reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

NoIwoneczka napisz w jakiej to firmie było bo tak się składa,że mój ślubny zatrudnił po raz drugi się w firmie komórkowej...tak więc czekam...

reklama
Asiowo a to troche dziwne że twój mąż ma napisane w umowie co inne a co inne robi.Ale pewnie dla niego najważniejsze jest to,że ma prace i chociaż jakiś grosz na utrzymanie.A nie dziwie się że ma wyższe aspiracje chyba każdy by miał tylko że w tej polsce chyba juz tak jest.

no i własnie:tak: trafiłas w sedno:tak:

w poniedziałek idziemy mieszkanie ogladac... 120m!!! za niecałe 600zł czynsz... tylko remont duzy i musimy sie dowiedziec ile kasy bysmy potrzebowali! zobaczymy...

Powiedzcie wy mi od kogo dzieci ucza sie chodzic po schodach?? Kurde moja mala juz umie i teraz tylko biegam za nia.A na temat pracy w polsce nie chce mi się już na prawde wypowiadac.Mam żywy przyklad za oknem jak to panowie z dwóch ekip robią kanalizację i internet.Robią to już ponad rok a ich praca polega na godzinie robienie 6 godzinach picia alkoholu potem godzina robienia i do domu a ja musze wozekz mala w srodku pod pacha przenosic bo trudno przejechac.Wrrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Masakra... jak mozna dzieci do takiego stanu doprowadzic:-( jak ogladam ten problem to nie moge uwierzyc po prostu...:-( Jak mozna wychowac tak dzieci... mam nadzieje, ze ja sobie poradze i nigdy nie bede miec takich dzieci:zawstydzona/y:

Nie sądzicie,że z tą matką też coś jest nie tak.Pomijając już zachowanie dzieci.Od kiedy to matka do dziecka mówi parszywy gnoju i inne takie.To jest PSYCHOZA moim zdaniem i PATOLOGIA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No widocznie źle to napisałam :-) bo nie patrze na to tak że rodzice muszą do wszystkiego z uśmiechem od razu podchodzić ;-) chodziło mi o sytuacje w których w ogóle się odwracają na długi okres a czasem nawet na zawsze... a co do mądrości życiowych w młodzieńczych latach to śmiech na sali :-p ja dopiero teraz zaczęłam rozumieć jaka jestem młodziutka i głupiutka jeszcze i zaczynam się martwić czy będę umiała być wzorem dla swojego dziecka skoro sama jeszcze jestem dzieckiem ... a wcześniej myślałam że zjadłam już wszystkie rozumy tego świata i że jestem gotowa na to wszystko ... teraz dopiero widzę jak bardzo byłam w błędzie :-p i trochę zaczynam się bać tego jak to będzie i myśl że za miesiąc zostanę matką coraz bardziej mnie przeraża

Firanka spoko masz racje ja nie wiedzialam że tam tez jest babcia wlaczylam na to jak ona wyzywala dzieci wiec o to chodzilo a babacia tez winna napewno troche

reklama
Ta ... z dnia bez kompa nici :-p

Co do pracy to już nie ma takiej masakry !!! co wy w ogóle gadacie ?! Kuba jest po podstawówce i nigdy nie miał problemu ze znalezieniem pracy... teraz robi na magazynie nie przemęcza się i zarabia 2000zł ... ulotki to każdy może roznosić ... takie prace jak te skoki stefczyka to nie ma problemu żeby dostać ... a wystarczy zrobić sobie kurs na wózki widłowe za 400zł i prace na magazynie wszędzie dostanie i 12zł/h minimalnie dostanie... co prawda to przykre jak ma się magistra i trzeba do takiej pracy iść ... no ale taki kraj ... dlatego ja się nie śpieszę na studia chce zdobywać zawód odpowiednie papierki ... wtedy ma się bankowo pracę w swoim zawodzie ... studia to później dla siebie samej jako hobby ...

OLIWKA - no to teraz kurować młodego żeby już się chorubsko dalej nie rozwijało :-)

Zaraz jadę do przychodni się zapisać muszę przecież gdzieś być zapisana ... :-p a później jakieś mini zakupy ... większe już za nami ... w poniedziałek wypłata była a już 1000zł nie ma :-/ nie wiem jak to się dzieje ... a jeszcze cały miesiąc został :-p

Do góry