reklama
nieznajoma1991
Fanka BB :)
nie chodziło mi o to,że tylko w tym wieku jest się świadomym..
bo w kazdym wieku mozna sie przestraszyc..
i popasc w depresje poporodowa, nikt nie wie jak zareagujemy na dziecko.
dlatego też napisałam, ze wiek nie ma znaczenia.
bo w kazdym wieku mozna sie przestraszyc..
i popasc w depresje poporodowa, nikt nie wie jak zareagujemy na dziecko.
dlatego też napisałam, ze wiek nie ma znaczenia.
Akka666
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny ja mam 23lata i mam 1,5 rocznego synka z Marcinem jestem już prawie 7 lat po ślubie ponad 2 Nie wszyscy mogli zrozumieć nasza decyzje o ślubie...przecież jesteśmy tacy młodzi powinniśmy szaleć a nie pchać się przed ołtarz... ale co to kogo obchodzi Kochamy się wiec nie widzę problemu a szaleć z mężem tez można...;-) chętnie pogadam na każdy temat
nieznajoma1991
mi_lva
witam serdecznie wszystkie mamusie mam 25lat synka urodziłam jak miałam 19 więc troszkę wiem jak to być młodą mamą teraz jestem w 10tyg ciąży już tak krzywo na mnie nie patrza zwłaszcza starsze panie;-)
G
guest-1673535084
Gość
NIEZNAJOMA ale tak zabrzmialo...
MAGDA ile??????. ja mam 163cm a moj A. 175
MAGDA ile??????. ja mam 163cm a moj A. 175
nieznajoma1991
witam witam ) z kim nie miałam jeszcze okazji.
Paulina12 no ale jednak chodziło o coś zupełnie innego wiec szkoda tych sporów.
kasiek88kasiek to gratulacje za 5 )
Paulina12 no ale jednak chodziło o coś zupełnie innego wiec szkoda tych sporów.
kasiek88kasiek to gratulacje za 5 )
Paulina- noo dokladnie tyle mam nadzieje ze Maja nie pojdzie az tak po nim bo w wieku 5 lat bedzie wzrostu 8 latki hehe)
Kasiek- suuuper, gratulacje
Mala nie chce spac;/ ehh myslalam ze bede miala wieczor dla siebie z serialami.. Ale mala ma inne plany
Kasiek- suuuper, gratulacje
Mala nie chce spac;/ ehh myslalam ze bede miala wieczor dla siebie z serialami.. Ale mala ma inne plany
reklama
Magda faktycznie wysokiego masz chlopa. Moj szwagier ma tyle wzrostu, kuzynka 170 cm. a corka ich 6 lat w styczniu skonczyla i ubrania na 9-10 lat nosi. wazy 35 kg. but 36 rozm. nosi. w klasie najwyzsza.
Mi lva o mnie w drugiej ciązy tez gadali, patrzyli jakbym kogoś zamordowala. I to wlasnie starsze panie.. najczesciej te ktore prawie lub wcale mnie nie znaly. według nich skoro wyglądalam na ok 17 lat i taki 4 latek mowił do mnie "mamo"
to napewno jeszcze nie jestem pelnoletnia i kawal lafiryndy ze mnie. A ich swietym obowiązkiem bylo skomentowanie mnie, mego brzucha, mego prowadzenia sie mego, chociaz widzialy mnie pierwszy raz w zyciu.
nie reagowalam, a tym bardziej wnerwiającym sugerowalam aby zmieniły leki.
ide tv oglądac.
Mi lva o mnie w drugiej ciązy tez gadali, patrzyli jakbym kogoś zamordowala. I to wlasnie starsze panie.. najczesciej te ktore prawie lub wcale mnie nie znaly. według nich skoro wyglądalam na ok 17 lat i taki 4 latek mowił do mnie "mamo"
to napewno jeszcze nie jestem pelnoletnia i kawal lafiryndy ze mnie. A ich swietym obowiązkiem bylo skomentowanie mnie, mego brzucha, mego prowadzenia sie mego, chociaz widzialy mnie pierwszy raz w zyciu.
nie reagowalam, a tym bardziej wnerwiającym sugerowalam aby zmieniły leki.
ide tv oglądac.