reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

NUKA witaj
MADZIALENA mimo ze mloda zostaje pod dobra opieka to plakac mi sie chce. Dzis wyszlam na chwile z psem do weterynarza i czekajac na winde slyszalam jak ona wyje i wali w drzwi a mama ja uspokaja, az mi sie plakac chcialo...

reklama
paulina no wiadomo że ciężko będzie Ci zostawić córkę tym bardziej że cały czas jesteś z nią, ale jak chcesz jechać to musisz zadecydować:) malutka w końcu sie oswoi a Ty dasz radę:) chociaż ja jeszcze ani razu nie zostawiłam swojego synka dłużej jak na jeden dzień a co to będzie jak on pójdzie do szkoły:) zawsze jak idę gdzieś na zakupy to biorę go ze sobą ale ostatnio właśnie zaczęłam synka zostawiać z mamą czy tam ktoś wezmie go na spacer i na szczęście nie płacze za mną:)

Ja szybciej dzisiaj wstałam i zarejestrowałam Piotrusia do lekarza, dalej ma katar i od dwóch dni jak wstanie to kaszle;/ nie wiem już czy to katar mu spływa czy cos się zaczyna;/ idzie weekend to wolę pójść do lekarza niż pózniej jezdzić na pogotowie;/ Ojj durnowate choróbska:(

A my wlasnie wrocilysmy z zakupow. Kupilam sobie dwie pary spodni i portfel w croppie bo bylo -40% od ceny na metce. I zamiast placic 230zl zaplacilam 140. No i odebralan ta ferelna kurtke. Aaaaa jakie buty zimowe wypatrzylam... ale poczekam na przelew :D Mloda wlasnie usypia ja zaraz ide zrobic placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym. N. nauczyla sie wystawiac jezyk i kazdemu w galerii wystawiala.

LIZA najgorzej mi jest sie z nia zegnac.. ostatnio jak lecialam we wrzesniu to mialam lzy w oczach ;p

Hejka:)
U nas dzionek minął spokojnie i nawet pogoda była ładna:) Synek już dawno śpiocha i kaszelek już mu troszkę przechodzi ale katar dalej jest:-( zaczęłam mu robić inhalacje bo doktorka kazała,ma jeszcze syropek i mam nadzieję że w końcu wyzdrowieje:-)
Dobrej nocki;-)

witam:)
piękna pogoda dzis się zapowiada:)
na kaszel i katar bardzo polecam kupić inhalator czy nebulizator ostatnio były w biedronce z pozytywną opinią matki i dziecka ale na allegro też są różne fajne małemu kaszel przechodzi super a ostatnio z przedszkola ciągle coś przynosi:no:

reklama
Czesc.
Cos slabo tu ostatnio piszecie dziewuszki;)
U nas po staremu. Wlasnie mega ulewa jest i wiatrzycho, w nocy ma byc gorsze.;/

Maja rosnie, czasem daje popalic ale dajemy rade i zebow dalej nie mamy;)

Piszcie wiecej co u was;)

P.S Paulina moze mamcia lewa nozka wstala? Hihi;)

Do góry