reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Do mnie właśnie się odezwali w sprawie pracy w piotrze i pawle na kasie a mój mąż odrazu,że ma być tylko na 3 zmiany inaczej nie bo kto z mala zostanie.Ehhh jestem zła.Iwoneczka tylko że twój troche mlodszy.Widze,że ślub w podobnym terminie dzieci w podobnym ciekawe co jeszcze nas laczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój mąż ma zawodówkę i pracuje w drukarni offsetowej.Wiesz książki, prasa testy i inne takie i tym podobne.:)Dziś odebrał wypłatę koło 2 nie będę pisać ile dokładnie bo nieistotne ale utrzymać się da a nie powiem mamy blisko 700 zł ratę za kredyt ale jak narazie żyjemy u moich rodziców na garnuszku więc jest prościej ale niedługo się to zmieni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
OLENKA - bo prawda jest taka że teraz to lepiej mieć konkretny zawód niż studia ...

Dopiero do domu wróciłam a się nachodziłam ... w jednym z największych korków w Gdańsku samochód nam się zepsuł :wściekła/y: no i go zepchnęliśmy i zostawiliśmy w piz du ... już nie mam sił na ten samochód sprzedamy go za grosze już oby sprzedać ... tak więc teraz jesteśmy bez samochodu i jest lipa :-/

femmka to miałaś przygode ,a no samochód się psuje i niestety trza go zrobić lun ewentualnie ,sprzedać !!! ty ostatnio za dużo się denerwujesz wkońcu urodzisz wcześniej

reklama
no też zauważyłam że jakaś taka bardziej nerwowa ... ja chciałam wcześniej urodzić ale jak mi ostatnio lekarz powiedział że Nina taka kruchutka to wole poczekać :-p

Do góry