reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olenka nom tak jak pisze Basia ... leci ,leci i przestac nie chce :sorry2: szkoda ze nie mozna odrazu odkrecic jakis kurek i niech wszystko sie wyleje :-):-D

Basia racja, Lenka i Ala sa za male zeby nie przespaly w dzien-zreszta ja nie wiem czy wytrzymam jak Ala przestanie spac wciagu dnia :rofl2:
co do miesiaczki to przed ciaza i po ciazy tez mialam regularne a odkad biore te zastrzyki i tabletki swiruje mi wszystko :sorry2: dzisiaj mija 20 dni od ostaniej @ :baffled:
a ostatnio mialam 34 dni :angry:

reklama
Polna co do spania dzieci to mysle podobnie.. matko tak to chwila spokoju a tak.. Lena zaczyna zawwsze po 16 jeczec i tak dopoki nie pojdzie spac:no:nerwy czasami mnie takie biora ze szok..

Olenka no przez pierwszy tydzien to jest koszmar.. leci i leci.. matko.. pamietam pierwsza dobe po porodzie jak kolwiek sie nie ruszylam to lecialo jak z kranu..

hej mamusie:tak:
córka mi sie psuje:-p musiałam wstawac o 2 i 5 i o 6:45 koniec spanka:-p zdrzemneła sie jeszcze o 8 na godzinke, a teraz buszuje obok mnie:-) heh..., ale dalej jestem zdania, ze spac nie moze przez zabki... pewnie lada dzien sie cos pojawi:-p intuicja mi podpowiada:-D

Wczoraj byłam u fryzjera i o dziwo dobrze mnie obciał bo dzis bez problemu ułozyłam włoski:-):-):-) teraz sobie beda spokojnie rosły, a ja nie bede musiała chodzic tylko w opaskach:-p nawet M otworzył buzie z zachwytu jak mnie zobaczył:-p Chyba nie spodziewał sie takiego efektu..., ale według mnie wygladam na conajmniej 25 lat w tej fryzurze.

Przed chwila poczytałam sobie co pisałam wam przed i po moim porodzie, az mi sie mordka usmiała:tak: ja naprawde miałam poród rewelacyjny, przypomne go w odpowiednim watku:-)
buzka dla mamus!

wlasnie tak patrze ze 7 miala urodziny lusesita..........wiec jesli czyta to spoznione wszystkiego najlepszego :-)

teraz asiowo w kolejce....

asiowo wstaw jakas fotke fryzurki:-D musimy ocenic:-)

Polna_n normalnie to one są coś nie tak z nimi.I chyba znów mały przestój na bb ale to nic nie szkodzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Qrcze Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych @. Na prawdę... A ja jeszcze czekam... :no::no::no:
Najgorsze jest to, że miesiąc temu miałam 2 krwawienia w odstępie d tygodni i nie wiem od którego liczyć, jak od pierwszego to już będzie 3 tyg spóżnienia, a od 2 to tydzień. Chyba będę musiała szybciej zrobić ten test. No i zostałąm sama z tym problemem.:-:)-:)-(

Kitty Jednak odważyłaś się pokazać. Mi na szczeście nie udzieliły się Twoje obelgi... No ale mam nadzieję, że teraz będziesz szczera z nami. Nie musisz zwracać naszej uwagi na siebie kłamstwami, my i tak czytamy wszystkie posty, (no chyba że któraś ma za dużo do czytania) i jeśli mamy do powiedzenia ciś na ten temat to piszemy, a jeśli nie to nie. Tak więc spokojnie.

Femme Wagą się nie przejmuj. USG może się mylić zwłaszcza jeszcze przed terminem porodu. Choć przyznam, że jak ja miałam robione w 41 tygodniu to waga idealnie wyszła jak przy porodzie3.400g.

EWI44 nie przejmuj się nie jesteś sama.Ja też jeszcze czekam.Raz mam co 28 dni raz dwie w miesiącu nie wiem o co chodzi.Musze poczekać do 29 listopada wtedy się dwiem.A justysia mówi już jakoś tak składnie czy po swojemu jeszcze

Póki co to jeszcze mówi po swojemu... Ale za to wyrażnie babka, kapka tata. Misię wydaje że póżno zacznie mówić. No jeś;li chodzi o @ to u mnie jest taki problenm, że mieliśmu z S maląpzygodę be zabezpieczenia a w tym przypadku jesy się co zamartwiać. Tylko samymi nerwami mogę jeszcze opóżniać tę @ i tak błędne koło.

reklama
Eh no to tak myslalam ze chodzi ci o to ze nie masz uregulowanej.Z tego co piszesz to chyba nie planowaliscie 3 dzidzi ale jakies ryzyko jest nic nie zrobisz

Do góry