reklama
G
guest-1673535084
Gość
A ja mam 36 czasami nawet 35 sie trafi A. tez ma malutka bo 40 przy czym moja kuzynka 14 latka ma wielka pletwe rozmiaru 42
To moja mam 97 cm.. a my oboje niscy .. ubrania na 2/3 lata sa na nia ciasne. ale pewnie stanie pozniej
Renata to naprawde spora dziewczynka, ja sama mam rozmiar buta 37, a tu 6 latka 36
No Amelka jest wielka. No ale ma po kim. Tato wysoki, dziadkowie tez. A buty?niedlugo swojej mamy bedzie nosić. Smieje sie z kuzynki ze do komunii dla corki swoje slubne da
F dla odmiany kurdupel. Niby wzrost juz typowy dla 8 latka ale dlugo był na najnizszym centylu. 75 cm mial jak mial rok, potem 2. nie urosł ani milimetra.
O dla odmiany wysoki. Po kim?? niewiem, moze po rodzenstwie moim i Ł.ciuchy na 116 nosi.
wstalam niedawno. boooooziu musze kawy!! duuuzo kawy.
Ojej, z tymi 16 letnimi matkami to nie mialo byc tak, ze jakis podtekst, albo cos zlego. Chodzilo mi o to, ze te mlodziutkie matki nieraz lepiej sobie radza z macierzynstwem niz te starsze, sazinniejsze i sprytniejsze nie jestem staroswiecka, dla mnie to normalne jest juz, to nie sredniowiecze. Ale to racja, nie chodzi o ilosc lat, tylko to co ma sie w glowie. Pomimo, ze dziecko urodze poltora miesiaca przed 22 urodzinami, to tez jestem gnebiona i to przez moja ciotke, ktora dzieli ze mna plot... wczoraj razem ze szwagierka caly czas za mna lazily po sklepie, kometarze padaly namoj temat i zagladaly ciagle czy widac brzuch, czy nie i tak patrzyly i chodzily za mna. Bo js to najlepiej na swieta dac. Nie wiem w czym drugi czlowiek gkrszy jest? Bo slubu nie mam, a w ciazy jestem? Nie do przesady. Jak dla nas slub to tylko papier jest, przeciez po slubie nie da rady kochac bardziej, dziecko tez jest kochane i chciane wiec nie wiem skad takie komentarze i to od ciotki....
Ktos pytal, jak narzeczony zareagowal otoz powiedzialam mu, ze jestem prawdopodobnie w ciazy, bo bylismy za granica i testu nie kupilam. Po 3 dniach wyszedl z szoku i sie ucieszyl, nie tak bardzo, troche sie martwil czy bedzie dobrym taa. A teraz, to tylko rozmawia z corka, cieszy sie jak nie wiem mama moja b. dobrze przyjela ciaze, tato lekko niezadowolony byl. Jego rodzice tez sie ucieszyli, rodzrnstwo rowniez:-)
Chyba zapomnialam komus odpisac jeszcze, wiec przepraszam....
Ktos pytal, jak narzeczony zareagowal otoz powiedzialam mu, ze jestem prawdopodobnie w ciazy, bo bylismy za granica i testu nie kupilam. Po 3 dniach wyszedl z szoku i sie ucieszyl, nie tak bardzo, troche sie martwil czy bedzie dobrym taa. A teraz, to tylko rozmawia z corka, cieszy sie jak nie wiem mama moja b. dobrze przyjela ciaze, tato lekko niezadowolony byl. Jego rodzice tez sie ucieszyli, rodzrnstwo rowniez:-)
Chyba zapomnialam komus odpisac jeszcze, wiec przepraszam....
nieznajoma1991
Fanka BB :)
ahh u mnie też nie ma ślubu i był straszny nacisk ze strony rodziny,zebysmy wzięli zanim urodzę.. ale powiedzieliśmy nie jeszcze nie teraz.. przyjdzie i na to czas ) i w koncu idpuścili bo wiedzieli ze i tak nic nie zdziałają.
Koreczek- dokładnie czy jest ślub czy nie to ludzie i tak darzą się tym samym uczuciem jak również dziecko tez jest kochane i chciane ) i dobrze wychowywane
Koreczek- dokładnie czy jest ślub czy nie to ludzie i tak darzą się tym samym uczuciem jak również dziecko tez jest kochane i chciane ) i dobrze wychowywane
Liza
Koreczek to super ze rodzinka tak przyjela ciaze :-) i z efacet sie cieszy ;-) oby tak dalej.
U mnie dzieci sa raczej standardowe tzn ich wielkosci ;-) najmlodszy ma rozno 100cm i 15-16kg, rozmiar bucika 26-27. Sredniak ma kolo 116cm, 22kg i 28-29 buty. A najstarsza ma 122cm i 25kg, buty 30-31
U mnie dzieci sa raczej standardowe tzn ich wielkosci ;-) najmlodszy ma rozno 100cm i 15-16kg, rozmiar bucika 26-27. Sredniak ma kolo 116cm, 22kg i 28-29 buty. A najstarsza ma 122cm i 25kg, buty 30-31
Liza
nic sie nie stalo :-) juz przywyklam bo czesto myla z Luiza :-) hehe
Ja w domu ogarnelam, starszaki w szkolach, na obiad spagetti wiec teraz polenie sie
Ja w domu ogarnelam, starszaki w szkolach, na obiad spagetti wiec teraz polenie sie
reklama
pinky sky
23 may no jakby nie patrzeć Twoja jest 1,5 roku młodsza od mojej. Moja tez tyle miała dokładnie na 2 lata i 8 miesięcy miała 97 ale ona właśnie od 2 lat i 3 miesięcy szalenie zaczęła rosnąć od jednego bilansu do drugiego nabiła 22 cm.
Renata eee wydaje mi się że Oskar normalny moja pół roku młodsza do tego dziewczyna i też na 116 cm nosi a ostatnio nawet płaszcz ma na 122
Koreczek zrób sobie suwaczki będziesz bardziej rozpoznawalna
Renata eee wydaje mi się że Oskar normalny moja pół roku młodsza do tego dziewczyna i też na 116 cm nosi a ostatnio nawet płaszcz ma na 122
Koreczek zrób sobie suwaczki będziesz bardziej rozpoznawalna