reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy Wracaj do nas :) )

Paulina U nas też wypadki to codzienność . Ale wczoraj porządniej się uderzyła , ale już nie ma śladu :-)

Natala Katar złapał :shocked2: oby na tym się skończyło bo gluty po pępek ;)) ;-);-)

reklama
Paulina12-tak od państwa, dostaliśmy miasteczko obok i jest super mieszkamy tu już od lipca:)

U nas też wypadki są częste. Mały raz rozbił głowę nic poważnego ale blizna została:/

Milenaaa-Dennisek też ma katar ale pewnie po kilku dniach przejdzie:)

happymum witam:) Ja jestem tu od niedawna :)
milena oby katarek szybko przeszedł a stłuczki u dzieciaczków to normalne :p My na szczęście większej nie mięliśmy ale spuchnięta warga też już była:/
Synek dzisiaj zrobił mi szybko pobudkę:-) normalnie to wstaje 10.30:-) Mój D. wstawał do pracy i mały się obudził, teraz siedzi koło mnie i zajada misia lubisia:-) Za to po południu pójdzie spać:-)

Hejka
Milena o to obie sie małpujemy heh :p
happy pisz czesto, super ze dostaliscie domek zawsze to cos :-)

Ale mnie czasem podbrzusze pobolewa wrrrrrrrr... ale dzis powinno juz przechodzic bo zazwyczaj pierwszy dzien najgorszy, drugi lzejszy a trzeci sie konczy :p :)

A ja jeszcze w wyrku leżę:happy: K się wszystkim zajmuje a ja mam dziś luz

Paulina dużo zdrówka dla taty:tak: i baw się dobrze na urodzinach

Magda maja jest przesłodka z tym uśmiechem:-)

Alice fajnie, że chrzest już załatwiony

Mirabelka oby to tylko zęby a nie jakaś infekcja

Renata długo męczy cię ta biegunka- zdrówka

Liza współczuję @

Madzialena fajnie, że pobyt u teściów się udał

Milena u nas nie ma dznia bez jakiejś stłuczki większej lub mniejszej

Happy witaj ponownie :) Fajno, że dostaliście mieszkanko:tak: Zaglądaj częściej

Happy ile placicie miesiecznie ? Duzo metrow macie?
Milena my mialysmy ostatnio warge rozwalona, bo mloda nie trafila sobie w stolik :eek: az krew poszla
Asik takiej to dobrze :D ja jutro koncze urlop :)

Dzis robilismy generalne sprzatanie calego mieszkania, lacznie z balkonami... Tyle smieci ze masakra.

Paulina12-metrów nie wiem ile ale mamy 2 duże sypialnie i jedną małą no i łazienke (do góry) bardzo duzy salon kuchnie połączoną z jadalnią i korytarz (na dole) no i mamy dwa msle ogrudki:) 400 funtów na miesiąc

Madzialena-to ja napiszę coś o sobie dla mam które mnie nue znają.

Jestem mamą cudownego chłopca Denniska:) (19msc)
Mieszkam w Uk,pracuję na pełnym etacie. No i mam super narzeczonego z ktorym jestem juz ponad 5 lat

happy super ze dostaliscie ten dom w kącu macie swój kąt.
milena oj biedna natalka dobrze ze nic poważnego sie nie stało. moja niki przez swoje "mądre" zabawy to miala głowe rozcięta z tyłu i ząbka przedniego ma troszke taki kawałeczek wybity, no ale widac.

do mnie dzis tez @@@ przylazła i brzuch boli :-( mała ma zapalenie układu moczowego (znowu) ma brac leki przez co najmniej 6 dni, 2 dni odstępu i na badania moczu

Liza no małpujemy się . na szczęście przy Tabletkach skąpa ;-);-) Dziś to ja już bym mogła na wkładkach być :-D:-D
Paulina no mojej też krew poszła . Co zrobić :-p już żadnego znaku nie ma :) Teraz się zaczyna mi wspinanie po meblach , krzesłach , parapetach i takie skutki :))
Happy Fajnie ze macie swój kąt . :happy: Domek chyba spory ; )
Ja czekam na Sz. odpocznę od Natalii bo na niego się rzuci :-D:-D
Miłego wieczoru .

reklama
No domek spory jest
U mnie @ zawsze 2-3dni i tylko delikatnie ale ja mam implant
Mały wlasnie się kompie i zaraz spac a ja muszę ogarnąć i rano znów do pracy...ahh ta praca...

Do góry