reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY jak tam?
PAPITKA no ale bez skierowania tez mozesz isc na NFZ do dermatologa. Tylko pewnie terminy sa.

Muszw jutro albo pojutrze zadzwonic do salonu umowic sie na przymierzanie sukien na nowy rok... ehhh nie moge sie doczekac :)
My bylysmy w rossmannie, promocja na bebilon jest 54,99 i na zel johnsona 3w1 za 13,99. Akurat nam sie konczy wiec wzielam. A ze mloda uwielbia mleko to zaraz to zejdzie.

reklama
paulina nie dziwię Ci się że nie możesz się doczekać:-)
Ja nasmażyłam się naleśników, chłopaki pojedli a mi od tego smażenie odechciało się jeść:) Ale jednego wcisnęłam:) Jestem mega zmęczona:-) przedtem pokimałam sobie pół godzinki ale to było zdecydowanie za mało:)

MADZIALENA nalesnikiii.. mniami.

Kochane stosujecie jakas "ochronke" przy tabsach typu asequrella? Bo ja sobie wczoraj FEMI PROTECT kupilam. Libido mam bliskie zera od dluzszego czasu :zawstydzony: moze pomoze...

paulina mam ten sam problem... zastanawiem się czy sobie czegos nie kupić, ale bardziej jakiś probiotyk ginekologiczny, od dzisiaj zaczynam brać antybiotyk dopochwowy na infekcje, mam brać przez 10 dni, musiałam czekać aż skończy mi się okres i chyba bardziej cos takiego by mi sie przydało, widzę że Femi protect nie jest taki drogi:)

Ostatnia edycja:
Dalam dokladnie 9,97 w aptece hygieia ktora jest chyba najtansza w krk. Np za tabsy dawalam srednio 50zl a ostatnio A. kupil mi tam za 30... Ten femi protect ma skladniki na zdrowa watrobe, libido i metabolizm.

Pauli Ja w sumie tableki biore od sierpnia ale nic nie biore nawet o tym nie myślałam a libido moje jest równe zeru od kąd zaszłam w ciążę. ;D
I w sumie teraz co biore to moje ostatnie bo sie nie opłaca ich brać.

PAPITKA bez urazy ale ja na twoim miejscu nawet bym nie pomyslala o ponownym byciu razem... Dla mnie facet ktory podniesie reke na kobiete jest skreslony z kazdej strony.

reklama
Do góry