reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina nawet jakby dzieciaków nie było to dużo więcej bym nie wypiła, wolę nie do puszczać do kaca;-)

Kasiek super, że urodziny udane:tak::tak: a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego dla Dominiki

Madzialena a czemu u teściów miałoby być źle? Ja tam do teściówki lubię jeździć

reklama
asik a bo nie miałam za dobrych kontaktów z teściowa ale teraz jest ok:):) dzięki niej nawet nauczyłam sie piec ciasta:D
Ja własnie położyłam spać małego bo lubi sobie pospac popołudniu i czekam aż narzeczony wróci z pracy:)

A ja bylam na zakupach. Obczailam kombinezon dla Nikoli w hm identyczny jak w Szwecji i za taka sama cene. No i spotkalam znajomych ze Szwecji. Nawet nie wiedzialam ze na urlop zjechali

EDIT laski co na kolacje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zrobilam sobie szamponetke bo draznil mnie czerwony przeswit po ostatniej. Mial wyjsc sredni braz a wyszlo prawie czarne:eek::eek::eek::eek: plakac mi sie chce

Wracając do tematu, ja urodziłam córeczkę trzy miesiące temu, mając nieskończone 21 lat. I nie uważam, by młody wiek świadczył o braku dojrzałości czy przygotowania. Poza tym, lekarze zalecają pierwsze dziecko w wieku 18-24 lat, bo wtedy organizm kobiety najlepiej znosi ciążę, poród i okres połogu.

Cześć
Jadę z Oliwką po południu do logopedy ale mi się nie chce ehh i młodego muszę zabrać bo nie ma kto z nim zostać

Madzialena fajnie, że z teściową już lepiej się dogadujesz:tak: ja na szczęście od początku miałam z moją dobry kontakt, gorzej z teściem bo nie utrzymujemy z nim w ogóle kontaktów

Paulina nie martw się kolor szybko się zmyje i będzie ok;-) poza tym na pewno ładnie Ci w tych włosach:tak:

SwinkaBabe witaj :) napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś?

Hejka:) U nas dzisiaj piękna pogoda:) Synuś spał do 10.30! Ja za chwilę posprzątam, skończe obiad i na spacer.
Paulinakolor w końcu się zmyje na pewno nie jest zle:) Ja jeszcze nie farbowałam nigdy włosów boję się odrostów:)
Swinkabebe witaj:) masz rację że wiek nie ma znaczenia i nikt nie ma prawa tego krytykowac:)

ASIK z czarnego zrobil sie granatowy :eek:
MADZIALENA ja na stale tez nie farbowalam nigdy. Jedynie szamponetka.

U nas tez piekna pogoda. A. pojutrze przyjezdza :)))))

Hej jestem po bardzo długoej przerwie i nie wiem czy dam rade się wdrążyć ale spróbóje widzę ze Liza i Ewi dalej sie udzielają dawno nie mialam z wami kontaktu :) nawet nie wiem czy mnie pamiętają :)
No więc mam juz 22 lata ale kiedy tu trafiłam miałam nieco ponad 17 :) Łucja ma już prawie 5 lat , ja nie pracuje siedze w domku Łucja chodzi do przedszkla i jakos u nas leci :) mam nadzieje że jakoś sie zaklimatyzuje bo brakowało mi tego forum :)

reklama
Do góry