reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie moge odtworzyc pliku :(

EDIT
otworzylam!!!!!! Piekna kuleczka ;)

Netbook mi sie zepsul!! :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: !! 4 miesiace ma... aaaaaaaaaaa strzele se w leb zaraz..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asik zdrówka trzymajcie sie
papitka brzuszek jak piłeczka:):):)
akka ja też jestem tutaj krótko;p
My nudzimy się strasznie, przedtem miałam troszkę spokoju, wyciągnęłam synkowi farby i malował sobie półtorej godziny:) Uwielbia takie zabawy:) niedługo kąpanie, kolacja i lulu pójdzie bo w dzień nie spał.

Ja tez czasami jakbym dziecka nie miala jak sie czyms zainteresuje. Ale dzis taaaaaakaaaaa nie dobra,przechodzi sama siebie juz...

Hej.
No moja tez dzis daje koncert zyczen;// nawet spakowac sie nie da. ( jutro jedziemy do Pl, pelen spontan i niespodzianka w Pl, nikt nie wie) Moj ukochany zrobil mi taka niespodzianke, bo ost mialam doooola i w dodatku jego mama mnie dobila;(( ehhh

Strasznie Majka trze dziasla dzis wyjatkowo mocno, na wlasne rece i nogi sie rzuca.. Jak dorwie reke to tak mocno sciska i kreci glowka zeby sie podrapac, zele nie pomagaja jej, a jak widzi ze mam zel w rece to otwiera buzke sama.

Ok ide dalej pakowac;)

MADZIA ozlocic tego twojego chlopa ;)

Ale mam nerwa.. chyba z kolejna rodzinka sie pozre na dobre.. z babka alkoholiczka juz kontaktu nie utrzymuje, z bratem taty to samo a teraz dochodzi rodzinka mojej mamy :mad::mad::mad::mad::mad::mad: w czwartek zostalam poproszona o bycie swiadkiem na bierzmowaniu kuzynki powiedzialam ze nie wiem. Dzis napisalam zeby wziela sobie siostre bo nie wiem czy dam rade przyjechac ze wzgledu na roboty na budowie i ze wzgledu na Mloda. Po czym zostalam zwyzywana od najgorszych, ze sie tego nie spodziewaly po mnie, zebym wypier****** wkoncu z kraju, ze one nie przyjda na moj slub jak ja nie przyjade na bierzmowanie, itp itd... no bierze mnie cos normalnie... chyba rzeczywiscie najblizsza rodzina jest najgorsza a obcych ludzi bardziej traktuje sie jak rodzine...
A co do slubu... to juz lecialy z ich strony komentarze typu "no jak jedna druhenka?? Marta miala dwie i LEPIEJ to wygladalo" " 270zl za menu???!!! No ale ciebie stac" "tylko nie bierz sukni ecru bo MARTA miala biala i wygladala pieknie" "znowu ta sama restauracja co na chrzciny?" "zebys czasem nie wywalila welonu bo tobie nie pasuje jak dzieciaka masz!" Generalnie oni sa lepsi i wypasni a wszyscy to dno. Plakac sie chce...

Paulina- nawet nie wiesz jaka sprawil mi radoooooooche:D:D Bo to w czwartek sobie wymyslil, a ja przy Skype przez jego mame sie poryczalam I tak mi sie przykro I smutno zrobilo..:(:-( ja strasznie tesnie za swoja rodzinka.. I mialam leciec do nich w styczniu dopiero a tu bach I jedziemy:) tak mnie jezor swedzi zeby powiedziec heheh, ale obiecalam ze nie powiem, chcialam chociaz mamie ale juz z dnia na dzien stwierdzam ze wytrzymam I ze bedzie megaaaa NIESPODZIANKA.:) :-D a jeszcze pare dni temu mama mi mowila zebym przyleciala :)

