reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happy oj tak to najlepsze co zroobisz. test i lekarz.

Renata mi juz nie raz wyskakiwało ale zwykłe emolium pomagało a teraz to ja nie wiem co sie dzieje zawsze miałam na udach w zgieciach rąk nóg i to od małego. Potem zaczęło na policzkach wychodzic ale bez specjalnych leków sie obywało oczywiście długo sie schodziło zanim znikneło ale emoliety właśnie pomagały a teraz nic zero. dostałam maść sterydową od lekarz z przychodni ale śie boje stosować sterydy tym bardziej ze mmam to wokół oczu u na powiekach plus policzki i czoło i szyje no i rece nogi a skierowanie nie dała mimo ze mówiłam z jestem alergikiem itp. chyba prywatnie trzeba sie wybrać tylko jak mówie nie mam kiedy.

reklama
Hejka:-)
happymym
na pewno nie zaszkodzi jak zrobisz test:)
wampi u nas to rzeczywiście jakby pory roku sie poprzestawiały:-) do końca roku ma być na plusie a śnieg dopiero po nowym roku :p Może zdarzy się cud i na święta będzie śnieg, mój mały jak ostatnio troszkę popruszyło to chciał już sanki wyciągać:-)
Ja pół nocy nie spałam bo ząb mnie bolał po wczorajszej wizycie u dentysty, juz zrobiony ale jeszcze ze dwa dni może poboleć;/ Jak wstałam to babcia mnie wzięła na spytki:-) Kiedy ślub i takie tam a ja odpowiedziałam że nam sie nie spieszy, kuzynowi mojemu też się nie spieszy a maja dziecko to stwierdziła że my jesteśmy dłużej razem to już byśmy mogli:) I tak za każdym razem:) ehh:) jak jej powiedziałam że trzeba odłożyć troche pieniążków to ona po co jakieś przyjęcie kawa ciasto wystarczy, no na pewno ja mam taką duzą rodzinę a po za tym jak juz ma być ślub to porządny a nie:) ale co będę mówić babcia swoje wie:)

MADZIALENA my slub robimy na zywiol. Tzn rezerwujac wszystko mielismy 3tys na koncie haha. Ale stwierdzilismy ze jak bedziemy mieli pieniadze to odrazu wplacamy bo nas sie pieniadze nie trzymaja, i ja i A. lubimy wydawac. Jak A. by miesiac w miesiac dostawal wyplate to ok ale to jest taki uklad ze po skonczonej robocie klient ma 2tyg na przelew do szefa, a szef drugie 2 tyg na przelew do nas. Teraz w swieta mamy zamiar wplacic na sale minimum 10tys a mamy nadzieje ze przyjdzie duzy przelew i damy 20tys. A to juz polowa sali. No i jeszcze u nas jest taka tradycja ze za zaproszenie daje sie kase wiec bedzie tego troche i dajemy albo na kamerzyste i fotografa a reszta na sale albo wszystko na sale. Podkreslam ze my sami wszystko robimy, mama mnie jedynie ubiera do slubu.

No ale babcie takie sa ;d musza wszystko wiedziec.

HAPPY jak tam? Roz bedzie? :d

Wlasnie Wstałam i jakoś do mnie nie dociera ze jutro tex nie idę do pracy...
Musze ubrać siebie i małego i iść na pocztę i do sklepu..

Kupię test i dam wam znać jaki wynik... Dobrze z moj S. Jedy tski twardy:) on zawsze daję sobie zr wszydtkim radę i er wszystkim widzi dobre strony... Jestem z nim juz ponaf 5 lat a nadal czuje się jak ns początku. ..zakochana. ..jakie to dziwne

Hejka
happymum wspolczuje odejscia z pracy no ale czasem tez tak musi byc, dacie rade, no i szoruj do lekarza... :*
Gosia a jak pisalam u nas nic nowego, dzieciaki zdrowe, my cos tam kichalismy ale witaminy bierzemy i przeszlo szybciej niz sie moglismy spodziewac, wiec super ;-)
Paulina hehe ja prezenty juz mialam na koniec listopada, bo kurde wole wczesniej niz na szybko i potem nic nie miec albo cos czego nie bylo w planach,a tak to est wg listów do swietego mikolaja dzieci... :-D

Mrozne dni ostatnio , wczoraj bylo pieknie a dzis jakies chmurki sa i nie ma sloneczka,a le mam nadzieje ze sie przebije potem :tak: :-)
Jutro ciasto pieke na wigilie, w czwartek dentysta z Hania, i piatek wigilia i zlei nam tydzien, dzis troszke sprzatam u mlodego w polc bo wurosl z duzej ilosci ubranek :p wiec trzeba odlozyc ;-) brat pewnie oddam bo maja prawie rocznego synka to im sie przyda... :)

wampi my też jak cos cywilny i wiadomo chcialabym ładnie wyglądać a nie wszysko tak na byle jak:-) mamy jeszcze czas:-)
happymum to czekamy na wynik
My już byliśmy chwilę na dworze, musialam iść do banku i mały oczywiście ze mną :p obskoczyłam bazarek i kupiłam mu fajne rajtuzki z samolotami - sam wybierał i ciepłe skarpety:-) u nas mrozno ale słoneczko sie przebija:)

reklama
happy z niecierpliwością czekamy na wynik. I sama sie odstresujesz jak go poznasz.

No kubulek śpi po długim spacerze.

Raju jutro koncze 20 lat już nie bedzie naście :-:)-D

Do góry