reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka film wchodzi od 24 na ekrany chyba a on sie uparl ze chce isc ale chyba mu sciagne niech chlop obejrzy przy piwie w domu nie lubie tak ostrych horrorow.Ej dziewczyny wasze dzieciaki jedza platki na mleku????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
femme wiem wiem ta szkola odstrasza....ale ty to chyba nigdy tam nie zajdziesz, kazdy powod jest dobry by nie isc do szkoly:-D

kitty to raczej z piąchy dostalam bo synus do porodu jest ustawiony. i dalej mi przypomina o sobie....:-)

POLA moja teśćiowa to baba ze wsi starej daty ona i teść żyją na kiełbasie ,smażonych jajkach,zupie i kartoflach ze skwarkami!!!! mój daniel nie je zup to ja jej goruje co 2 dni jakąś zupe a jak mam sosik i ziemniaczki czy kotleta to młoda normalnie wsuwa!!!!!a i muszę się pochwalić bo moj mały zjadł mi dziś pól szklanki rosołku z cilecinki ikurczaka z marchewką i kaszką manna!!!!A spróbuj dać Ali mambe tylko ja jej daje po połowie kostki!!!!

Ehh od jutra zaczynam eksperymenty z jedzeniam dla mojej malej nie zaszkodzi jej chyba a moze urozmaici tylko male menu ehh mam nadzieje ze zasmakuje

Ja to horrorów nie mogę oglądać za bardzo się boje i na tvn w środy zawsze jakiś fajny leci a ja nie mogę :-( i Kuba jak tylko zobaczy że włączam to każe mi przełączać :-p bo nie mogę się bać ... :-p

OLENKA - najważniejsze że jestem zapisana ... jakoś zaliczę ... muszę dokończyć ten rok bo później to już w ogóle mi się nie będzie chciało :-/
Mi Ninka to dupkę wypina :-p

Kurdę jak tak słucham was (POLNEJ i OLIWKI ) to też chce żeby Ninka taka większa była :-pa jeszcze się nie urodziła :-p ale tak fajnie was się słucha :-p

Oliwka oki dam :happy2:
moj P napisal smsa ze jak Futyma znowu powie ze mam zadzwonic w inny dzien to On do Niego zadzowni i z Nim porozmawia jak facet z facetem :szok::-D
a tesciowe to masz ekologiczna :-p:-)
no i gratulacje dla Bartka :tak:
Ja dzis mialam pomidorowke z ryzem a na drugie danie kluski slaskie z sosikiem i surowka - Ala oba dania ladnia zjadla :happy2:

No ja też uciekam :-p boli mnie już wszystko pora się położyć ...zresztą zaraz Kuba mi tu do łóżeczka wskoczy ... a że dobry humor mam więc może coś teges ... :-p:-) dobranoc ! :-)

reklama
Olenka,Kitty Dobranoc :tak::happy2:

Femme taaa zobaczysz jak bedziesz wspominala gdy Ninka byla taka malutka i nie biegala po calym mieszkaniu albo nie zrywala firanek :-):-D
dzis Ala przy jedzeniu pomidorowki wrzucala ryz pod stol a wszamiala tylko sama wode :-D

Do góry