reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny tak o nadrobiłam:)

Magda
mam nadzieje że Ci się wszystko ułoży:):*

Ja mam 3 dni do obrony a Domka mi się zakatarzyła;/ ale no nic powoli naukę ogarniam:)

reklama
Hejka:-)
oj wszystkie dzieciaki zakatarzone;/ Mojemu już chyba przechodzi i od wczoraj zaczęłam używać aspiratora do nosa bo ciężko mu samemu to wszystko wydmuchać;/ U nas ma być dzisiaj 20 stopni :szok:
Zdrówka dla wszystkich maluszków:-):-)

Hej;)
Zdrowka dla wszystkich chorujacych!!!:tak:

U nas jakos leci raz jest lepiej a raz gorzej..
Za to mnie cos brzuch boli mdli mnie od wczoraj i dzis rozwolnienie;////

U nas brzydka pogoda ze nawet do parku z mala nie moge wyjsc a ona jak nie wyjdzie na dwor to masakra tak jeczyyyyyyyyyy. W niedziele mega padalo od samego rana. T jak wrocil z pracy to mzawka byla a musial isc do bankomatu to zabral damulke ze soba. Siedziala cichutenko heehe tykko jak jej spiworek naszedl za wysoko i nie widziala nic to marudzila;)
W ogole ma zrobiona spacerowke. I moge ja miec przodem do siebie lub odwrocic ze ona widzi wszystko i wtedy jest cisza. Jak jest w moja strone to zaraz marudzi bo chce na rece. Nieraz tatus jak wyciaga wozio z auta to zapomina ze odwrotnie ma wkladac i trzeba pozniej zmieniac;) gwiazda mala.
Czas tak ucieka jeju..
Ona ma juz 6 msc kiedy to zlecialo??
W styczniu wybieram sie z Maja do Pl samolotem na sama mysl to az mam stresa hehe

magda0109 mój synuś też miał radoche jak wozilismy go w wózku przodem do kierunku jazdy:) mógł więcej widzieć i był spokojniutki:)
Teraz to już mało co siedzi w wózku:) U nas piękna pogoda niedawno wróciliśmy ze spaceru i mały spacerowicz od razu zasnał:) mnie coś kręci w brzuchu i nie za bardzo się czuję pewnie coś zaszkodziło;/
Miłego dnia:):):)

Heja.

U nas pogoda dziś cudna. Rano troche mrozno bylo ale slonce tak grzało ze w domu siedziec sie nie chcialo. Bylam z kuzynką na zakupach, udalo mi sie kupić dla F buty na zime, odpowiednie na nasze rozwalone piaszczyste drogi. tzn.. zimą to bedzie bloto.. albo sniegu po nerki.
Wczoraj dla F na rynku kupilam kurtke zimową. Niby uzywana, ale wygląda jak nowa.. za cale 20 zł :D

A dziś F w szkole mial biegunke i zwymiotował. Moja mama mowila ze jakis sie dziwnie siwy zrobił. no ale zdazylo sie raz i ozdrowiał. aby to nie wirus.. bo jak zacznie to bedzie ciezko..

Magda u nas to samo bylo z jezdzeniem w wozku. Obaj nie znosili jazdy tylem. Albo to moj widok ich draznił :)
I koniecznie na siedząco_Obaj siedzieli jak mieli ok 4,5 miesiąca ( siedzieli.. nie siadali ) i wtedy skonczyly sie spacery na polleząco. no chyba ze spal dziec akurat.

Witam. Mam dylemat, noszę się z zamiarem kupna nowego termometru dla dzieciaczka który będzie lepszy ten bezdotykowy do czoła czy taki do ucha elektroniczny, chodzi mi głównie o to by wskazania były prawdziwe. Proszę o pomoc i jakiej firmy najdokładniejszy byłby. ??

dzień dobry. Taki wirus był i u mojej małej dosłownie gorąc bił od jej ciałka, ale najgorsze to ile się strachu najadłam przy tym, tak bardzo się bałam o nią. Po lekach tez sie polepszyło, ale co przeszłam to szkoda mówić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aniaania2 ''Używamy edycji- jeśli od poprzedniego posta nie minęło 60 minut i nikt w tym czasie nie napisał należy zedytować post jeśli chcemy cos dopisać'' Co do termometru nie wiem , inne mamy się wypowiedzą , ja mojej nigdy gorączki nie mierzyłam :-D

A u nas po staremu :tak: Pogoda się popsuła :wściekła/y: Natalia już biega sama :szok: Bunty bo w wózku NIE . Mleka nie jadła od niedzieli , dopiero dziś troszkę podjadła :sorry: Od P. mam spokój , zero odzewu od całej jego rodziny , ale bynajmniej spokój :tak::tak::tak:

Milena strasznie mi szkoda Natki ze ma takiego ojca debila.. Ona pewnie teraz Sz. traktuje jak tate.
Ania ja mam termometr Medisana, pazdziernikowki polecaja i ja tez polecam. Braun podobno tez dobry, ale cena 2/3 razy wyzsza od Medisany
magda zabki wyjda a wtedy zapomnisz o wszystkim :)

Ja od 14.11-24.11 bede u A.. Chce zobaczyc Svensonki w sniegu :) N. zostaje z moja mamcia bo niestety zadne papierki jeszcze nie dotarly :wściekła/y: Juz nigdy nie kupie nic w pumie... Dwa lata temu kupilam buty do tej pory mnie obcieraja. W grudniu kupilam kurtke, rozleciala sie w praniu a reklamacja nie uznana bo to podobno z mojej winy. Buty kupilam miesiac temu w SE, pekly na zamszu A. wyrzucil paragon. No szlag :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Puma to marna sieciowka ktora probuje dorownac nike ale im sie to lekko mowiac nie udaje, a ja jestem tego przykladem, bo buty nike mam juz 3 rok, a kurtke 4 i wyglada jak nowka.

Nie wiem, co autor miał na myśli pisząc młode mamy- ale to chyba będę ja.:) Jutro zaczynamy 7 tydzień. W czerwcu mamy termin, a w maju skończę 23latka;) liczy się?:)

reklama
nuka witaj:):)
milena mniej będziesz się denerwować jak nie będą zawracać Ci głowy:):)
ania ja mojemu dziecku może ze dwa razy w mierzyłam gorączke i mam taki zwykły termometr, poradz się w aptece:):)
paulina szkoda że potrzebne papiery nie doszły żebys mogła zabrać córcie ale dobrze że twoja mama z nią zostanie:) Ja marce puma tez nie ufam ale za to adidas tak:) Kupiłam sobie buty jak byłam w ciąży i do tej pory w nich chodzę:p buty mało zniszczone ale na wiosne już chyba sobie coś kupię bo mi się znudziły:):)

My niedawno wróciliśmy ze spaceru i muszę jeszcze pilnować córek siostry bo idzie na zebranie... już czasami mam dosyć no ale trzeba jej pomóc tylko coś ostatnio za często się to zdarza:) dzieciaki wariują a potem sprzątaj pól domu... Czekam aż D. wróci z pracy bo wujka się boją hehe :):)

Do góry