Czesc dziewczyny, melduje sie.
Chyba kryzys z nockami zarwanymi minal.. Spi, budzi sie raz na jedzenie. Odzylam troche bo ostatnie dni byly meeeega ciezkie;//
Teraz aktualnie jestem niania dla 1,5 rocznego chlopca. Jest taki grzeczny, boi sie Majki haha bo ona jak go widzi to sie tak wydziera z radosci, matkooo i on ucieka
dzis sie nachylil nad nia podac jej zabawke a ta go ciach za wlosy i Aaaaa chciala go gryzc swoja bezzebna szczeka
Pod palcem czuc juz zeba ale nie przebil sie dalej, pcha zabawki i robi miny jakby chciala je zjesc
Aa i jakie ona nerwy pokazuje, matkooo. 8-msc dzieciak. Np nie pozwalam jej do lapka a ta krzyk macha lapkami i za chwile probuje wlasnie tak jakby gryzc lapie swoja reka a jak ja jestem blizej to mnie
cos czuje ze bede sie z nia miala.. Bedzie stac w kacie 100 razy dziennie
Tak mnie glowa boli ze peknie mi zaraz. Wspollokator robi impre ur ale od poczatku tam nie chcialam siedziec wiec wykapalam mala i leze sobie, ale tak glosnooooooooooooooooo;///
Paulina- na stale wyjezdzacie z mala do A? Widzialan fotki Nikoli jeju jaka ona fajna i tez ma mine lobuziary
Moja w ogole probuje raczkowac ale zostaje jej zawsze noga prawa pod dupka nie wie co zrobic dalej. Kladzie sie na brzuch i na brzuchu sie przesuwa w tyl i wjezdza np pod szafe, nie da sie dalej i krzyczy bo nie wie co dalej
W ogole ona siedzi na podlodze ma wylozone zabawki i nie mam jej. Cisza bo sie bawi.
Ciagle ma katar.. Juz tyle dni, wydaje mi sie ze to od zebow bo czytalam ze to mozliwe..
Jezuuuuu jak ta glowa mnie napierdziela;// ide tabsa wziasc.