reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam niedzielnie dziewczyny:)
Co do buntu: Dennisek od jakiegoś czasu ma napady złości ale to chyba jeszcze nie bunt. Wystarczy ze posiedzi 5 munut na schodach i zaraz przyjdzie przeprosić

Co do facetów: u nas zawsze pieniądze były wspólne od kiery razem za mieszkalismy nie wyobrażam sobie inaczej. Szkoda ze nie zawsze facet z ktorym mamy dziecko to ten jedyny. Wszystkim wam życzę szczęścia i wytrwałości :)

danio i mama.jpgchoinka.jpgmiś.jpg

Załączniki

• danio i mama.jpg
    danio i mama.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 42
  • choinka.jpg
    choinka.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 42
  • miś.jpg
    miś.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny.

Wspolczuje taki palantow... Masakra jakas to jest.. T tylko pracuje a kasa wspolna, cos mi trzeba mowie i tyle.

U nas dwie ostatnie nocki to totalna masakra.
Wczoraj w nocy plakala wiekszosc nocy mala. Tej nocy juz mniej no ale tez nie spalam. Zlapal ja jakis katar do tego ma tyle sliny w buzi jak nigdy i przez ten zapchany nos jest masakra. Nie daje czyscic ryczy jakbym ja ze skore obdzierala ;///
Daje juz wszystko co mozliwe i nic. Na zabkowanie tez probuje wszystkicy specyfikow i tez nic.. Na chwile spokoj jest. Wczorja juz taki placz byl przez ponad godz ze dostala paracetamol w czopku zasnela na 1,5 godz i od nowa.
Jest taka marudna i jeczaca ze matkoooo szalu juz dostaje bo nic jej nie pasuje..
Teraz wlasnie dorwala pilota wciska i patrzy na tv czy cos sie zmienia, male a takie cwane :cool2:

Ja to bym najchetniej z lozka nie wychodzila wcale. Balagan w pokoju mamy ale nie mam sily sprzatnac tego. O reszcie nie wspomne mieszkania bo tylko ja sprzatam wiec teraz mam to gleboko w D. Nie jestem niczyja sluzaca. A jesli dalej nie beda sprzatac to im powiem ze bierzemy pania do sprzatania i bedziemy placic za to. No bo kurde. Ja kibla nie sprzatne to oni tez nie, nie odkurze i nie zmyje podlog oni nie robia tego. Swieta mamy robic wspolnie ale ja podzekowala siedziec tydz w kuchni a oni siada do stolu na gotowca i beda zrec. Ja nie czuje tu klimatu swiat i nie musze robic wcale ich;/

Grrrrr taka zla jestem ze masakraaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Witam:)
happymum jaka piękna choinka:) a synek podobny do Ciebie:):) Ten zestaw do sprzątania jest super! wcale nie jest tylko dla dziewczyn sama bym kupiła taki małemu bo lubi mi pomagać w sprzątaniu:-)
magda oby szybko skończyły się te zarwane noce:) zdrówka dla malutkiej

U nas dzisiaj już nie wieje:-) Mały pospał do 10 także się wyspałam :) pózniej pójdziemy na spacerek i będziemy zmulać, nie lubie niedziel chyba bardziej niż poniedziałków:) Dobrze chociaż że D. ma wolne :)

Czesc wam .
Happy choinka super. Dennisek cały po tobie :D

Magda wspolczuje nocek i lokatorów . Oby zarwane noce szybko odeszły w niepamięć.

Renata dziadka też pod ręką nie ma , wiec jak powie na kogoś tata to będzie to S. . Za to do babci lubi powiedzieć mamo :D:D:D

Mloda właśnie na mnie dosypia :) śpi od 2h jak nigdy :D jutro do lekarza zobaczymy co nam powie . No i S jedzie o 21 . Dobrze ze to nie lato bo bym mu zazdroscila morza :D:D

paulina przepiękna ta suknia:) taka prosta bez żadnych zbędnych dodatków:)
Mój synek zasnął i to sam się położył:-) Także mam chwilę dla siebie:-) Czekam na D. tak wczoraj pobalowal że nie wrócił tylko nocował u rodziców bo to w tej samej wiosce, czyli jednak popił.. no w sumie nic takiego ale mógl sie chociaz odezwać:( a nie dopiero rano chociaz się domyśliłam. Cos mi się wydaje że sobie z nim porozmawiam:wściekła/y:

MILENA a nie myslisz zeby jechac razem z nim? ;)
MADZIALENA tacy sa mezczyzni... moj w dzien zareczyn trzezwial trzy razy. W sobote bylismy ma imprezie u kuzyna, skonczyli pic o 4 rano, o 11 juz byl u kumpla na piwie przyszedl zawalony i poszedl spac, a o 19 sie oswiadczal i tez byl na fazie. Stwierdzil ze potrzebowal odwagi ;D po czym o 21 juz spal. A w poniedzialek zdychal jak pies.

reklama
paulina mój teraz zdycha :p Dałam mu rosół i od razu poszedł spać :p A jak przepraszał hehe:-D dobrze że jutro ma wolne:) pobawi się trochę z małym a ja odsapnę:)
Synek jeszcze wariuje, dostał od mojej siorki spóznionego mikołaja, kolejkę, prędko spać nie pójdzie cały czas się bawi ale za chwilę go kładę bo sama już jestem zmęczona:)

Do góry