Helloł..
MIlena dla Natalki Sz jest tatą. Takie dzieci rozumieją co sie wokól nich dzieje.. i tatą jest zazwyczaj najczesciej widziany pan..aby nie dziadek. I wiesz.. dawcą moze być kazdy, ojcem juz nie.
Papitka a czemu ty do sądu po alimenty nie pojdziesz na Kube. Wtedy pieniądze masz do reki i prosić palanta nie musisz o nic. No ja bym chyba walnela Ł zeby mi wypalił takim tekstem. I nie chodzi o to ze ja musze pieniądze trzmac bo zdarza sie ze on swoją wylate ma w kieszeni, ale prosić na caś?? Prosilam to ja mame o 20 zł jak chcialam kiedyś na dyskoteke jechac. Teraz mowie ze musze coś kupić. I Ł jak ja nie mam swoich to mi daje.nawet jesli są to 10 buty w tym sezonie.
I wiesz co.. lepiej zeby Kuba był z rozbitej rodziny niz codziennie ma opglądac takie sceny ze mama blaga tate zeby poszedł z nią do sklepu bo ona musi sobie podpaski kuć. A on sie 3 dni bedzie zastanawiał czy jej napewno one potrzebne są. b o nic normalnego z Kuby nie wyrosnie.
I do opieki zasuwaj. Napisz podanie ze nie zarabiasz, bo zajmujesz sie malym, pan tato dziecka pomaga ci tylko w kwestii rzeczy dla Kuby. Dochodu innego nie masz. Moge na priv pomóc ci napisac podanie.
az mi gul skacze jak czytam o takich palantach co myslą ze jak zarabiają to on jakis wazny jest.. a ona. nic kuźwa nie robi. zeby idiota uwazał, w gumke zainwestował to by i ona tylko siedziec teraz nie musiala.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! pobiłabym go. no serio.
PAulina bunt 3-latka?? toż to pikus. Bunt 8 latka z podejrzeniem ADHD to jest hardcore. Booosz co w domu czasami sie dzieje.. O 4,5 lat - tez do najuleglejszych dzieci nie nalezy. I wiecznie ryk, " bo ja nigdy.." Bo Filip zawsze...
Mikołajki u nas udane. chlopcy zachwyceni z prezent. O i wczoraj przezywał ze ten Mikołąj to go musi bardzo lubić ze dał mu ksiązke "Dusty", i dziurkacz.
A F z dlugopisu cieszył sie jak niewiadomo z czego. Hit szkolny. Teraz i On ma.
wczoraj bylam u przjaciolki. pogapilam sie na malenką Nikole i oj,... kiedy to moi panowie tacy malency byli. Jaka to rozkosz z takim bobasem.A mają z nia ciezkie noce. bo co mloda dama wyspi sie w dzin..w nocy juz nie chce. i wiecznie glodna.