Co do bliskiej rodziny.. |Hmm masz racje wiesz.. lepiej jest z obcym niz z rodzinka;/ :no::wściekła/y:
My z siostrami T nie gadamy od sierpnia, poniewaz sie obrazily za to ze sami sobie ustalilismy date slubu, sami wybralismy sale itp:D :-D:tak::-) Na poczatku bylismy meeega zli ale teraz sie z tego smiejemy jakie to durne kobiety, dojrzale maja swoje dzieci, mezow a jeszcze kogos beda ustawiac.!!:crazy::angry::baffled:
I szczerze? Wcale mi ich nie brakuje.. a najlepsze jest to ze one nagadaly ze to ja buntuje T przeciwko ich rodzinie :sorry: Wiem wiem jestem okropna hahaha:laugh2:
Powiedzialam mu ze nie mam zamiaru do nich jechac jak bedziemy I jak beda mialy ochote zobaczyc Majke to niech one rusza dupy I przyjada!
Wiem zapewne ze tez bedzie ciezko z mama T;/ ehh powtorka z rozrywki.. Ja przez skypa to jak widzi ze cos jej daje jesc, to : nie dawaj jest za mala.. albo mala zje a ona mowi to teraz daj jej popic cycunia.. ja jej mowie ze nie daje jej cyckiem popic tylko woda, sokiem, herbatka (aaa zapomnialam sie pochwalic ze moje dziecko od kilku dni wreszcie po 6msc dala sie przekonac ze picie z butelki to nie tragedia I nawet smaczne jest:) to ona mowi ze Maja musi duuuuuuuuuuuuuuzo cycunia pic.. a w moich cycuniach Majcia ma mleczko wyliczone na wieczor I na noc, czasem w dzien jej sie uda cos wyciagnac.. a tak to juz nie mam tyle mleka zeby ciagle cycek byl.. No wiec pewnie goraco bedzie:D alee lacznie w PL mamy 5 nocek, u mnie 3 juz zamowilam I 2 tam, a jak cos pani tesciowej sie nie bedzie podobalo to wszystkie moga byc u mnie :] :happy::tak:

Spakowalam nas wreszcie, jeszcze moj krolewicz mnie zdenerwowal bo powiedzial ze zgubilam jego dressy:eek: zagladam do szafy a wisza z innymi spodniami:laugh2:

czesc porannie

Oskar mi kaszle od czwartku, Filip calą noc biegunka z wymiotami.O dziwo nie zbudzil nikogo, sam miske sobie podstawił zeby do lazienki nie latac jak bezie rwalo. Ja dostalam @ boli mnie wszystko. chyba darujemy sobie kosciół dziś ;/

Paulina ja bym nie wytrzymala.. zrugalabym ciocie, siostre czy kogo tam jeszcze.Wk...ia mnie takie wtrybianie sie.
U mnie jest podobnie z moją chrzestną. Mieszkają jakby po sąsiedzku, moj syn i jej wnuk uczą sie w jednej klasie, obaj do komuni w maju. No i jakies idiotyczne teksty ze ja wode z mozgu dla F bede robić bo komunia na ok 50 osob. A u nich na 6, bo to sie robi tak ze zaprasza sie tych co w domu mieszkają anie cale rodzenstwo. Wkurza ją i jej corke fakt ze jej syn ma ich w doopie, ze synowa ich jest chrzestną Filipa i rece dwie dam uciąc ze przedzej u nas bedą na komunii niz u nich, ze od stroy ziecia mojej chrzestnej tez nikogo nie bedzie na komuni Jaska, bo tam jest dziewczynka z ich klasy, a ze bardziej kochana przez matke ziecia mojej chrzestnej.. wiec w zadzie bedzie miala Jaska. No i na mnie probują sie wyladowac. Bo ja glupia jestem ze cale rodzenstwo Łukasza bede zapraszac. powinnam jak ona nikogo. No i kto to widzial? catering na komunie?? A sama nie umiem???
A jeszcze.. robie w wiosce w ktorej mieszka moja chrzestna, bo w mojej wsi lokalu brak. No wiecie .. cala wies bedzie gadac, ze takA JA, w sumie to Nikt, komunie jak male wesele bede robić, ani ja bogada, a ni wazna we wsi.. i jeszcze chore mam dziecko, a moj mąż zdaniem mojej chrzestnej to tez nikt.. bo piekarz zwykly, zaden gospodarz, krow nie mamy, Ł nie chla, pijany auta nie rozbija.. wiec w sumie to my nikim jestesmy, a oni?? No jej ziec mimo ze gbur, buc, cham, to jeszcze pijak najlepszy w gminie :) i krowy ma... rozumiecie?? Jak to bedzie wyglądac...I ze co?? ze my swoimi pieniedzmi zaplacimy?? No jak to?? stac nas?? przeciez my tak niewiele mamy.. I ja powinnam Łukaza wyplate zabierac. Niewiem czy jej dawac do przeliczenia?? o u nich wlasnie tak jest.. tyn podobnie.. Kuyznka yabiera wzplate rodyicw i royporydya.. a jej maz ze swojej grosza nie daje. I co to za chlop z Ł jest ze zonie wyplate daje?? Moj ojciec powinien nas utrzymywac..

