Paulina- nawet nie wiesz jaka sprawil mi radoooooooche
Bo to w czwartek sobie wymyslil, a ja przy Skype przez jego mame sie poryczalam I tak mi sie przykro I smutno zrobilo..
:-( ja strasznie tesnie za swoja rodzinka.. I mialam leciec do nich w styczniu dopiero a tu bach I jedziemy
tak mnie jezor swedzi zeby powiedziec heheh, ale obiecalam ze nie powiem, chcialam chociaz mamie ale juz z dnia na dzien stwierdzam ze wytrzymam I ze bedzie megaaaa NIESPODZIANKA.
a jeszcze pare dni temu mama mi mowila zebym przyleciala
Co do bliskiej rodziny.. |Hmm masz racje wiesz.. lepiej jest z obcym niz z rodzinka;/
My z siostrami T nie gadamy od sierpnia, poniewaz sie obrazily za to ze sami sobie ustalilismy date slubu, sami wybralismy sale itp
:-) Na poczatku bylismy meeega zli ale teraz sie z tego smiejemy jakie to durne kobiety, dojrzale maja swoje dzieci, mezow a jeszcze kogos beda ustawiac.!!
I szczerze? Wcale mi ich nie brakuje.. a najlepsze jest to ze one nagadaly ze to ja buntuje T przeciwko ich rodzinie
Wiem wiem jestem okropna hahaha
Powiedzialam mu ze nie mam zamiaru do nich jechac jak bedziemy I jak beda mialy ochote zobaczyc Majke to niech one rusza dupy I przyjada!
Wiem zapewne ze tez bedzie ciezko z mama T;/ ehh powtorka z rozrywki.. Ja przez skypa to jak widzi ze cos jej daje jesc, to : nie dawaj jest za mala.. albo mala zje a ona mowi to teraz daj jej popic cycunia.. ja jej mowie ze nie daje jej cyckiem popic tylko woda, sokiem, herbatka (aaa zapomnialam sie pochwalic ze moje dziecko od kilku dni wreszcie po 6msc dala sie przekonac ze picie z butelki to nie tragedia I nawet smaczne jest
to ona mowi ze Maja musi duuuuuuuuuuuuuuzo cycunia pic.. a w moich cycuniach Majcia ma mleczko wyliczone na wieczor I na noc, czasem w dzien jej sie uda cos wyciagnac.. a tak to juz nie mam tyle mleka zeby ciagle cycek byl.. No wiec pewnie goraco bedzie
alee lacznie w PL mamy 5 nocek, u mnie 3 juz zamowilam I 2 tam, a jak cos pani tesciowej sie nie bedzie podobalo to wszystkie moga byc u mnie :]
Spakowalam nas wreszcie, jeszcze moj krolewicz mnie zdenerwowal bo powiedzial ze zgubilam jego dressy
zagladam do szafy a wisza z innymi spodniami