Hej dziewczyny!!!
Oliwka Jednak te chorubsko nie chce się odczepić od Was... No ale skoro już masz leki to kurij synka. Moje to wyleczone i oby tak się trzymało. Mam nadzieję, że przynajmniej do świąt obędzie się bez choroby.
No a z tą moją @ to będze wielka klapa jak się okaże że znów jestem w ciąży. Mieliśmy z S taki moment że strasznie nam się chciało i wyszło bez zabezpieczenia, ale stosunek przerywany. Pewnie jak w ciągu tygodnia nic nie będzie, to zrobię test. No ale mam nadzieję że się pokaże ciocia :-):-):-) Jak tak to od tej pory kłudkę zamykam, a jeśli już to tylko pieszczoty.
Asiowo Ta praca Twojego męża to jedna wielka klapa po prostu. Czy oni nie mają kogo wystawiać z ulotkami???
Kitty My chyba jeszcze się nie znamy>>> Witam!!! Pewnie pytanie retoryczne było, ale powiem Ci że moja prawie 2 letnia córcia to 3 godziny śpi w ci.ągu dnia
Oleńka Powiem Ci że na budowlance to możnma nieżle zarobić, szczególnie teraz jak ten budowlany boom jest. Oczywiście, że Facetom lepiej jest znależć pracę, bo oni to i do fizycznej jakiejś mogą się zatrudnić, a my??? Baby??? To co??? Biurko, kuchnia, dzieci itd. A pozatym pracodawcy nie chcą nas zatrudniać z obawy przed ciążą pracownicy żeby nie musieć udzielać nam płatnych urlopów.