reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wszystkie sobie poszly :(((

oliwka czytalam Twoja historie to nie mialas tak kolorowo z tymi porodami :) Oczywiscie ja tez napisalam jak to u mnei bylo, jak befdziesz iala chwile to zapraszam do lektury :)|

Ostatnia edycja:
reklama
polna u mnie Filip spi a M jak zwykle gdzie... (pytanie retoryczne) na treningu :) masakara :( a ja przed chwila spedzilam 15 min na pisaniu histori o moi porodzie .... w watku co zapoczatkowala Oliwka... az mi sie milo zrobilo tak wszytko przypomniec :)

paplakalam sie czytajac o Waszych porodach....ja teżjuż chyba bym chciała...
zastanawiam sie czy to ze mojego faceta nie bedzie przy porodzie to dobry pomysl byl...w koncu takie cos zdarza sie raz...a z drugeij strony to mysle ze tez by mnie od strasznie draznil gdyby byl...

ogladam desperate hausewifes;* dobranoc:*

iwoneeczka nom swoje preszłam, nie powiem ból i cierpienie dały mi w kość ,ale i tak planujemy za jakis czas trzeciego brzdąca.....Bartek to tak szybko mi urósł że nie zdążyłam sie nim nacieszyć !!!!

Dziewczyny ale zescie naplodzily:-p
ja wczoraj nie mialam nawet chwilki zeby wejsc na kompa:zawstydzona/y: A caly czas Go okupuje.. szukamy samochodu juz od miesiaca i dupa blada - nic nie ma takiego jak chcemy.. wczoraj pojechalismy ogladac - gosc zakoladal ze w super stanie - przyjkezdamy a tu szyba z przodu pęknieta:wściekła/y: normlanie mowie Wam - a taki kawal jechalismy..
Do tego Lenucha zrobila sie niedobra ostatanimi czasy - normlanie nerwy mam jak..

Kitty co do przeprosin to jesli dziewczyny chca Ci dac jeszczew jedna szanse to nie bede im bronioc - choc dobrze pamietam jak sie do mnie nieuprzejmie zwracalas:no:..
Femme niezle z tym samochodem.. a co do Ninki to bedziesz jeszcze wspomonac i tesknic za tym jak byla w brzuszku i jak lezala sobie w lozeczku i godzinami patrzyla sie w sufit:-D:-D:-)ale kazda z nas tak miala..:tak:ja to tesknie teraz za dzidzia w brzuszku.. kto wie moze za niedlugo.. A dostal niby fsaja propozycje pracy.. do tyg ma sie rozwiazc czy mozemy wynajac mieszkanko.. wiec jeszcze troche i moze sie uda..:tak:
Polna wiesz co z tym lekarzami to az brak slow.. normlanie :angry:jak tak mozna.. podobno potrzebowalas tego zabiegu a teraz akie jaja wychodza.. tak moze byc tylkow Polsce:angry::wściekła/y:

Ehhh ja chyba bym tez wiele dala zeby martynka byla malutka tez nie pamietam tych chwil a tak w ogole dzien dobry wlasnie mi mala na stol za gumowa kaczka wchodzi

Dziendobry ;-)

Basia to faktycznie pojechaliscie na marne :no: Fajnie ze A znalazl prace ;-)
Trzymam kciuki za mieszkanie :tak: widzisz powolutku wszystko sie uklada :happy2:
a co do lekarza to juz mam watpliwosci czy chce jechac :blink:
przezylam rok z tym swinstwem to i przezyje kolejny .......

A Ja dzis mialam pobudke o 7;10 ,milo bylo sobie tak pospac :rofl2:
no i najwazniejsze bo dostalam @ - qrcze dziwne w tamtym miesiacu spozniala mi sie a teraz tydzien wczesniej dostalam ,jednak stres duzo robi w tych sprawach:sorry2: ale chodziaz to dobrze bo ..gdybym.. tak pojechala do tego Lublina to juz nie bede sie martwila ze np. na stole operacjynym dostane @ :-D:szok::-D

Kitty a moglasbys ustawic normalnie suwaczki ?

witam.

ale jestem nie wyspana,,, wstalam już o 7 Kacper nie daje mi spać:zawstydzona/y: kopie od samego rana no i jak nie wstane to oszaleje....wiec sie poddalam i juz siedze:growl:

o polna jak zwykle na czacie....gratuluje @:wink: kurcze ja juz nie pamietam jak to było...i wcale nie chce sobie przypominac , nic fajnego:oo:

baska ci debile tak robia, nie powiedzą o wadach samochodu, bo wiedzą że inaczej byscie nie przyjechali...ale na cio on liczyl, ze wy szyby nie zobaczycie peknietej?!:confused2:

reklama
Polna z ta praca to jeszcze nic pewnego ale zawsze cos - zobaczymy jak to bedzie:tak: a co do tego zabiegu to naprawde - matko ja nie wiem co to za kraj.. fest.. lekarze chyba sami nie wiedza co chca:wściekła/y:mam nadzieje, ze w koncu to wszystko sie jakos rozwiaze.. a Ty sie nie boj - predzej czy pozniej bedziesz musiala na to pewnie isc a tak bedziesz miala to za soba..
A co do wstawania to lenka wstala dzis o 5.40:-Dale powiem Ci ze odpowiada mi ta godzina:tak: ostatanio pospala do 6.40 i za chiny ludowe nie chciala sie dac polozyc na drzemke - wiec wole jak wstaje wczesniej.. bo kurcze troszke za mala zeby nie spac juz w dzien:no:

Co do @ to mi sie uregulowala choc nie jestem zbytnio z tego zadowolona.. przez ciaza mialam jak w zegarku 28 dniowe cykle i w 14 dniu zawsze ten najplodniejszy byl - czyli idealnie ksiazkowy przyklad:-p:-p:-Da teraz mam co 24 dni:crazy:i do tego kilka dni po @ mam zaraz plodne.. normlanie nie pasuje mi to..
Olenka no niestety tacy sa ludzie.. a ten gosciu do nas, ze on jezdzil z taka peknieta szyba i mu nie przeszkadzalo to:-/ matko.. wrrr..
a co do @ to za niedluigo bedziesz miala 6 tyg :p nie no zartuje ale po porodzie to troche sie leje.. ja sie smiala, ze jak nie bylo @ to nie bylo a teraz to leci leci i przestac nie chce..

Ostatnia edycja:
Do góry