za przeproszeniem.. Nikola pewnie dostanie body, ja slodycze a A. czteropak piwa :cool::cool::cool: i jeszcze pewnie tesc bedzie chcial kase za drewno bo na swieta tam bedziemy... ehh nie ma to jak synusia wykorzystywac, synus sie daje.. no ale moze nie dlugo zmadrzeje bo szlag mnie trafi.

paulina12 skąd ja to znam.....ale u nas to ja zaczęłam buntować mojego męża bo inaczej nie wiem- chyba bym wcale tam nie jezdzila....
Ogolnie nie sa zli ale jak im czasami cos odwali to tylko 2 ukochane corcie maja.. nie wazne ze dzieci jest 5 :sorry2:

Gosia ja do tesciowej nic nie mam tylko tesc taki wlasnie jest... tesc nawet nie wiedzial ze my mamy slub zarezerwowany tylko od chrzestnego A. sie dowiedzial. A do tesciowej A. zadzwonil odrazu i jej powiedzial. Zreszta nawet jak sie dowiedzial to o nic nie zapytal, nawet o to gdzie bierzemy slub czy gdzie wesele. Tesciowa to sie nawet zapytala czy chcemy zeby ona nam finansowo pomogla. I wogole o wszystko wypytuje... przykro mi sie robi jak Klaudusia jest najlepsza, ona taka zaradna i wogole a jak przyjdzie co do czego to jest "Artusiu synku pomoz". Wtedy tel zna. Na sile chca ja do oltarza wyslac bo kiedy tam nie jestem to o tym gada.. a my to co? Slubu nie mamy brac? Ehhh szkoda slow.
A no i ostatnio dzwonil do mnie myslalam ze po to zebysmy z Nika na mikolaja przyjechaly a.ten dzwonil po to ze mam mu kase za mieso przywiezc!!! No szlag..

no i stało się to co podejrzewałam... od jutra jestem mamą na pełen etat... dziś zrezygnowałam z pracy ze skutkiem natychmiastowym.... będę biedniejsza o 800 funtów co miesiąc ..

Nie chciałam tu wam głów zawracać ale mieliśmy trochę problemów jeśli chodzi o opiekę nad Dennisem. Jak szlismy na rano do pracy to musieliśmy go budzić przed 6 rano i zawozic go do innego miasta no a jak wracalismy z popoludniowej zmiany to odbieralismy go o 23:30 i mały strasznie rozbity był. Wzoraj zepsuł się nam samochód i koszt naprawt nas przerasta i nie mam jak wozić małego do opiekunki pozatym chce zrby poszedł do przedszkola a ona nie mogła by go wozić a do tego od 6 tyg. Nie miałam okredu i od 3 tyg mam straszne bóle brzucha że dech mi zapiera i chodzić nie mogę i boje sie ze moja choroba wraca. ..

happymum kurcze szkoda że musialaś rzucić pracę;/ ale maluszek ważniejszy mam nadzieję że jakos sobie poradzisz, a co z tym brzuchem infekcja znowu wraca?;/
paulina to przykro że tylko siostra Twojego A. jest ważniejsza a do was zwracają sie tylko jak coś potrzeba;/ ja też bym się wkurzyła;/ dobrze że teściową masz spoko:)
Ja już wykąpałam małego, pospał aż do 18 i ciekawe o której wieczorkiem zaśnie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry