reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Koreczek Liza jak cos nie luiza ;-) hehe
No ja tez dokladnie rodzilam majac 18 lat, drugie 19... :-) dalo sie rade i mature nawet zdalo ;-) takze nie masz czego sie bac :-) a facet jak zareagowal na ciaze? rodzice?

Migrena przeszla cale szczescie :-) 3 dni a mialam jej doscyc :no::wściekła/y: zadko przychodzi taka mocna i na tak dlugo, no ale nie do wytrzymania... dobrze z ejuz po, nawet niewiem czemu mi sie wogole pojawia :sorry2:
Odpoczywam, starszaki w szkole od 8 i 9 do 14 i 14:30 :-D

Hej kochane . Ja tak przy kawce w telefonie zajrzałam . Witam nowe przyszłe mamy .

koreczek a czy ten wiek taki ważny ? Chyba trzeba miec w głowie poukładane :D

Wampi no urodzinki super szykujesz :D

Moja drzemkę ma, i dobrze bo chyba lewa noga dziś wstała . :D po za tym nic nowego u nas . P. Dalej olewka , do 28-miał dać na dziecko , wiec czeka mnie komornik

ja tez uważam ze to wiek nie gra aż takiej wielkiej roli.. (tzn no bez przesady gdy dziewczyny mjajac 13, 14 lat maja dzieci) bo według mnie takie młode tak naprawde nie sa swiadome tego co je czeka.
ale my 18,19 .... musimy sobie to w głowie poukladac ze teraz bedziemy odpowiedzialne za taka mala istotke i na pewno damy rade :**

a to my tez się witamy ;)
pogoda fajna, moze pozniej wyciagiemy Milene na spacer...;D
U Nas po staremu, Julka nie moze sie przestawic jak zmienili czas i nie spi w dzien, a rano wstaje o 5 ;/ W szkole jak to w szkole, dobrze ze tylko w weekendy.

Liza dobrze ze Ci juz przeszło.. mnie tez glowa 2 dni bolala, ale to chyba przez ten czas. spoznione zyczenia dla Hani ;)

Wampi to czekamy na zdj z imprezy ;D

A co do wieku, to nie uważam ze 16 latki zawsze są złymi matkami, nieraz są lepsze niz te co maja po 20, wiec wiek tu nie ma duzego znaczenia, na forum jest sporo mam które rodziły przed 18 bądz majac 18 wiec okreslenie 'takie 16 latki daja rade' jak dla mnie jest nie na miejscu ;)

Hej;)

Noo fakt powialo u nas troche..drzewa w okolicy sobie teraz odpoczywaja lezac hehe;)

Moja chyba tez dzis lewa nozka wstala.. I wlasnie drzemie maruda mala.

Aaa co do tych wstretnych pajakow to masakra.. bleeee.. ale czytalam ze to jest tak samo jak ugryzie jak z ugryzieniem osy, czyli jesli ktos ma alergie to moze wtedy spuchnac itp.. wiec az tak zle mam nadzieje nie jest.. chociaz podobno jakis gosc jest co noge mu chca uciac:no:

Dzis juz mamy pogode w miare. Czasem slonko nawet wyjrzy.. Pozniej na wazonko sie wybierzemy, ciekawe ile klocek wazy juz. gdzies ze 2 tyg temu jak rodzice sie pakowali to torby wazyli do samolotu to ja posadzilam to bylo 7800g:p a mierzylismy ja kilka dni temu to ma 76 cm;)

Dzis obiad z glowy. Zupa z wczoraj.. Tyle jedzenia co marnuje sie u nas, bo moj kochany ma bardzo dluuuuuuuugie zebuszki na "wczorajsze" obiady, ale dzis nie ma zlituj sie:D

Milego dzionka;)

P.S. Witam nowe mamy;)

Hejka:)
nieznajoma, koreczek witam przyszłe mamusie:):):)
liza ja w Lubinie często jestem przejazdem jak jedziemy do teściów, na zakupki czasem jezdzimy i do lekarza jak trzeba:) jak będzie dłuższy wypad i czas to można się zgadać czemu nie:)
renata udanej imprezki!:)
milena mówisz że P. dalej olewka, co za typ.. trzymaj się:*

My dzisiaj szybko wstaliśmy, mały dalej smara, ja w sumie też i chyba znowu wybierzemy się do lekarza powoli mam dosyyyyć:/ ale trzeba bo poprzednio nie dostał antybiotyku to może teraz dostanie i nie będzie się męczył:*

NIEZNAJOMA no tak wy 18, 19 napewno jestescie swiadome co was czeka a mlodsze juz nie... ehhh jeszcze sie zdziwisz.
23MAY zgadzam sie, teksty nie na miejscu.
MADZIA jaka duza kobitka... wysoka po tatusiu pewnie. Moja N. ma chyba 75cm :sly::sly::sly:;)

reklama
Do góry