reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

liza my niedaleko siebie mieszkamy i rzeczywiście jutro niby ma spaść śnieg:) Dzisiaj z rana było -5 więc kto to wie:-)
Mój mały wariuje z kuzynką mam nadzieje że uda mi się go położyć na jakąś drzemkę:-)

reklama
Witam przy kawie dziewczyny:) 8 rano a ja już zrobiłam pranie i posprzatalam:) mój syneczek jak zwykle jeszcze spi:) zadko wstaje przed jego pobudka ale chyba zaczne częściej bo fajnie jest wypić kawę w spokoju:)
Dzisiaj na popoludniu ide do pracy ale tylko 2 dni i znów wolne

WAMPI u nas nie ma :(
HAPPY no fakt, fajnie wypic kawe w spokoju, ale ja wstawajac srednio godzine przed mloda po paru dniach bym padla ;d

Byłam wczoraj na szczepieniu z młodym- masakra:baffled: ogólnie same ukłucia ok ale później... cała droga powrotna do domu płacz, w domu to samo, aż w końcu podałam p/bólowe i się uspokił. Nocka spokojna, ładnie przespana więc już ok. A i warzy 10,51 -chudzielec

Tynka witaj :) napisz coś o sobie

Wampi szybko córa zrezygnowała z drzemek:szok: też chcę śnieg

Happy Damian zasypia sam w swoim łóżeczku ale on był tak uczony od urodzenia.Są wyjątki np choroba, że zasypia u nas lub bujany

Milena zdrówka dla Natalki

Paulina oby katar szybko przeszedł

ASIK no rzeczywiscie chudzielec. Moja 4 miesiace mlodsza a z 12kg ma. I wiekszosc pazdziernikow BB 2012 ma ok 12kg na liczniku:)

zrobilam wczoraj ciasto Shrek, meeeega ;)

Paulina-o ktorej mała wstsje? Dennisek zazwyczaj okolo 9.
Asik-Dennis tez od urodzenia zasypial sam problem zaczął się od kiedy spi w normalnym łóżku dizieciencym a nie niemowlecym

Dennis wazy okolo 14 kg. Ale jest ogólnie duży ubranka nosi 92-104 wiec wydaje mi sie ze duże i ma dużą stope nosi rozmiar 7/24

HAPPY ok 8 wstaje. A ze ja z natury spioch jestem to wykorzystuje kazda minute na sen.
Moja nosi ubranka 80/86 stopka 19/20

Dzięki za życzenia. Moja wazy ok10kg . Stopa 18-19 i to zależy jaka rozmiarowka bo 19 czasem są dość duże .ubranka 80-86 :D

Paulina Shrek jest prze pyszny :D:D:D

U nas nie zapeszajac widać poprawę . Kaszle tak sucho , mocno.... Ale juz się nie budzi w nocy, juz ja tak nie dusi ....

reklama
Paulina-twoja jest młodsza:) i chyba tez dosyć duża jak na swój wiek

Koszmar:/ u nas wieje jak cholerai do tego ulewa. Cała mokra jestem bo na autobus czekałam w pracy to chyba zamarzne:/ pogoda poprostu masakra

Ostatnia edycja:
Do góry