reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
maralai ja urodziłam na początku czerwca bvyły upały ale dopiero pierwszy raz wyszłam po dwóch tygodniach. tak na 15 min. a jak miałoby być deszczowo to położna kazała mi tylko do balkonu przystawić mimo ze był czerwiec.

Widze ze dalej temat teściowych haha ja juz sie na ten temat nie odzywam ;D

Trzy dni bolała mnie głowa normalnie ruszyc sie nie mogłam oczy mogłam tylko otwierac ale zeby przekręcić na cos i spoglądnać to juz wielki ból obawiam sie ze to mogła byc migrena wcześniej z nia doczynienia nie miałam ale zaden lek nie pomagał i głowa pulsowała przy poruszaniu sie że myślałam ze peknie.

Miśko dalej zasmarkany ale odstawiłam leki bo sie źle po nich czół a teraz tylko ten katar go meczy zero kaszlu.

Damian przestawia się na niespanie w dzień:baffled: wczoraj obudził się po 9 i poszedł spać dopiero o 20,30:szok: teraz też jeszcze śpi a juz 10 i pewnie będzie powtórka z rozrywki

Happy haha Ty tylko piosenki słuchasz a moja Oliwia już chce choinkę ubierać

Paulina my w zeszłą zimę używaliśmy Bambino i się sprawdził:tak:

paulina dobry jest dax cosmetics taki różowy albo bambino ja narazie nim smaruję:-)
asik mój synek tez juz mało co śpi w dzień;/ ale za to szybciej chodzi spąć tzn. ok 21.30:-) wczoraj np. po południu był marudny to go położyłam i zaśnął dosłownie w minutę:)
papitka mnie też ostatnio bolała głowa i znalazłam powód, nie zakładałam czapki a teraz jak noszę to ból głowy zniknął:)
Ja niedawno wróciłam od ginekologa skończyły mi się już tabletki, zbadała mnie i mam infekcję;/ dostałam tabletki dopochwowe i maść:) Jak skończę to do kontroli, fakt ostatnio miałam małe pieczenia;/
My niedługo na spacerek, synek wypatrzył z okna jak wiezli choinki na rynek ba zawsze przystrajają także pewnie pójdziemy na rynek:-)
od kilku dni mówi że chce małą choinkę w pokoju także trzeba będzie mu kupić niech się cieszy:-)
Miłego dnia:-)

Kupilam krem nivea. MADZIALENA dax nigdy nie kupie. W lato uczulil mi tak mloda ze twarz miala w czerwonych plamach, oczy czerwone i co chwile jej lzawily.

Paulina ja używam dla kuby najzwyklejszego nivea jest najlepszy od tych dla dzieci niby na każdą pogode czy co tak uczulenia dostał i ja tez bo sie posmarowałam;D a po zwykłym nic zero i buziulek nie marznie.

Kubuś śpi wreszcie zjadł czerwony barszczyk (on by to codziennie jadł) i śpi troszke lepiej już jeszcze chodzi o przeziebienie mam nadzieje ze przejdzie całkiem

tynka Witam i gratulacje maluszka.

Witam przy gotowaniu:) u mnie dziś rosół:)
Tynka-witam i Gratuluję :)
Ja używam nivea albo bambino i zawsze jest okey :)

Noc u nas dziś super mały wstał o 9

Papitka-dobrze ze mały lubi jeść i zdrówka dla Kubusia :)

reklama
Do góry