reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asik dzieciaczki na pewno bezpiecznie dojechały:)
happymum to mała różnica a Twoja dzidzia rok młodsza:)
To fajnie że dzieciaki zadowolone z prezentów,mó jsynek dostał helikopter z możliwością rozkręcenia malym śrubokrętem, już rozkręcił a teraz skręca z powrotem :p zajęcie na cały dzień:-)

reklama
Hejka, u nas tez mikolaj byl, dzieciaki zadowolone, slodycze dostali i nie tlyko, a teraz w szkolach sa, Daniel ma dzis od 10 do 15 zabawy i ubieranie choinki w zerowce i entuzjazmem pobiegl do szkoly :) corka mniej wrazen bo to jzu 1 klasa ale cieszy sie bo ma dzis basen eheh ;) ehhh dzieci... :)

za oknem wieje a ja odpoczywam bo po maratonie zaprowadzajacym nie mam sily sie ruszyc :eek:

Powinnam być w pracy ale nie jestem:/ Dennis spadł ze schodów i byliśmy w szpitalu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło ale strachu mi narobił. Skubany bramkę sobue otworzył

Happy dobrze ze wszystko dobrze się skończyło .

U nas też juz po Mikołaju , mloda od mamusi nocnik dostała :D:D od babci lale , i od rodziny Sz. Trochę dostała bo mieliśmy zaproszenie na Mikołaja to mloda chora wiec Mikołaj przyszedł :D dostała buty zimowe , książeczki ładny swterek taka tunike , słodycze i zabawkę kasę z art. :D:D zadowolona jest to prezent udany . I zaczniemy nocnikowanie , bo chętnie siedzi :D no i oczywiście P. Nie laska dać nawet czekolady ..no a jego siostra mi "przypomniała" ze jest Mikołaj a ja mam chrześniaka i żeby nie było dałam mu ubranko . Choć nie miałam ochoty iść ale na szescie dziadków nie spotkałam .

HAPPY u nas tez maly wypadek. Mloda szla z misiem i na prostej podlodze sie wywrocila ale miska nie puscila. Efekt napuchnieta warga ale tyyyyyle krwi... wkladalam jej do buzi pieluche zeby sie nie zakrztusila bo jeszcze na dodatek katar ma.
MILENA eeee to Mikolaj pozadny przyszedl :) moja na nocniku chetnie siedzi ale nic jeszcze nie zrobila..

Od poniedzialku meczy mnie biegunka... a jutro jedziemy z N. do jej kuzyna na 3 urodzinki. Dowiedzialam sie dzis bo pisali do mnie na stary numer i nie mam dla mlodego nic... kase mu dam

Dziewczyny mam problem mały wymiotowal dwa razy ale bawi sie normalnie... wrócić do szpitala? Nie wiem co robić wymioty to jeden z objawów wstrząsu muzgu... zjadł dzisiaj trochę Mikołajowego słodkiego i sama nie wiem:/

HAPPY a nie robili mu badan na wstrzas mozgu? Jesli nie robili to ja bym sie wrocila do szpitala bo zbadac nie zaszkodzi.
LUSIA witaj :) zostan z nami :)

Dziewczyny a gdzie MARIOLCIA?? Albo DOMINISIA bo tez miala sie odezwac..

reklama
Do góry