Ł tez posiada idiotów w rodzinie. Siostra jego to przechodzi są siebie. Zdaje sie dziewczyna 31 lat ma a w glowie kasza. zazdrosna o wszystko. nawet o to ze F ma subkonto na ktore zbieram pieniądze na leczenie. Bo dlaczego wlasnie ja zbieram????
oSTAtnio sie na mnie obrazila bo powiedzialam ze jak jeszcze raz mnie popchnie to jej w koncu oddam. No i foch..

dziwnych ludzi mozna znalezc wszedzie :D

Ale mam nerwa.. chyba z kolejna rodzinka sie pozre na dobre.. z babka alkoholiczka juz kontaktu nie utrzymuje, z bratem taty to samo a teraz dochodzi rodzinka mojej mamy :mad::mad::mad::mad::mad::mad: w czwartek zostalam poproszona o bycie swiadkiem na bierzmowaniu kuzynki powiedzialam ze nie wiem. Dzis napisalam zeby wziela sobie siostre bo nie wiem czy dam rade przyjechac ze wzgledu na roboty na budowie i ze wzgledu na Mloda. Po czym zostalam zwyzywana od najgorszych, ze sie tego nie spodziewaly po mnie, zebym wypier****** wkoncu z kraju, ze one nie przyjda na moj slub jak ja nie przyjade na bierzmowanie, itp itd... no bierze mnie cos normalnie... chyba rzeczywiscie najblizsza rodzina jest najgorsza a obcych ludzi bardziej traktuje sie jak rodzine...
A co do slubu... to juz lecialy z ich strony komentarze typu "no jak jedna druhenka?? Marta miala dwie i LEPIEJ to wygladalo" " 270zl za menu???!!! No ale ciebie stac" "tylko nie bierz sukni ecru bo MARTA miala biala i wygladala pieknie" "znowu ta sama restauracja co na chrzciny?" "zebys czasem nie wywalila welonu bo tobie nie pasuje jak dzieciaka masz!" Generalnie oni sa lepsi i wypasni a wszyscy to dno. Plakac sie chce...
Nie przejmuj sie nimi nie warto ale na twoim miejscu powiedziałabym co wiedziała i tyle to twoje zycie jak będziesz chciała tak zrobisz i niech sie nie wtrącają:tak:
Hej.
No moja tez dzis daje koncert zyczen;// nawet spakowac sie nie da. ( jutro jedziemy do Pl, pelen spontan i niespodzianka w Pl, nikt nie wie) Moj ukochany zrobil mi taka niespodzianke, bo ost mialam doooola i w dodatku jego mama mnie dobila;(( ehhh

Strasznie Majka trze dziasla dzis wyjatkowo mocno, na wlasne rece i nogi sie rzuca.. Jak dorwie reke to tak mocno sciska i kreci glowka zeby sie podrapac, zele nie pomagaja jej, a jak widzi ze mam zel w rece to otwiera buzke sama.

Ok ide dalej pakowac;)
o to milutko że sie zatroszczył.
Bidulce zębolki idą i się denerwuje malutka. Mój na czwórkach miał po 40 st przez 3 dni. A tak to w miane zęby przechodzi nawet czasami nie zauważę kiedy wyszły.
Ja jak byłam malutka to co ząbek 40 st miałam jak ząb wyszedł to przechodziło wiec mama nawet do lekarza juz nie latała bo wiedziała co sie dzieje.

Renata zdrówka dla chłopaków :tak:

My dziś znowu ok 8 wstaliśmy no normalnie nie wiem co sie dzieje nie daje rady sie obudzić wcześniej kuba z babcia lata a ja jeszcze doleguje jak nie ja:szok:. Ostatnio mnie coś muli na wieczór. Nie wiem od czego. Wczoraj już mięte:-( wypiłam ale słabo pomogła.

reklama
Do góry