reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka
madzialena zdrowka :-)\

U nas juz po urodzinkach teraz za 3 tyg kolejne :confused2::-D
Pogoda super, ale dzieci mnie dobijaja dzis mlody wstal o... 4:30.... :baffled::sorry: migrene mam od 2 dni... normalnie wysiadam, i mam nadzieje zemi wreszcie przejdzie!!!
Zaraz ide po Hanie, ale dziien zlecial juz za chwile 14... :/ ale to dobrze byle do czwartku :-) potem 3 dni w domku wszyscy ;-)

wampi urodzinki zapowiadają się ciekawie i zaproszenia pomysłowe, chyba będą urodziny połączone z Haloween:)
liza no dzieciaczki czasem dają popalić tymi swoimi wczesnymi pobudkami:p Mój synek ostatnio wstał o 5 rano jak tatuś wstawał do pracy i niestety już nie zasnął hehe:) a tak przy okazji Ty chyba jesteś z Lubina jak widziałam z poprzednich postów, ja mieszkam niedaleko dokładnie jakieś 30km:p

Ja właśnie piję herbatkę, spacerek już zaliczony i zdążyliśmy bo jak wróciliśmy to zaczęło padać:) Mały zasnął i dobrze bo co innego robić w taką pogodę;/

madzialena ooo jak fajnie a bywasz tutaj wogole? :-) moze udalo by sie spokac i poznac :-) chlopcy by moze odnalezli swoj jezyk :-) bo mala roznica miedzy nimi ;-)

Mi migrena przechodzi z czego sie ciesze :-) pogoda fajna nawet, ciemno sie juz robi... spac mi sie chce... :laugh2::confused2::baffled:
reszta babek gdzie??? :p

Witam wszystkie mamy obezne i przyszłe :)

jestem nowa, mam na imie Ania mam 22 lata i jestem z Rybnika.
Jestem w 19 tyg ciąży i juz z niecierpliwością oczekujemy naszego pierwszego dziecka :)

Pozdrawiam:-)

Czesc, mam nadzieje, ze mnie tu przyjmiecie:-D
Jestem Monika, mam 21 lat, za mna juz polowa ciazy. Doczekac sie nie moge kiedy zobacze moja corke. Pomyslalam, ze tu napisze bo jako mloda kobieta mam obawy, czy ze wzgledu na mlody wiek, poradze sobie i odnajde sie w roli natki... pozdrawiam!

WAMPI wypasne urodziny cory sie szykuja:) napewno bedzie zadowolona ;)
MADZIA no chyba tak, dzis juz lepiej. Wlasnie ogladalam wiadomosci i niezle tam u was pizdzi. Chociaz nas wiatr tez nie oszczedza. W calej Europie takie wiatrzysko. A no i slyszalam o tej inwazji w UK.. hnm... falszywych wdow?
LIZA kciuki zeby migrena sobie poszla!!! A siooo!!!! Moja to naszczescie spiooch, pada 20/20.30 a wstaje kolo 8 ostatnio nawet o 9 a w dzien wyjazdu A. kimala do 9.40 :o

NOWE LASECZKI WITAJCIE ;)

Ja ogladam nastoletnie matki i czekam az mloda usnie. Potem kapiel kolacyjka i wkoncu loziooo ;)

Edit

Wkoncu ogarnelam siebie i czas na blogi sen...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Luiza, wlasnie dlatego tutaj sie pojawilam:D

Mysle sobie, ze jesli takie 16 letnie dziewczyny radza sobie z dzicmi, to ja tez musze dac rade:-)

U mnie ze snem ciezko oststnio, w nocy jak ide siku, to zasnac nie moge i mecze sie przez godzine:-( a dzisiaj, to moj pies mnie budzil:crazy: doslownie stal pod oknem i szczekal nie wiadomo na co i to tak prawie co poltora godziny mnie budzil:crazy:

A teraz znowu nie spie, glodna jestem, ale nie bede sie tluc po kuchni tak z rana...

reklama
Czesc dziewczyny

Wampi fajny czas na urodziny :) bardzo wymyslac motywu przewodniego nie trzeba :)

Magda w wiadomosciach slyszalam o wiatrach u was. Do nas jakos te wiatrzysko nie dosiega bo powiewa, ale bez szalu. I dobrze.

PAulina jak co dobrze z tym spiochem. Moje szoguny wstaja o 6. w tygodniu to dobrze, ale w łykend?? serca nie mają. I to zeby jeszcze sami wstali. Tak glosno wszystko robią ze i mnie budzą.

Liza wspolczuje migren. Tez miewam silne bole glowy i to bardzo silne,bywa ze nic nie pomaga.. ale naszczescie jak unorowalo mi sie z astmą to i z glową sie naprawilo.

Witam kolejne nowe mamy.
Koreczek poradzisz sobie. Ja mama zostalam jak mialam 19,5 lat. Niby coś umialam bo mialam sporo mlodsze rodzenstwo i rodzice wmagali bym wszystko umiala, jednak ze swoim dzieckiem bylo troche inaczej.

Oskar ma dziś bal jesienny. Dzieci mają byc ubrane na kolory swojej grupy. Oskara jest pomaranczowa. No i moj modszy stwierdzil ze on nie bedzie w pomaranczowo brązowych spodniach. Getrow mam nie kupowac, bo to dziewczece. A on dziewczyną nie jest. Wyciągnął z szafki kostium tygryska. I Pytał pani czy moze w takim stroju być. Pomaranczowy jest. Pani sie zgodzila. No i Oskar od wczoraj juz przebrany bo " jak rano zapomne?".

ide sie wysztafirowac. niby halloween niedlugo moge byc naturalna. aaaaale po co ilka dni meza straszyc :)

Do góry