reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik zdrowia dla synka :tak:
magdaa ciezko z psychika, leczysz sie?
U mnie powoli przechodzi obnizony nastroj po porodzie, coraz wieksza wiez z malym czuje, na cale szczescie, bo myslalam ze mi nigdy nie minie.
Dzisiaj idziemy na impreze urodzinowa mojego Ł do tesciow, a tak mi sie nie chce ze szok :crazy: Czuje sie tam jak 5 kolo u wozu, i do tego zawsze cos robie nie tak wedlug nich.

Ze tez musialam tyle w ciazy wpierniczac, nigdy tych kg nie zgubie :confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
23MAY ogladne jutro bo dzis masterchef :D masz mala pomoc w kuchni, boziu jak sobie pomysle ze czeka mnie to za poltorej roku hahha
ALICE spokojnie kobitko ty dopiero nie cale dwa miesiace po porodzie. Wszystko zleci zobaczysz. Co z tego ze ja w ciazy malo przybralam i wszystko spadlo jak w pare miesiecy po znowu zaczely kg wracac...
RENATA o boziu wspolczuje calym sercem

Dziewczyny jakies sposoby na katar u roczniakow?

Hej nie będę odpisywała każdej z was bo w sumie to jedna odpowiedź na wszystko . Ogólnie tez nigdy nie przyszło mi do głowy nie przyszło ze wyjade bez niej. Alice00 tak lecze się psychicznie. I dlatego uważam że z jednej strony to dobry pomysł bo jest mi ciężko bardzo, czesto zmienia mi sie nastrój a Łucja na to patrzy. I mimo że dużo osób mówiło mi , że dobrze że mam dziecko bo dla niej szybciej dam sobie rade to wcale jest to nie prawda.. uwazam że człowiek kóry ma dziecko ,i ten który nie ma przechodza to tak samo, mimo ze chciałabym być silna dla niej to nie portafie powiedzieć sobie , mam dziecko musze być silna - i przestaje mysleć. Bo świat mi sie zawalił i mimo że chce to nie potrafie być silna. To siedzi w mojej głowie i jest silniejsze ode mnie . a gadanie moich znajomych dasz rade dla Łucji, bedzie lepiej musisz byc silna dla niej daje mi takie uczucie jakby to co dzieje sie ze mną nie mialo znaczenia i najwazniejsze jest zebym mimo wszystko dala rade dla niej bo musze . mimo tego , że moja głowa mysli inaczej robi co innego to oni mówią dasz rade. To jest bardzo cięzkie , ale powoli powoli trzeba sie z tym oswoić .

Hejkaa:-) my juz po niedzielnym spacerku a teraz mam trochę wolnego bo D. zabrał synka do teściów:) pojechali po drewno dla mojej mamy bo ma piecyk w kuchni i zawsze się dogadują że na zimę troche przywożą:)
Mały też ma jeszcze katar ale nie aż taki, wczoraj na noc posmarowałam mu stópki maścią pulmex baby, fajnie rozgrzewa i zawsze mu katarek po tym przechodzi, jeszcze sól morska w sprayu do nosa i oby w koncu przeszło:)
renata troszkę się namęczyłaś zdrowiej szybko:)
alice nie przejmuj się zbędnymi kilogramami, masz za to cudowną dzidzie przy sobie:) a kilogramy spadną a jak nie to im troszkę pomożesz:p ja na początku nie przejmowałam się kg i w chwili obecnej jeszcze troszkę brakuje mi do wagi sprzed ciąży:) przestałam jeśc słodycze i zamierzam poćwiczyć z Ewą Chodakowską i oby nie brakło mi motywacjii:-):-)
magdaa nikt nie chce Cie tutaj pouczać i rzeczywiście jesteś w ciężkiej sytuacji. Jesteś matką i jeśli uważasz że lepiej będzie dla Ciebie i dla Twojej córki jak wyjedziesz to zrób tak jak uważasz. Nie wiedzialam że leczysz się psychicznie musi być Ci naprawdę ciężko. Mnie macierzyństwo np zmieniło bo z natury byłam bardzo nerwowa i byle głupota potrafiła wyprowadzić mnie z równowagi, nawet szkoła się denerwowałam i przed wyjściem zawsze musiałam wypić herbatkę z melisy;P a teraz to minęło bo mam się kim zajmować i nie jestem sama, mam nadzieję że Tobie wszystko się ułoży i Będzie Dobrze:)

Ostatnia edycja:
madzialena nie uważam zeby ktoś mnie tu pouczał :) bo rozumiem że każdy ma swoje zdanie na ten temat :* Mnie też macierzyństwo zmieniło byłam spokojna cierpliwa , co kiedyś bylo na odwrót . teraz zmieniła mnie jedna sytuacja z która nie moge się po prostu pogodzić .. i uwazam że nigdy się nie pogodze

Magdaa, witam wsrod pieprznietych ;) Tez lecze sie na 'zmiany nastroju' oficjalne zwanych choroba afektywna dwubiegunowa. I do tego osobowosc borderline, 'dzieki' czemu nie moglam nawiazac wiezi z dzieckiem. Dostalam silniejsze leki i jakos od kilku dni daje rade. Jesli chcialabys pogadac czy cos, wal na pw ;)

Hejka wieczornie. szybko ta niedziela zleciala. kosciół , chwila u mamy i do domu obiad zrobić zeby Ł przed pracą zjadł, potem na " chwile" do kuzynki.

Wypadek niedaleko mego domu dziś byl. sąsiad zginął. pijany jechał, droga chyba za waska, zginął na miejscu. Drogajakis czas zamknieta byla, helikopter straz pozarna.

Paulina u nas na katar Oskarowi podaje krople Acatar, Jak ma niewielki to Quixx.No i jak mam to masc majerankowa.

Alice nawet 2 miesiące od porodu u ciebie nie minely. masz jeszcze czas zeby nadmiar zgubić. Dla pocieszenia powiem ci ze ja w 3 miesiące po ciązy wyglądalam jakbym nadal w niej byla :) Cyce mialam tak ogromne ze mialam problem z kupieniem stanika.. chyba ze ze spadochronu bym przerabiala ;) poł roku po wyglądalam juz jak czlowiek.. tylko 1 rozmiar wieksze ciuchy nosilam. A malo nie przytylam..
ze mną juz lepiej.Wracam do zywych :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry