reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
wampi twój brzuch wyglądał jak mój teraz. hihia w ciąży nie jestem. Kurczaki czy któraś też ma taki problem z brzuchem po ciąży już prawie półtora roku a ludzie sie mnie pytają na ulicy na kiedy kolejny termin ;/

Renata tylko stwierdziłam fakt:p Bo są na prawdę wielkoludy:)

Taaa Wampi brzuszek był bardzo mały heheh ja bym dała 20 tydzień a nie rozwiązanie mojego też długo nie było w sumie przy sesji się wszyscy kapneli w czerwcu więc był 6 miesiąc już prawie 7:p

Brzuszek Wampi widze tu juz enty raz , zgrabniutki - uroczy taki .. a mnie mówili że miałam mały , a wcale mały nie był :-D:-D

Moja Natalia ma 77cm w butach - bo bez butów mam wyki wiec standard ze buty na nogach , wiec koło 75 cm i jakies 10,5 kg:-p

Hej.
Wampi- jaki maly brzusio mialas, jeju;)
Jak bylismy na swieta w Pl to mialam tez maly brzuch a pod kurtka zimowa nie bylo widac i jak dodalam fotke juz pod koniec to niektorzy w szoku byli bo nie zauwazyli:D

Paulina- od 7-40? My od 5-30:D i wlasnie zasnela maruda, matkooo placze i tak zle tak jej zle.. A ze pada deszcz wiec nawet ze spaceru nitki.;) aa Paulina zazdroszcze Ci znowu takiego wyjazdu;) a drogo cie bilety wynosza? Ja jeszcze czekam az troche z ceny zejda bo narazie to masakra. Za Maje i tak mam do zaplacenie 30f w jedna strone czyli 60 w dwie. Dziwne to troche.
Papitka- noo zawitalas wreszcie;) ale masz juz kawalera;)

Jak zwykle w tym okresie mam dola;/ noo masakraa co roku to samo i dokladnie o tej porze;( chce mi Sie ryczec nawet nie wiem czemu;// ehhh

MADZIU place 63zl w jedna strone czyli 126zl w obie ale tylko z bagazem podrecznym. Sam bagaz 60e w jedna strone. Tyle ze ja nie lece do Sztokholm Arlanda czy Bromma (glowne Sztokholmskie lotniska) tylko laduje na Skavscie nie cale 100km od A.. ale to i tak sie oplaca bo za bilet na Arlande dalabym ok 1500zl.

reklama
Paulina- to tanioszka;) ja jak bede leciec to tez tylko z podrecznym ale nawet wozka ne bede brac bo nie bede sie targac z nim. A zamiast bagazu wysle sobie paczke za 20f do 30kg jest. ;)

Nudziachy meega. Marzy mi sie lozko i spanko. Dalej mnie chanderka trzyma i do tego ta pogoda;//

Do góry