reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
maralai ja urodziłam na początku czerwca bvyły upały ale dopiero pierwszy raz wyszłam po dwóch tygodniach. tak na 15 min. a jak miałoby być deszczowo to położna kazała mi tylko do balkonu przystawić mimo ze był czerwiec.

Widze ze dalej temat teściowych haha ja juz sie na ten temat nie odzywam ;D

Trzy dni bolała mnie głowa normalnie ruszyc sie nie mogłam oczy mogłam tylko otwierac ale zeby przekręcić na cos i spoglądnać to juz wielki ból obawiam sie ze to mogła byc migrena wcześniej z nia doczynienia nie miałam ale zaden lek nie pomagał i głowa pulsowała przy poruszaniu sie że myślałam ze peknie.

Miśko dalej zasmarkany ale odstawiłam leki bo sie źle po nich czół a teraz tylko ten katar go meczy zero kaszlu.

Damian przestawia się na niespanie w dzień:baffled: wczoraj obudził się po 9 i poszedł spać dopiero o 20,30:szok: teraz też jeszcze śpi a juz 10 i pewnie będzie powtórka z rozrywki

Happy haha Ty tylko piosenki słuchasz a moja Oliwia już chce choinkę ubierać

Paulina my w zeszłą zimę używaliśmy Bambino i się sprawdził:tak:

paulina dobry jest dax cosmetics taki różowy albo bambino ja narazie nim smaruję:-)
asik mój synek tez juz mało co śpi w dzień;/ ale za to szybciej chodzi spąć tzn. ok 21.30:-) wczoraj np. po południu był marudny to go położyłam i zaśnął dosłownie w minutę:)
papitka mnie też ostatnio bolała głowa i znalazłam powód, nie zakładałam czapki a teraz jak noszę to ból głowy zniknął:)
Ja niedawno wróciłam od ginekologa skończyły mi się już tabletki, zbadała mnie i mam infekcję;/ dostałam tabletki dopochwowe i maść:) Jak skończę to do kontroli, fakt ostatnio miałam małe pieczenia;/
My niedługo na spacerek, synek wypatrzył z okna jak wiezli choinki na rynek ba zawsze przystrajają także pewnie pójdziemy na rynek:-)
od kilku dni mówi że chce małą choinkę w pokoju także trzeba będzie mu kupić niech się cieszy:-)
Miłego dnia:-)

Kupilam krem nivea. MADZIALENA dax nigdy nie kupie. W lato uczulil mi tak mloda ze twarz miala w czerwonych plamach, oczy czerwone i co chwile jej lzawily.

Paulina ja używam dla kuby najzwyklejszego nivea jest najlepszy od tych dla dzieci niby na każdą pogode czy co tak uczulenia dostał i ja tez bo sie posmarowałam;D a po zwykłym nic zero i buziulek nie marznie.

Kubuś śpi wreszcie zjadł czerwony barszczyk (on by to codziennie jadł) i śpi troszke lepiej już jeszcze chodzi o przeziebienie mam nadzieje ze przejdzie całkiem

tynka Witam i gratulacje maluszka.

Witam przy gotowaniu:) u mnie dziś rosół:)
Tynka-witam i Gratuluję :)
Ja używam nivea albo bambino i zawsze jest okey :)

Noc u nas dziś super mały wstał o 9

Papitka-dobrze ze mały lubi jeść i zdrówka dla Kubusia :)

reklama
Do góry