reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie to moje słońce małe i drobniutkie nie było hihi 3860 i 57 cm wyglądał jak na drugi miesiąc haha

Pospaliśmy dzisiaj do 8 kubuś właśnie zjadł kaszke i biega a ja sie szykuje do wyjazdu miłego dzionka kochane

Hej ale jestem zła. Kierowca nas wyrolował i chyba nici z wyjazdu jak do tej pory cisza :wściekła/y:

Kubulek rozwala chrupki po podłodze potem biega po szczotkę do kuchni i szufelkę i niby zamiata ;D

D. od wczoraj wymiotuje, nocka tragiczna bo bałam się chociaz na chwile zmrużyć oko bo co jakis czas rzygal... ja nadal na p/ bolowych z powodu zęba... masakra

Co do wagi:
Oliwia 3030g i 51cm
Damian 3240g i też 51cm

kurcze...widzę że się tu wszystkie dobrze znacie...a ja taka nowa:[ też się pochwale brzuchem choć to dawno było:) 1395079_541798502567980_40505532_n.jpgto mój brzuszek kilka dni przed porodem:)

Załączniki

• 1395079_541798502567980_40505532_n.jpg
    1395079_541798502567980_40505532_n.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 49
ASIK zdrowka dla was!!!!!
AKKA no chyba ja tu jestem najkrocej, oprocz madzialeny. Okolo roku juz sie tu udzielam ;)

Mloda spi a ja lezakuje.

akka666 śliczny
Jak tak patrze na wasze brzuchale to mi się wydaje że ogromna byłam ale nie wstawie nic bo miałam wszystkie zdjęcia na kompie a on sie popsuł i wszystko straciłam ;/

PAPITKA widzialam kiedys na FB i brzuszek mialas piekny okraglutki i co najwazniejsze w tylek nic ci nie poszlo ;) nie tak jak mi ;/

Zdj z 30tc.

Załączniki

• 1383397656983.jpg
    1383397656983.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry