reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej
W sobotę wieczorem byłam z Damianem na pogotowiu bo miał 40 st gorączki, "lał mi przez ręce" i bardzo ciężko zaczął oddychać. Lekarka stwierdziła wirusówkę i przepisała leki- na szczęście pomagają i już jest lepiej.

Magda jeśli uważasz, że wyjazd bez córki będzie lepszy dla Was obu to Twoja decyzja i zrobisz jak uważasz.

Renata zdrówka

Paulina 2 miesiące szybko zlecą, zobaczysz. Na katar Olbas, Nasivin, woda morska. A i dziewczyny na czerwcówkach pisały, że jak dziecko ma mocno zatkany nosek to na noc do każdej dziurki włożyć piórko zamrożonego masła. Ponoć karar ładnie wypływa z noska

23may hehe mała pomocnica, fajnie, że powoli zaczyna się rozgadywać

Hejo porannie ;) koniec spania mlodej na moim lozku tak jak to byli do tej pory od 5 nad ranem. Spadla mi z lozka. Szczescie ze mam dosc niskie i nawet sie nie przebudzila tylko poplakiwala z zamknietymi oczami.

ASIK o boziu :eek: zdrowia dla was!!! Ja bym pewnie w taka panike wpadla ze szok.
ANIA cos wiecej??

Hej :)

Pogoda do doopy. pada, wieje, ponuro jest ;/ caly dzien bym przelezala w lozku ;/

Asik booooosze to sie wzielo porobilo. zdrowka nadal dla Damianka.

Hejka

Asik wspolczuje i zdrowka!!!
Maagda no wczesniej mieszkala w okolicach pionek a teraz w pionkach. :) moze kiedys uda nam sie spotkac ;) bo ja sama teraz sie przeprowadzilam 400km od domu -_- :)
Renata widze ze i ty mialas jakies rewolucje... :/
Ja od rwczoraj zle sie czulam wymiotowalam, biegunka, do ego Daniel i miki tez.. :/ masakra....

Dzis ciezki dzien mam, a zaraz na 14:30 ide po Hanie... daniela do szkoly nie puscilam bo nie moglam zwlec sie z lozka o 7:30 ;///

Damianek dziękuje za życzenia powrotu do zdrowia;-)

Aniaania witaj :) napisz coś więcej o sobie

Paulina ale Niki ma twardy sen, żeby spaść i się nie obudzić?
Ja daje dwie kropelki Olbasu

Renata u nas ładna pogoda ale co z tego jak w domu musimy siedzieć?

Liza zdróweczka dla Was

reklama
asik zdrówka dla synusia:):)
paulina najlepiej 2-3 kropelki na ubranko jak córcia będzie spała:)
Ja po 15ej polożyłam małego spać i w tym czasie wyczyściłam dywan z jego pokoiku bo juz trzeba było i jeszcze w dodatku wymazał go pisakami:p:p Łobuz mały:)

Do góry