reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi ja nawet nie wiedziałam że każda kobieta w ciąży ma prawo do bezpłatenj opieki medycznej:)
Ja zarejestrowałam się w UP zaraz jak skończyłam liceum i akurat tak sie stało że niedługo zaszłam w ciążę:) Także masz rację że z widoczną ciążą mogą być problemy:)
pampuszek witaj:):)
Ja małego już wykąpałam i za chwilę idzie lulu:)

reklama
hej hej dawno mnie nie było tu ale daje znak ze zyje i pamiętam o was :-) "starsze" mamusie z pewnoscia mnie pamiętaja :)
u nas jakos leci, jesień idzie i chandra łapie. mała zaczyna zdania budować czasem walnie taki tekst ze posikać się można, tak jak to dzieci.
witam i pozdrawiam nowe mamusie :-)

Pampuszek witaj :)

Mirabelka fajnie, że zajrzałaś i wszystko u Was ok:-)

Młody się nadal smara. Dziś do lekarza jedziemy ale z innego powodu- w kupsztalu miał trochę krwi. Niby może się to zdarzyć przy zatwardzeniu a miał takowe ale lepiej skonsultować

Hejka.

witam nowe mamy.
My obecnie w Toruniu. od wczoraj do jutra. Pogoda byle jaka, nie nastraja optymistycznie ;/

wczoraj zaliczylismy warszawskie zoo. W planach byla wizyta na starówce albe pogoda byla okropna, wiec darowalismy sobie. Oskar wizytą w Zoo zachwycony. prawdziwe malpy widzial, pingwiny z madagaskaru ( zyje w przekonaniu ze te bajkowe to w zoo mieszkają ) i kangury. No szał

zaraz zmykamy z F na cwiczenia, musi sie dziec pokazac, co umie, czego eszcze nie :)

Renata no super ze wam sie w zoo podobalo :-) my w maju zwiedzalismy je, i dzieciaki tez zafascynowane byly zwierzetami :-) teraz plany byz wroclawskie zoo moze latem zwiedzic ;-)
mirabelka o witaj ponownie, co zniklas? ;-)

mirabelka witam:):)
asik oby u lekarza wszystko wyszło dobrze:) to dobrze że wolisz sprawdzić ja tez bym tak zrobiła:)
renata to super że wypadzik do zoo się udał:) My też mamy zamiar zabrać małego do zoo bo jeszcze nie był:)
Ja już posprzątałam, zupka się gotuje i niedługo na spacerek:) Pózniej może pojedziemy do teściów na nockę, synek mówi że stęsknił się za dziadkiem:) tam to dziecka nie ma lata wszędzie za dziadkiem a ja mam trochę spokoju:)
Miłego dnia:-)

Jasmina hej :) szybkie starania nad drugim.. Podziwiam.. Ja np nie wyobrazam sobie miec teraz noworodka przy moim rocznym ADHD :tak::tak:
Mirabelka wkoncu sie odezwalas!! Twoja Nikolka to juz pannica :)
Renata hahahahhaa pingwiny z Madagaskaru zyja w zoo dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D My w lecie dopiero do zoo sie wybieramy bo zimnica..
Wampi o widzisz nawet nie wiedzialam ze kobieta w ciazy ma prawo do ginekologa na NFZ.. Ale dobrze wiedziec na przyszlosc :)
Asik byle to nic powaznego!

A ja dzis z nudow przegladalam oferty wycieczek 2014, i marzy mi sie Maroko na podroz poslubna:) mam nadzieje ze namowie A. bo on chce Grecje albo Hiszpanie.. Zaraz lece robic sznycelki i czekam na A.

LIZA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SYNUSIA!!!!!!!!!! STO LAT!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina z doświadczenia wiem, że mała różnica wieku między rodzeństwem jest dobra :) Starania planujemy zacząć dopiero gdzieś w kwietniu, więc jeszcze troszke :)

reklama
Jasmina fajna jest mala roznica wieku, ale tobie bedzie ciezko :) wyobraz sobie wielki brzuch a przed toba biegajacy roczniak.. No ja swiadomie bym sie na cos takiego nie zdecydowala :) dlatego podziwiam

Do góry