reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oleńka to w sobote proponuje pojsc a w niedziele jedynie wez dwie poduszki zeby na jednej siedziec a na drugiej moze sie troche polozyc spac.Ja dzis swojej dalam kawalek mamby i wyplula

reklama
w sumie NETGIRL ma racje może być drobna oby zdrowa była :-) w sumie drobną łatwiej urodzić będzie a z tego co słyszałam takie drobniutkie to później ładnie przybierają i szybko doganiają inne :-)

POLNA - oj bidulo co ty masz z tymi lekarzami :-/ ciągle musisz czekać i co innego mówią :-p no ale w końcu się doczekasz :-) nie jesteś jedyna zobacz ile tu nas na dzidzie czeka :-p to też nie fajne :-p
A samochód nie tak łatwo sprzedać ...sprzedajemy już od miesiąca i nikt kupić nie chce :-(

...ale mi nie wygodnie już wszystkie pozy w przerwie w pisaniu przyjmuje żeby brzuch odpoczął :-p

Olenka ja Ci radze zabrac do szkoly fotel :-)
zreszta qrcze podziwiam Ci ze pomimo ciazy chce Ci sie chodzic do szkoly :tak:

Femme buuuu wolalabym na dzidzie czekac niz na zabieg :-p<plask> :-)
nom u Nas tez nikt ze bardzo nie chcial kupic corsiwy ale jak JA umiescilam ogloszenie to po 3 dniach autko wyjechalo z ogrodu :-)

A ja sobie ogladne HOUSE :-)

ja to pewnie po pierwszych minutach zasne....:-)

aaaa wlasnie dostalam skopa w pęcherz, Kacper nie ma w ogole litosci dla mnie , nic...musze pedzic do kibelka:tak: co za lobuz

polna bo ja wiem ze jak teraz nie pojde, od razu po szkole to za rok tym bardziej nie, rozleniwie sie i nigdy do szkoly nie trafie. odstukam swoje i z glowy, z glupoty poszlam do liceumm ogolniaka i teraz nic nie mam. to trzeba isc dalej

Ostatnia edycja:
POLNA moja za to tik taki łyka ,a mambe sobie ładnie je!!!!1 właśnie mi usnęła i to na podłodze !!!!latała i patrze a ta poduszke wzieła ze swojego łóżeczka i się położyła :-D:-D to agentka taka że szok ...a wczoraj piła 1 raz kakao , i zjadła 2 placki ziemniaczane!!a moja teściowa do mnie dzisiaj żebym jej wszystko dawała ostre i z pieprzem to dzieciak zdrowy będzie jak wszystko będzie jadł a ja na to ze jak ona gotuje (ona daje skwarki i smalec ze słonimy) i daje małej to dostaje biegunki i ją brzuch boli....już kilka razy tak było jak jej swoją zupe dała!!!!!!:wściekła/y:

FEEMMKKA jeszcze trochę i zobaczysz jak ci tej piłeczki będzie brakować!!!!:-)

Oleńka_19 przynajmniej Kacper przypomina że jest zebys nie zapomniala o nim a moze poprostu przewracal sie na drugi boczek do spania i tak jakos nozka/raczka mu sie omskla.Tak właśnie czytam co jadają wasze dzieci i dochodzę do wniosku,że moja to dużo jeszcze nie je

OLENKA - no ja miałam w ten weekend w końcu do szkoły pójść ... ale nam samochód nawalił i pewnie znowu nie dotrzemy :-p bo taki kawał autobusami to się nie chce ... :-p

POLNA - no domyślam się że wolała byś no ale ... :-p chciałam Cię pocieszyć że nie jesteś jedyna oczekująca :-p :-p :-)

KITTY - wszystko mnie boli -_- ... ale aż tak na ten kręgosłup narzekać nie mogę :-)

reklama
Oliwka slonine i smalec :no:ja przyprawiam zupe i miesa tak jak dla Nas no ale bez przesady, jak mozna dodac smalcu do zupy :sorry2:
wiesz wsumie nigdy nie dawalam mamby ale chyba kiedys pasuje sprobowac :-)
mi Ala tez kiedys usnela na dywanie :tak:

Do góry