reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina z naciskiem na 'je' :-D:-D No mam nadzieję, że jak mała podrośnie to nie strace zapału i chęci :)) narazie jestem pełna optymizmu.

I nareszcie mi forum normalnie działa :D

magda sama słodycz :)) i jaka uśmiechnięta :)

Ostatnia edycja:
reklama
magda podziwiam Cię dziewczyno :) sama z dzieckiem samolotem... mega :) ja nigdy w zyciu nie polecialabym sama nawet a co mowiac z dzieckim. Te drugie zdjecie jest super słodkie a usmiech powala :))

Niki cos mi gorączkuje albo przez zeba albo ta pie*****a infekcja moczowa znowu powraca :baffled:

Hejka:):)
magda slodka ta Twoja dzidzia:) to dobrze że lot z córeczką minął spokojnie:):)
paulina podróż poślubna do Maroko ale super:):)
asik to dobrze że ta krew to nic niepokojącego:)
jasmina podziwiam że chcesz tak szybko drugiego maluszka więc powodzenia w staraniach:) mój synek ma już prawie 3 lata, w sumie dobra pora zeby starać się o maluszka ale nie wyobrażam sobie tego i narazie nie chcę ;P
mirabelka oby to tylko ząbki a nie infekcja;/ moj mały tez gorączkowal no niestety większośc dzieci tak reaguje:)
Mam nadzieję żę o nikim nie zapomniałam:):)

My wczoraj wieczorem wrócilismy od teściow, synek się wyszalał a śmiechów z niego było że ho ho , gaduła mała:) z powrotem w aucie nam zasnął a była taka mgła że aż brzuch mnie bolał ze strachu, nic nie było widać:/ Lecę na śniadanko i potem trochę latanie mam po mieście
Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
liza też lubię czasem coś poczytać tylko przy moim łobuzie to troszkę ciężko:) Na szczęście już tak nie przeszkadza jak kiedyś:)
My niedawno wróciliśmy ze spacerku, zrobiłam synkowi kisielek i mam chwile spokoju bo je :p Mój D. w piątek ma urodziny i obmyślam co tu przygotować bo pewnie jego rodzice przyjadą więc trzeba będzie coś przygotować:)

Liza odpoczywam haha :D

A tak serio to czekam na wiadomosci co z moim tata.. W sezonie grzybobrania chodzil sobie na grzybki, zlapal pare kleszczy ale wszystko wyciagnelismy.. W niedziele wyszly mu plamy na ciele, w poniedzialek zaczela puchnac reka.. Dzis rano mial tak napuchnieta ze skora wygladala jakby miala zaraz peknac.. Szefowa wziela go do lekarza pobrali krew i norma 0.5 on mial 11... Prawdopodobnie to kleszczowe zapalenie krwi czy cos takiego, w kazdym razie wyslali go do szpitala na doglebsze badania..

Liza Grey ;)) 3 części w tydzień chyba obróciłam na laptopie :tak:
Magda Słodziutka ta twoja córa ;))
żadna tajemnica :-) Gadaliśmy ostatnio o ślubach z Kasia , no i sie czepia :-D:-D
Co do różnicy wieku , U mnie jeśli w ogóle to będzie spora :-p
Mój szogun śpi już , chwila dla siebie ...

Czesc :)

Magda cudny Majka ma usmiech. Boooooziu kiedy moi chlopcy tacy rozkoszni byli ??

roznica wieku u mnie 4 lata jest. gdyby nie przypadek to sadze ze F bylby jedynakiem, albo bylaby wieksza niz jest. Swiadomie przy tamtych problemach z F i strachem ze kolejne dziecko tez moze być z problemami skutecznie odwodzila mnie od mysli o rodzenstwie dla pierworodnego.

My juz w domu. wrcilismy we wtorek wieczorem. droga ok, pogoda super na jazde autem, tylko ruch jakby tylko raz w tygodniu drogi otwarte byly i kazdy nadrabiał. Boooooooziu te tiry. miekły mi nogi jak najezdzal na tyl zeby palantowi przyspieszyc. a jak wyprzedzaly na 3-go to juz wogole ciemno w oczach mialam.

Mamy juz termin kolejnej wizyty. O zapoiwiedzial ze i tym razem jedziemy przez Warszawe, bo on musi stadion zobaczyc i metrem sie przejechac.To jest jego obecne marzenie :)
W toruniu z tramwaju by nie wysiadal. Dla niego to mega atrakcja.

a u mnie zdrowotnie kiepsko. od tygodnia meczą mnie biegunki. podroz przetrwalam dzieki tabletkom. inaczej godziny bym nie wytrzymala, a my jechalismy 5,5 h.

reklama
renata strasznie długo masz już biegunkę, uważaj żeby się nie odwodnić;/
paulina z tymi kleszczami to masakra, moja mama 3 lata temu przez kleszcza wylądowała w szpitalu, były nawet podejrzenia że ma borelioze ale testy wyszły ujemne,
My już po króciutkim spacerku, byliśmy po córkę mojej siostry w zerówce:) Za chwilę idziemy znowu na spacerek, u nas dzisiaj fajnie nie ma wiatru:)

Do góry