reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

liza my niedaleko siebie mieszkamy i rzeczywiście jutro niby ma spaść śnieg:) Dzisiaj z rana było -5 więc kto to wie:-)
Mój mały wariuje z kuzynką mam nadzieje że uda mi się go położyć na jakąś drzemkę:-)

reklama
Witam przy kawie dziewczyny:) 8 rano a ja już zrobiłam pranie i posprzatalam:) mój syneczek jak zwykle jeszcze spi:) zadko wstaje przed jego pobudka ale chyba zaczne częściej bo fajnie jest wypić kawę w spokoju:)
Dzisiaj na popoludniu ide do pracy ale tylko 2 dni i znów wolne

WAMPI u nas nie ma :(
HAPPY no fakt, fajnie wypic kawe w spokoju, ale ja wstawajac srednio godzine przed mloda po paru dniach bym padla ;d

Byłam wczoraj na szczepieniu z młodym- masakra:baffled: ogólnie same ukłucia ok ale później... cała droga powrotna do domu płacz, w domu to samo, aż w końcu podałam p/bólowe i się uspokił. Nocka spokojna, ładnie przespana więc już ok. A i warzy 10,51 -chudzielec

Tynka witaj :) napisz coś o sobie

Wampi szybko córa zrezygnowała z drzemek:szok: też chcę śnieg

Happy Damian zasypia sam w swoim łóżeczku ale on był tak uczony od urodzenia.Są wyjątki np choroba, że zasypia u nas lub bujany

Milena zdrówka dla Natalki

Paulina oby katar szybko przeszedł

ASIK no rzeczywiscie chudzielec. Moja 4 miesiace mlodsza a z 12kg ma. I wiekszosc pazdziernikow BB 2012 ma ok 12kg na liczniku:)

zrobilam wczoraj ciasto Shrek, meeeega ;)

Paulina-o ktorej mała wstsje? Dennisek zazwyczaj okolo 9.
Asik-Dennis tez od urodzenia zasypial sam problem zaczął się od kiedy spi w normalnym łóżku dizieciencym a nie niemowlecym

Dennis wazy okolo 14 kg. Ale jest ogólnie duży ubranka nosi 92-104 wiec wydaje mi sie ze duże i ma dużą stope nosi rozmiar 7/24

HAPPY ok 8 wstaje. A ze ja z natury spioch jestem to wykorzystuje kazda minute na sen.
Moja nosi ubranka 80/86 stopka 19/20

Dzięki za życzenia. Moja wazy ok10kg . Stopa 18-19 i to zależy jaka rozmiarowka bo 19 czasem są dość duże .ubranka 80-86 :D

Paulina Shrek jest prze pyszny :D:D:D

U nas nie zapeszajac widać poprawę . Kaszle tak sucho , mocno.... Ale juz się nie budzi w nocy, juz ja tak nie dusi ....

reklama
Paulina-twoja jest młodsza:) i chyba tez dosyć duża jak na swój wiek

Koszmar:/ u nas wieje jak cholerai do tego ulewa. Cała mokra jestem bo na autobus czekałam w pracy to chyba zamarzne:/ pogoda poprostu masakra

Ostatnia edycja:
Do góry