reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ehhh czy to normalne,że dziecko które ma 13 miesięcy śpi godzinę w dzień.Dobra idę po coś na ból i się trochę do łóżka położyć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
FEMME moj S skonczyl zawodowke siedzi na budowlance i zarabia 4-5 tysiecy miesiecznie. nigdy ponizej 4 nie schodzi.... dlatego mowie ze faceci to problemu nie maja .... gorzej z kobietami. :zawstydzona/y:

widze nową mame...kitty witaj:-)

tez ogladalam super nianie.... poczatek to masakra, ciekawe czy te dzieciaki sie zmienia..... jakos wątpie w to wszystko.

taa pewnie i bym wyszla spotkac siez kolezankami ...gdyby te milaly czas.wszytskie moje znajome to teraz albo szkola albo studia ucza sie i nie maja czasu....teraz iwdze jakie byly ...jak mozna bylo do mnie przyjechac napić sie zabawic na balety skonczyc to tak:tak:

ja wiem czy wczesnie to ktg? skoro lekarz powiedzial ze urodze na pewno przed terminem a ternim mam za 18 dni?czyli liczny ze moze urodze za 10dni?to ktg akurat...a potem jeszcze raz jak juz bede darla sie w nieboglosy..inaczej sobie tego nie wyobrazam....
jak wygladaly wasze porody??darlyscie sie?dostalyscie znieczulenie?pomoglo?
bo ja najbardziej sie wlasnie boje ze wpade w histerie i bedzie wstyd...moja mama mowi ze tylko pojekiwala sobie...a jak bylo w Was??

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!!!
Oliwka Jednak te chorubsko nie chce się odczepić od Was... No ale skoro już masz leki to kurij synka. Moje to wyleczone i oby tak się trzymało. Mam nadzieję, że przynajmniej do świąt obędzie się bez choroby.

No a z tą moją @ to będze wielka klapa jak się okaże że znów jestem w ciąży. Mieliśmy z S taki moment że strasznie nam się chciało i wyszło bez zabezpieczenia, ale stosunek przerywany. Pewnie jak w ciągu tygodnia nic nie będzie, to zrobię test. No ale mam nadzieję że się pokaże ciocia :-):-):-) Jak tak to od tej pory kłudkę zamykam, a jeśli już to tylko pieszczoty.

Asiowo Ta praca Twojego męża to jedna wielka klapa po prostu. Czy oni nie mają kogo wystawiać z ulotkami???

Kitty My chyba jeszcze się nie znamy>>> Witam!!! Pewnie pytanie retoryczne było, ale powiem Ci że moja prawie 2 letnia córcia to 3 godziny śpi w ci.ągu dnia

Oleńka Powiem Ci że na budowlance to możnma nieżle zarobić, szczególnie teraz jak ten budowlany boom jest. Oczywiście, że Facetom lepiej jest znależć pracę, bo oni to i do fizycznej jakiejś mogą się zatrudnić, a my??? Baby??? To co??? Biurko, kuchnia, dzieci itd. A pozatym pracodawcy nie chcą nas zatrudniać z obawy przed ciążą pracownicy żeby nie musieć udzielać nam płatnych urlopów.

Kaska19 u mnie to bylo tak ze mialam (NIBY) urodzic prznajmniej 2 tyg wczesniej a urodzinlam dokladnie tydzien po terminie :) A co do krzykow HiHi to tak pod koniec zaczelam sie drzec jak wariatka ale moja polozna mowila ze jak mi to pomaga to mam sobie krzyczec a jak juz sie Filip rodzic to juz nie krzyczalam :) A co do zastrzyku to gdzies godz moze 2 przed urodzeniem dostalam NIBY zastrzyk przeciwbolowy ( bo ciagle do poloznej i do mojego M mowilam ze ja umieram ze nie dam rady), a okazalo sie po porodzie ze daly mi zastrzyk na szybsze i czestsze skorcze :) Ale moj porod bardzo milo wspominam :)

Kitty witam nowa mamusie :) obydwie rodzilysmy we wrzesniu 2007 :)

Ostatnia edycja:
obawiałam się że naklikacie z 10 stron a tu tak malutko:szok:

Ja wlaśnie przed chwilą wróciłam do domku od rodziców,byłam sobie na grzybach a mama zajeła się dzieciakami ,i nazbierałam kosz prawdziwków ,kożlarkow i trochę podgrzybków ,ale tak się zdziwiłam że takie grzyby są bo ostatnio to same olszówki były!!!!:szok:

KITTY witam wśród nas ,zaglądaj i udzielaj się jak najczęściej!!!!:tak:

OLENKA facetowi zawsze jest łatwiej o prace zawsze tak było i będzie ,niestety mu jesteśmy traktowane jako drugorzędny pracownik z powodów tego że dzieci ciąża itd ,niestety nie jesteśmy na rowni i to powoduje że płacą nam mniej !!!!! chyba że hesteś panna bez zobowiązań i wykształconą!!!!:sorry2:

reklama
Do góry