reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no tak..... femme zawsze tak bylo i bedzie z tym martwieniem.....
FEMME USZY DO GORY , CYC DO PRZODU I BEDZIE DOBRZE :-)

a ja tak wlasnie patrz na moje cycochy.....:szok::szok::szok::szok: wielkie sie zrobily:-D:-D:-D:-D

reklama
FEMMKA spokojnie , mi dzień przed porodem robiłi w wawie usg i wyszło im 1300 a mała miał 1810, a poza tym jak gin zmierzy tak wyjdzie ,wystarczy 1 mm i już wymier jest innt a z bartkiem jak miałam usg w dzień cesarki to wyszło 2600 z kawałkiem a miał 2880 więc twoja panna może mieć coś taj jak mój młody

Hej hej ,widze ze znajoma osobka sie pojawila :-p

Kitty ja akurat mialam taki zaszczyt ze mnie nie obrzucalas wyzwiskami itp. :-D

Asiowa
powiem Ci ze moja bratowa ma mgr historii a sprzedawala fast foody ,chodziaz teraz pracuje jako kasjerka w Avansie :baffled::-D:-D:-D tylko ze akurat to Jej wola bo wedlug Niej szkoda czasu marnowac na staz w szkole :sorry2:
ja kiedys sie Jej spytalam po co wogole szla na historiie jak nie chce pracowac w szkole to odp mi ze pensja nauczyciela jest niska a jak wejdziemy to unii to zarobki wzrosna :confused::-D:-D:-D

Oliwka moja Ala tez strasznie lubi tanczyc i tak samo uwielbia ogladac reklamy :-)

Femme
to zostaje tylko sprzedac samochodzik i kupic nowego :-)
a ja Ci mowie ze Twoja Ninka bedzie wazyla jakies 3000 gramow :tak:
a teraz z innej beczki - dzwonilam do swojego lekarza i DUPA bo kazal dzwonic we wtorek :wściekła/y: jeszcze powiedzial zebym nie brala zastrzykow tylko wrocila do tabletek :szok: no qzwa szlak mnie trafi , na brzuchu porobily mi sie siniaki po zastrzykach :no:
czuje sie fatalnie ,brzuch mnie boli i pewnie jak wreszcie dostane termin pojawi mi sie @ :blink::sorry2:

Firanka z tym czy siedze w domu czy pracuje okaze sie jutro do tej pory siedzialam w domu ze skarbem jutro ide na rozmowe do piotra i pawla na kase a maz pracuje w drukarni narazie mieszkamy z rodzicami ale rodzice maja zamiar sprzedac nieruchomosc z dzialka budowlana i wtedy kupimy mieszkanie miala bym je juz teraz tylko ze poprzednia klientka nie dostala kredytu i wszystko od nowa

nie ma co sugerowac sie tą wagą co lekarz mowi....niby maja te swoje przelicznikiale to rzadko sie sprawdza.ostatnio lekarz powiedzial mojej znajomej ze bedzie ciezki porod bo dziecko oogroomne mowi, ponad 4 kilo jej wyliczyl a przyszlo co to czego to urodzila w sume male dziecko bo cos kolo 2,5 kilo....ten lekarz to chyba sie zasygerowal wielkoscia brzucha bo ten rzeczywiscie wielki miala..mi nawet na wizycie lekarz nie mowi ile wazy...a jak raz sie zapytalam to powiedzial ze SREDNICZEK i mysl babo cos chcesz...sredniaczek....ja mam maly brzuch a czuje ze dziecko bedzie duzze ze niektore ubranka juz sa na nnie za male:p:tak:;-)czuje tak po tych kopniakach--czasem az mnie skreca z bolu...musi byc silne:)
ja nie weim co bylo z mamamartynki tudziez z kitty86 wiec mnie sie nie musi obawiac:)u mnie ma czysa karte:-p
femme masz wciaz po gorke....mi sie wydaje ze nie urodzisz wczesniej...mysle ze raczej po terminie bedzie nic przed :D pamietaj jak tysie denerwujesz to nina sie niepokoi!

POLNA znam ten ból tych zastrzyków ,brałam je 16 miesięcy !!!! a jaką dawke bierzesz ja brałam 80mg\0,8ml i da się do tego przyzwyczaić!!!!! a Ala już śpi????? moja właśnie wcina mambe i za cholere nie che usnąć!!!!!!

dobranoc net girl a despi to imie czy ksywka? widze ze jestes z aten ale tak tylko pytam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobranoc dobranoc....:tak:

ja tam jeszcze nie ide spac.

kurde wlasnie sie dowiedzialam ze w sobote ma wyklady o 15 do 17 tylko dwie godziny.:tak:
ale za to w niedziele 0d 8 do 17 chyba wezme poduszke pod dupe bo na drewnianym krzesle to nie wysiedze.:-)

reklama
Oliwka nom wlasnie taka dawke mam :sorry2: wiesz jakby nie te tabletki to bylo by ok ale jak biore raz to i potem znowu zastrzyki to chodze za przeproszeniem nacpana :sorry2:
zreszta dzieki tym tabletkom mam dwa razy wieksza slady po zastrzykach :no:
dotego takie dziwne uczucie pod lewa piersia ,niekiedy to nawet ciezko mi oddychac :blink:

a Ala spi o 20 :tak: Twoja Mala wcina mambe ? :szok: a ja jakos sie boje Ali dawac gumy,jak juz to wole Jej kupic tik taki :happy2:

Do góry