Czesc dziewczyny
Wampi fajny czas na urodziny
bardzo wymyslac motywu przewodniego nie trzeba
Magda w wiadomosciach slyszalam o wiatrach u was. Do nas jakos te wiatrzysko nie dosiega bo powiewa, ale bez szalu. I dobrze.
PAulina jak co dobrze z tym spiochem. Moje szoguny wstaja o 6. w tygodniu to dobrze, ale w łykend?? serca nie mają. I to zeby jeszcze sami wstali. Tak glosno wszystko robią ze i mnie budzą.
Liza wspolczuje migren. Tez miewam silne bole glowy i to bardzo silne,bywa ze nic nie pomaga.. ale naszczescie jak unorowalo mi sie z astmą to i z glową sie naprawilo.
Witam kolejne nowe mamy.
Koreczek poradzisz sobie. Ja mama zostalam jak mialam 19,5 lat. Niby coś umialam bo mialam sporo mlodsze rodzenstwo i rodzice wmagali bym wszystko umiala, jednak ze swoim dzieckiem bylo troche inaczej.
Oskar ma dziś bal jesienny. Dzieci mają byc ubrane na kolory swojej grupy. Oskara jest pomaranczowa. No i moj modszy stwierdzil ze on nie bedzie w pomaranczowo brązowych spodniach. Getrow mam nie kupowac, bo to dziewczece. A on dziewczyną nie jest. Wyciągnął z szafki kostium tygryska. I Pytał pani czy moze w takim stroju być. Pomaranczowy jest. Pani sie zgodzila. No i Oskar od wczoraj juz przebrany bo " jak rano zapomne?".
ide sie wysztafirowac. niby halloween niedlugo moge byc naturalna. aaaaale po co ilka dni meza straszyc