reklama
maralai ja urodziłam na początku czerwca bvyły upały ale dopiero pierwszy raz wyszłam po dwóch tygodniach. tak na 15 min. a jak miałoby być deszczowo to położna kazała mi tylko do balkonu przystawić mimo ze był czerwiec.
Widze ze dalej temat teściowych haha ja juz sie na ten temat nie odzywam ;D
Trzy dni bolała mnie głowa normalnie ruszyc sie nie mogłam oczy mogłam tylko otwierac ale zeby przekręcić na cos i spoglądnać to juz wielki ból obawiam sie ze to mogła byc migrena wcześniej z nia doczynienia nie miałam ale zaden lek nie pomagał i głowa pulsowała przy poruszaniu sie że myślałam ze peknie.
Miśko dalej zasmarkany ale odstawiłam leki bo sie źle po nich czół a teraz tylko ten katar go meczy zero kaszlu.
Widze ze dalej temat teściowych haha ja juz sie na ten temat nie odzywam ;D
Trzy dni bolała mnie głowa normalnie ruszyc sie nie mogłam oczy mogłam tylko otwierac ale zeby przekręcić na cos i spoglądnać to juz wielki ból obawiam sie ze to mogła byc migrena wcześniej z nia doczynienia nie miałam ale zaden lek nie pomagał i głowa pulsowała przy poruszaniu sie że myślałam ze peknie.
Miśko dalej zasmarkany ale odstawiłam leki bo sie źle po nich czół a teraz tylko ten katar go meczy zero kaszlu.
G
guest-1673535084
Gość
Kochane jaki krem na zime polecacie dziaciaczkom na zime?
Damian przestawia się na niespanie w dzień wczoraj obudził się po 9 i poszedł spać dopiero o 20,30 teraz też jeszcze śpi a juz 10 i pewnie będzie powtórka z rozrywki
Happy haha Ty tylko piosenki słuchasz a moja Oliwia już chce choinkę ubierać
Paulina my w zeszłą zimę używaliśmy Bambino i się sprawdził
Happy haha Ty tylko piosenki słuchasz a moja Oliwia już chce choinkę ubierać
Paulina my w zeszłą zimę używaliśmy Bambino i się sprawdził
madzialena647
Fanka BB :)
paulina dobry jest dax cosmetics taki różowy albo bambino ja narazie nim smaruję:-)
asik mój synek tez juz mało co śpi w dzień;/ ale za to szybciej chodzi spąć tzn. ok 21.30:-) wczoraj np. po południu był marudny to go położyłam i zaśnął dosłownie w minutę
papitka mnie też ostatnio bolała głowa i znalazłam powód, nie zakładałam czapki a teraz jak noszę to ból głowy zniknął
Ja niedawno wróciłam od ginekologa skończyły mi się już tabletki, zbadała mnie i mam infekcję;/ dostałam tabletki dopochwowe i maść Jak skończę to do kontroli, fakt ostatnio miałam małe pieczenia;/
My niedługo na spacerek, synek wypatrzył z okna jak wiezli choinki na rynek ba zawsze przystrajają także pewnie pójdziemy na rynek:-)
od kilku dni mówi że chce małą choinkę w pokoju także trzeba będzie mu kupić niech się cieszy:-)
Miłego dnia:-)
asik mój synek tez juz mało co śpi w dzień;/ ale za to szybciej chodzi spąć tzn. ok 21.30:-) wczoraj np. po południu był marudny to go położyłam i zaśnął dosłownie w minutę
papitka mnie też ostatnio bolała głowa i znalazłam powód, nie zakładałam czapki a teraz jak noszę to ból głowy zniknął
Ja niedawno wróciłam od ginekologa skończyły mi się już tabletki, zbadała mnie i mam infekcję;/ dostałam tabletki dopochwowe i maść Jak skończę to do kontroli, fakt ostatnio miałam małe pieczenia;/
My niedługo na spacerek, synek wypatrzył z okna jak wiezli choinki na rynek ba zawsze przystrajają także pewnie pójdziemy na rynek:-)
od kilku dni mówi że chce małą choinkę w pokoju także trzeba będzie mu kupić niech się cieszy:-)
Miłego dnia:-)
G
guest-1673535084
Gość
Kupilam krem nivea. MADZIALENA dax nigdy nie kupie. W lato uczulil mi tak mloda ze twarz miala w czerwonych plamach, oczy czerwone i co chwile jej lzawily.
Paulina ja używam dla kuby najzwyklejszego nivea jest najlepszy od tych dla dzieci niby na każdą pogode czy co tak uczulenia dostał i ja tez bo sie posmarowałam;D a po zwykłym nic zero i buziulek nie marznie.
Kubuś śpi wreszcie zjadł czerwony barszczyk (on by to codziennie jadł) i śpi troszke lepiej już jeszcze chodzi o przeziebienie mam nadzieje ze przejdzie całkiem
tynka Witam i gratulacje maluszka.
Kubuś śpi wreszcie zjadł czerwony barszczyk (on by to codziennie jadł) i śpi troszke lepiej już jeszcze chodzi o przeziebienie mam nadzieje ze przejdzie całkiem
tynka Witam i gratulacje maluszka.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Witam przy gotowaniu u mnie dziś rosół
Tynka-witam i Gratuluję
Ja używam nivea albo bambino i zawsze jest okey
Noc u nas dziś super mały wstał o 9
Papitka-dobrze ze mały lubi jeść i zdrówka dla Kubusia
Tynka-witam i Gratuluję
Ja używam nivea albo bambino i zawsze jest okey
Noc u nas dziś super mały wstał o 9
Papitka-dobrze ze mały lubi jeść i zdrówka dla Kubusia