reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina nawet jakby dzieciaków nie było to dużo więcej bym nie wypiła, wolę nie do puszczać do kaca;-)

Kasiek super, że urodziny udane:tak::tak: a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego dla Dominiki

Madzialena a czemu u teściów miałoby być źle? Ja tam do teściówki lubię jeździć

reklama
asik a bo nie miałam za dobrych kontaktów z teściowa ale teraz jest ok:):) dzięki niej nawet nauczyłam sie piec ciasta:D
Ja własnie położyłam spać małego bo lubi sobie pospac popołudniu i czekam aż narzeczony wróci z pracy:)

A ja bylam na zakupach. Obczailam kombinezon dla Nikoli w hm identyczny jak w Szwecji i za taka sama cene. No i spotkalam znajomych ze Szwecji. Nawet nie wiedzialam ze na urlop zjechali

EDIT laski co na kolacje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zrobilam sobie szamponetke bo draznil mnie czerwony przeswit po ostatniej. Mial wyjsc sredni braz a wyszlo prawie czarne:eek::eek::eek::eek: plakac mi sie chce

Wracając do tematu, ja urodziłam córeczkę trzy miesiące temu, mając nieskończone 21 lat. I nie uważam, by młody wiek świadczył o braku dojrzałości czy przygotowania. Poza tym, lekarze zalecają pierwsze dziecko w wieku 18-24 lat, bo wtedy organizm kobiety najlepiej znosi ciążę, poród i okres połogu.

Cześć
Jadę z Oliwką po południu do logopedy ale mi się nie chce ehh i młodego muszę zabrać bo nie ma kto z nim zostać

Madzialena fajnie, że z teściową już lepiej się dogadujesz:tak: ja na szczęście od początku miałam z moją dobry kontakt, gorzej z teściem bo nie utrzymujemy z nim w ogóle kontaktów

Paulina nie martw się kolor szybko się zmyje i będzie ok;-) poza tym na pewno ładnie Ci w tych włosach:tak:

SwinkaBabe witaj :) napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś?

Hejka:) U nas dzisiaj piękna pogoda:) Synuś spał do 10.30! Ja za chwilę posprzątam, skończe obiad i na spacer.
Paulinakolor w końcu się zmyje na pewno nie jest zle:) Ja jeszcze nie farbowałam nigdy włosów boję się odrostów:)
Swinkabebe witaj:) masz rację że wiek nie ma znaczenia i nikt nie ma prawa tego krytykowac:)

ASIK z czarnego zrobil sie granatowy :eek:
MADZIALENA ja na stale tez nie farbowalam nigdy. Jedynie szamponetka.

U nas tez piekna pogoda. A. pojutrze przyjezdza :)))))

Hej jestem po bardzo długoej przerwie i nie wiem czy dam rade się wdrążyć ale spróbóje widzę ze Liza i Ewi dalej sie udzielają dawno nie mialam z wami kontaktu :) nawet nie wiem czy mnie pamiętają :)
No więc mam juz 22 lata ale kiedy tu trafiłam miałam nieco ponad 17 :) Łucja ma już prawie 5 lat , ja nie pracuje siedze w domku Łucja chodzi do przedszkla i jakos u nas leci :) mam nadzieje że jakoś sie zaklimatyzuje bo brakowało mi tego forum :)

reklama
Do góry