reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wlasnie pozarlam pizze.. meeeega.

Gdzie wy jestescie kochane? Trzeba was do tablicy wzywac pokolei? LIZA,
PAPITKA,
RENATA,
DOMINISIA,
KASIEK,
VI,
FEMME??
WAMPI tez by napisala co wiecej u nich slychac ;)
MILENA jak bez S.?
ASIK jak cora?

reklama
Jestem nareszcie:) prawie skończyłam świąteczne porządki:) S. Właśnie po pizze i kebab pojechał mały juz śpi a ja jutro na rano do pracy idę a po pracy po prezety jadę:)

Co do porodu mój był masakra, 13h, 8h skurcze parte i bóle krzyżowe, ,porod kleszczowy. Cięcie i później szycie wszystko bez znieczulenia:/

Czuje się wykończona a Dennisek nauczył sie dziś nowego słowa "ide "

paulina no rzeczywiście cichutko się tutaj robi :) Narobilaś smaka pizzą:-)
happymum brawo dla Denniska:) coraz wiecej słówek:-) ja od jutra zabieram się z mamą za porządki:)
Mój synek też już śpi:) Wyjątkowo ladnie sie bawił przed spaniem ale już ze zmęczenia sam chciał się położyć :) Także w końcu spokój :)

Paulina a o mnie to juz zapomniala ;D

jakos sie nie moge wbbic w forum...
u Nas po staremu, Lala juz coraz wiecej mowi ;D dzis spiewala mikołajowi sto lat w sklepie, konkurs koled byl, tyle ze ona nie zna koled to mu sto lat zaspiewala ;)
zdjecie nawet ma ;)
Mamy dzis pierwsza noc bez smoczka, pampers tylko na noc.. tylko mamy problwm z kupa, bo nie mowi ze chce i robi w majtki ;/
we wtorek do pracy znowu, jutro pewnie juz pojade do mamy z mała ..i cchyba tyle u nas ;D

heja :)

U nas nudy przeplatane z wnerwianiem sie na dzieci. Niech snieg spadnie to ich wygonic bedzie mozna do odsniezania, bo w domu malpiego rozumu.
jade dziś z kolezanką do miasta. ona prezenty swoim dzieciom chce kupić a ja *******y jakies, na jutrzejsze jaselka do tej peleryny mego krola malego.A i planuje choineczke z szyszek zrobić. wiec musze klej jakies coś w spray-u aby to to kolor odpowiedni mialo.

w łykend u tesciow bylismy. na szczescie Ł nienormalnej siostry nie było. byla tylko ta normalna.I chwala panu za to bo ja nastroju nie mialam.. jeszcze bym ją pobila.

No i jestem w drodze do pracy ale jutro znowu wolne;)

Renata-mi też brakuje spacerów z mały teraz tez wychodzimy alr tylko na chwilę bo szaro i nieprzyjemnie jest. Podziwiam twoje zdolności artystyczne:) i cierpliwość.

23may:) gratki za częściowe odpieluchowanie:) Dennisio strasznie się boi nocnika a jsk wczoraj posadzilam do ns toslete(msm nakladke) to też krzyczał. Bez smoczka wytrwalismy 8 dni piewsze dwa było dobrze a później z dnia na dzień coraz gorzej i S. Mu dał bo stwierdził że mały nie jest jeszcze gotowy

23MAY a wiesz ze jak polozylam sie do lozka juz spac to nagle sobie przypomnialam "kurde przeciez o Kasi zapomnialam!!" I wiesz ze mialam zamiaar wstac i post edytowac :d ale juz sily nie mialam. Kcciuki za smoka :) ja naszczescie mam troche czasu na odsmoczkowanie :d
RENATA ja nie mam nerwow do recznych robotek. Jeszcze z ta moja zolza. Mam w planach pierniczki robic ale nie wiem czy wdraze ten plan w zycie :d
HAPPY ja bym mojego ubila.. tyle sie meczylas a on przyszedl i stwierdzil ze to nie czas. No boziuuu :d

Nikola je sniadanie i ogladamy dzien dobry tvn. Dziewczyny nie wiecie czasem czy mozna zmienic dziecku imie? Tzn no bo jak wyjedziemy i zdecydujemy sie zostac tam na stale i bedziemy miec szwedzki numer personalny to wtedy nowonarodzonemu dziecku mozna dac zagraniczne imie, ale nie wiem czy bede mogla mlodej wtedy zmienic z NIKOLA na NICOLE

Paulina jetem jestem :) codziennie czytam tylko cieżko w Was się wbic hehehhe jednak ja już przeszłąm wszelkie ząbkowanie bunty i odpieluchowywanie;P Ale czytam:) A czemu chcesz imię zmienic to tam nie może byc przez K??? Na tyle młodzi jesteście że nie wiecie gdzie tak na prawde pojdziejecie się za kilkanaście lat:)

23may gratulacje:) u nas też był problem z kupą zaczeęłam odpieluchowywac na 2 latka i bardzo szybko spała bez pampersa i w dzień bez ale kupy masakra do wiosny się męczyłam;/ ale jakoś tak marzec/kwiecień na 2,5 roku całkowicie problem sie rozwiązał:)

U na nic nowego przygotowania do swiąt prezenty też prawie są;) Po świetach mamy chrzciny i ja chrzestną jestem więc dużo swietowania wtym roku:)

Hejka,
ja tez jestem ;-)
Wekend zlecial moment i jakos tak podczytuje was ;-)
Dzis ostatnie zakupki prezentowe takie zrobie jak starsza zaprowadze do szkoly i w sumie tyle ;-)
w sumie nie czuje wogole swiat, brakuje mi sniegu :-) ale taka ladna pogoda za oknem sloneczko i troszke mroznoo... ;-)
i u nas nic nowego w sumie, ciasto na wigilie u daniela mam upiec na piatek, jakos zleci ten tydzien i potem ponad 2 tyg wolnego :tak: :-)

reklama
Wampi 153 cm 11 latka?? boziu wysoka strasznie :) ja mam 10 cm wiecej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ta szopka przepiekna :)
liza ja jeszcze nic dla nikogo nie mam. I mam problem bo naprawde nie wiem co A. kupic.. On mowi ze da mi kase a ja pojade do mediamarkt kupie mu ps4 i ladnie zapakuje i dam pod choinke ze niby odemnie haha.
kasiek moze byc przez K tylko i tak nikt tam do niej Nikola nie powie tylko Nicole.

N. ma drzemke ja gotuje sobie pierozki ruskie :)

Do góry