reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

VeronibaMelania- witaj ponownie:) posprzątałam cały dół domu i teraz siedzę i się nudze...brak mi kogoś kto wpadłby na kawe :/ mały dziś jak aniołek :) u dentysty poszłośrednio teraz co 3 miesiące musimy jeździć na zabieg fluorowania tych dwóch ząbków:/

reklama
HAPPY twoj grzeczny moja za to dala popalic po 18 :) masakiera, mam dosc na dzis :D

25 kwietnia wyjezdzamy. Ehhh, boje sie strasznie teraz. Chce ale strach okropny.

Czesc dziewczyny, melduje sie.
Chyba kryzys z nockami zarwanymi minal.. Spi, budzi sie raz na jedzenie. Odzylam troche bo ostatnie dni byly meeeega ciezkie;//
Teraz aktualnie jestem niania dla 1,5 rocznego chlopca. Jest taki grzeczny, boi sie Majki haha bo ona jak go widzi to sie tak wydziera z radosci, matkooo i on ucieka:p dzis sie nachylil nad nia podac jej zabawke a ta go ciach za wlosy i Aaaaa chciala go gryzc swoja bezzebna szczeka :D
Pod palcem czuc juz zeba ale nie przebil sie dalej, pcha zabawki i robi miny jakby chciala je zjesc:rofl2:
Aa i jakie ona nerwy pokazuje, matkooo. 8-msc dzieciak. Np nie pozwalam jej do lapka a ta krzyk macha lapkami i za chwile probuje wlasnie tak jakby gryzc lapie swoja reka a jak ja jestem blizej to mnie :D cos czuje ze bede sie z nia miala.. Bedzie stac w kacie 100 razy dziennie :p

Tak mnie glowa boli ze peknie mi zaraz. Wspollokator robi impre ur ale od poczatku tam nie chcialam siedziec wiec wykapalam mala i leze sobie, ale tak glosnooooooooooooooooo;///

Paulina- na stale wyjezdzacie z mala do A? Widzialan fotki Nikoli jeju jaka ona fajna i tez ma mine lobuziary :p

Moja w ogole probuje raczkowac ale zostaje jej zawsze noga prawa pod dupka nie wie co zrobic dalej. Kladzie sie na brzuch i na brzuchu sie przesuwa w tyl i wjezdza np pod szafe, nie da sie dalej i krzyczy bo nie wie co dalej :D
W ogole ona siedzi na podlodze ma wylozone zabawki i nie mam jej. Cisza bo sie bawi.

Ciagle ma katar.. Juz tyle dni, wydaje mi sie ze to od zebow bo czytalam ze to mozliwe..

Jezuuuuu jak ta glowa mnie napierdziela;// ide tabsa wziasc.

MADZIA kiedys to musialo minac :) moja to lobuziara i wulkan energii, z lapkiem to robi to samo co twoja a jak szczypiee hohoho. Ona juz kumata strasznie prawie wszystko zrozumie. Na pytanie gdzie masz piciu mowi "oooooo" wyciaga palec, chodzi po calym domu i szuka. Ostatnio wrzucila butelke do szuflady i ja zamknela a ja chodzilam jak glupia caly dzien. Biega, wchodzi wszedzie, piszczy... ja nie wiem skad ona ma tyle energii. Ostatnio bylysmy w przychodni i czekajac na swoja kolej biegala za 17msc chlopcem ktory jej sie bal a ona mu smoczek wyciagala. Ale wole ja taka wariatke niz "cieple kluchy". Nikogo sie nie boi i to na plus. Jak widzi ze mam telefon w rece to leci z szalenstwem w oczach i "taataaa!!" Bo zawse z nim na telefonie przez skypa gadamy... ostatnio bylysmy na zakupach z moja mama darla sie caly czas, jak weszlysmy do domu to mowie "do siebie baku rozebrac sie i do spania!!" i wyobraz sobie ze z zalem w placzu poszla i czekala az ja rozbiore hahah ale taka nie dobra byla ze szok.
Do A. jedziemy napewno na dlugo ale kiedys wrocimy ;)chyba :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka:-)
happymum parządki idą pełną parą widzę:):)
magda mała łobuziara z tej Twojej córeczki:-) ciekawa jest wszystkiego i wszystko bada:p
paulina pewnie się cieszysz że wyjeżdzacie:) a ten strach to związany z lotem samolotem z małą czy obcym miejscem?:) Będzie dobrze:)

Synek dzisiaj wstał po 9:) Szaleje z kuzynką bo spała u nas:) Wczoraj był taki niedobry wieczorem że zabrałam mu samochód co nim jezdzi po domu, zauważyłam że kary lepiej na niego działają niż tłumaczenie bo potrafi odwrócić głowę i udaje że nie słucha, potem jest grzeczniutki jak aniołek:) Rano ładnie zjadł śniadanko i zapytał się czy dostanie samochód:-) Ojjj straszny z niego łobuziak:) Wczoraj byliśmy wieczorem w biedronce i też dał mi popalić, latał z koszykiem po całym sklepie:)
U nas dzisiaj znowu słonecznie:):):)

MADZIALENA lot samolotem to nie problem ;) chodzi bardziej o to ze ja tam od 8 do 17/18 czasami nawet do poznej nocy bede z mala samiutka bo A. tam bedzie normalnie pracowal. Wiec bedzie przychodzil chwile pobawi sie z Nikola, kapiel, kolacja i do spania. Jedynie soboty i niedziele wolne. Ja tam znam tylko jedna rodzinke z czego Michelle chodzi do przedszkola a jej rodzice normalnie pracuja wiec spacerowac tez bedziemy same.. ehh no ale wiecej sie bedzie z tata widziec.

Paulina powiem ci z doświadczenia ze łatwo ci nie bedzie jak ja byłam na macieżyńskim a S. pracowal to samotność mi czasto doskwierała nawet teraz brak mi znajomych i rodzeństwa:/ ale masz A. i napewno dasz rade:)

HAPPY bedzie dobrze.. Po osiemnastce pojde do pracy na pol etatu. Sprzatanie biura srednio od 18-21 wiec spoko. Odlozymy kasiorke i zjedziemy do Polandi. Mam nadzieje.

reklama
Do góry