reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
femme swięta racja!!!!:-)
no tak z tym samochodem.....sprzedajcie dopoki jeszcze chodzi moze jakis duren kupi, bo jak sie calkiem rozwali to bedzie lipa.:-(

oliwka ale femka chcialaby urodzic szybciej..... chcialaby na 24 pazdziernika, moze specjalnie sie denerwuje:-D:-D:-D:-D zartuje:tak:

kitty nina femmki jest kruchutka tzn chudziuka o ile dobrze pamietam 2200 ma dlatego nech lepiej troszke podrosnie.

a ja mam na 9 listopada.....:-)

netgirl ja widze mama martynki a nie nasza coreczka

a nawet jesli tak to co nie moge juz siedziec bede sie udzielac normalnie nie mam zamiaru nikomu dokuczac a nie udzielam sie na tych dwoch watkach tylko wiec wiesz nerwy w konserwy chce byc z wami i sory za tamto.Nie wazne kto co widzi jedni patrza na dolny podpis a inni na ten pod nikiem i wtedy widac nasza coreczka tudziez mama martynki.Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

Kitty twarda sztuka jesteś nie powiem ... skoro chcesz z nami zostać to 1 zasada ... koniec z kłamstwami ... :-)

OLENKA - no właśnie a Twój mały ile waży ? bo ty też miałaś wizytę i nie pamiętam czy pisałaś :-p

feme jakies konkretne pytania czy chcesz monotonny wyklad netgirl napisze za chwilke bo maz usiadl na moment do kompa ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To może napisz z kąd jesteś,opisz swój poród i napisz dlaczego nas okłamywałaś? Wiesz jeśli chodziło o brak naszej akceptacji to żeby się wkupić w nasze łaski trzeba się napracować:tak:

Do góry