reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kitty .....naprawde tym co zrobiłaś sprawiłaś przykrośc wielu osobą ....bo mu tu na forum jesteśmy wobec siebie fair i praktycznie wszystko sobie mówimy szczerze i zrzywamy się jak siostry ,więc sama nie wiem po tych twoim wybrykach co mam myśleć!!!!!naprawde jeżeli chcesz tu z nami pisać na forum to musisz być szczera i nie kręcić!!!!! a propo zamknięty jest dla osób zaufanych i tych które są dłuższy czas i udzielają się !!!!!więc naprawde jak chcesz z nami pisać to się popraw!!!!

reklama
Imie agnieszka mąż łukasz córka martyna nazwisko po mężu ostrowska a mój poród?? hmm dużo by pisać.Ciąża była spokojna początki tylko wymioty i takie inne cały 8 miesiąć w szpitalu bo sączyły mi się wody i miałam przedwczesne skórcze.2 września wyszłam na przepustkę na dzień do domu skórcze zaczeły się nasilać kolo 12 o 19 byłam już spowrotem w szpitalu i zamiast iść do pokoju odrazu na porodówkę.Akcja zaczela sie kolo 3 nad ranem a o 9 mala sie urodzila wiec troche dlugo sie meczylam.Mala urodzona w 43 tyg zielone wody wrodzone zapalenie pluc i dluga zoltaczka a nie wiem czemu sklamalam jakas taka glupia bylam chwilowo wielkie sory A jestem z torunia zapomnialam dopisac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pewna koleżanka z forum, zbeształa mnie też na swoim blogu wiec mi też nie było za miło.Dobra ja zapominam zaczynam od nowa.Mam nadzieję,że wybaczycie zapominać nie musicie ale może nie na forum o tym tylko w pw

femme moj tydzien temu to mial 2670 .:-)

dziewczyny chyba mozna dac kitty nastepna szanse co.... pamietam co bylo wczesniej no ale po co to rozpamietywac.... mam nadzieje ze teraz sie dogadamy....:-)

kitty no to porod ciezki, ja tu do 40 tyg nie chce chodzic a gdzie 43 eh....

netgirl tez pomyslalam ze to mama martynki po tym podpisie ale nie pisalam na forum bo myslalam ze sie jednak myle... ty to masz jednak nosa:-D

olenka nie powiedziala bym ze ciezki ale za to nie omieszkam powiedziec ze dlugi widzialam dziewczyny ktore mialy gorzej jak ja wiec nie bylo tak zle co z tego ze w szpitalu spedzilam 6 tygodni.Ciezko bylo ale jak mala juz byla u mnie na rekach wynagrodzilo to wszystko.Nie moglam jej brac na rece prawie dwa tygodnie bo byla w inkubatorze.wiec widzisz za wczesnie zle a i za pozno zle a mowia ze pluz minus 14 dni

KITTY - ja tam jestem w stanie zapomnieć ... więc witamy na forum mam nadzieje że tym razem będzie normalnie ale chyba zdajesz sobie sprawę że uraz jest u większości z nas i łatwo nie będziesz miała :-p

OLENKA - no właśnie Twój to spory chłop ! a moja taka kruszyna :wściekła/y: mam nadzieje że coś przybrała albo że gin się mylił ... w poniedziałek wizyta :-)

Femmemój gin mi powiedział jak byłam w ciąży,że usg może się pomylić o 600 g na + i na - więc wiesz najprawdopodobniej usg podało umniejszony wynik nie panikój... poza tym nie wiem czy wiesz,ale w ostatnich tygodniach najwięcej dzidzia przybiera na wadze:tak:
Kitty siedzisz w domu czy pracujesz? Czym się zajmuje mąż mieszkacie sami czy z rodzicami?

reklama
ja wiem wiem ... już mnie pocieszały wszystkie chyba że mógł się mylić itp itd ... no ale i tak się martwię i nic na to nie poradzę ... wiecie jak to jest jak się coś dzieje nie po waszej myśli wszyscy mówią żeby się nie martwić i nawet mogą mieć rację ale i tak się martwi ... tym bardziej że jeszcze z tą pępowiną coś ... :-/ no ale w poniedziałek się już na szczęście dowiem co z tą pępowiną i jak będzie ok to przestane się tą wagą martwić :-)

Do góry