reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
nie chodziło mi o to,że tylko w tym wieku jest się świadomym..
bo w kazdym wieku mozna sie przestraszyc..
i popasc w depresje poporodowa, nikt nie wie jak zareagujemy na dziecko.
dlatego też napisałam, ze wiek nie ma znaczenia.

hej dziewczyny ja mam 23lata i mam 1,5 rocznego synka:) z Marcinem jestem już prawie 7 lat po ślubie ponad 2 Nie wszyscy mogli zrozumieć nasza decyzje o ślubie...przecież jesteśmy tacy młodzi powinniśmy szaleć a nie pchać się przed ołtarz...:no: ale co to kogo obchodzi Kochamy się wiec nie widzę problemu a szaleć z mężem tez można...;-) chętnie pogadam na każdy temat:happy:

witam serdecznie wszystkie mamusie mam 25lat synka urodziłam jak miałam 19 więc troszkę wiem jak to być młodą mamą teraz jestem w 10tyg ciąży już tak krzywo na mnie nie patrza zwłaszcza starsze panie;-)

Paulina- noo dokladnie tyle:D mam nadzieje ze Maja nie pojdzie az tak po nim bo w wieku 5 lat bedzie wzrostu 8 latki hehe;))
Kasiek- suuuper, gratulacje;)

Mala nie chce spac;/ ehh myslalam ze bede miala wieczor dla siebie z serialami.. Ale mala ma inne plany;)

reklama
Magda faktycznie wysokiego masz chlopa. Moj szwagier ma tyle wzrostu, kuzynka 170 cm. a corka ich 6 lat w styczniu skonczyla i ubrania na 9-10 lat nosi. wazy 35 kg. but 36 rozm. nosi. w klasie najwyzsza.

Mi lva o mnie w drugiej ciązy tez gadali, patrzyli jakbym kogoś zamordowala. I to wlasnie starsze panie.. najczesciej te ktore prawie lub wcale mnie nie znaly. według nich skoro wyglądalam na ok 17 lat i taki 4 latek mowił do mnie "mamo"
to napewno jeszcze nie jestem pelnoletnia i kawal lafiryndy ze mnie. A ich swietym obowiązkiem bylo skomentowanie mnie, mego brzucha, mego prowadzenia sie mego, chociaz widzialy mnie pierwszy raz w zyciu.
nie reagowalam, a tym bardziej wnerwiającym sugerowalam aby zmieniły leki.

ide tv oglądac.

Do góry