reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Halpp :rofl2: Czy ktoras z Was karmila mlekiem modyfikowanym? Nie wiem kiedy spodziewac sie pierwszej @, 6 tydzien po porodzie leci. Od kilku dni latwiej przytulic kaktusa niz mnie i lepiej nie przebywac w promieniu kilometra :zawstydzona/y: I nie jadlam od 2 dni, a to sa u mnie typowo przedokresowe objawy, ale jak narazie cisza, tylko wiecej sluzu :baffled:

reklama
czesc ;)
U Nas po staremu,
co do grzybów to nie jem bo nie mam przekonania jakos.. pieczarki tylko
Ja jak Paula od poczatku na mm, a okres równiotko po 6 tygodniach ;]

moje dziecko ma teraz na imie Ela, ma 4 lata i chce miec nianie :szok: chyba zabronie jej ogladac tv ..

co robicie na obiad?

hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo.
Kubuś rośnie ma już 12 ząbków. Drugiego skończył rok i 4 miesiące. Jak to szybko zlecialo. Biega skacze rozbija sie. Gada jak najęty po swojemu.

Od razu przywitam się z nowymi mamusiami :D

Witam .. Nudna niedziela , Natalia drzemie sobie ;)
23may Julka ma pomysły ; ))

Co do okresu ja dostałam jakoś 9 miesięcy po porodzie , karmiłam piersią do 6,5 miesiąca .. No i w sumie to taki wywołany , brałam lutkę nic nie dało , więc wzięłam Anty no i @ przyszedł w przerwie 7 dniowej po pierwszym opakowaniu .

Grzyby , kiedyś Sz. wysłałam to mi przywiózł i moja mama z siostra była to zjadłam placki ziemniaczane z sosem grzybowym i mam marynowane zrobione ; ))

Hej laski

Impreza w sobotę udana:tak: pogadaliśmy, pośmialiśmy się i wypiłam aż 1 drinka hehe ale dzieciaki w domu były to wolałam nie pić. Ogólnie moje skarby były u babci ale musiałam po nich iść już przed 19:-(
A wczoraj pojechaliśmy na giełdę, miałam sobie parę łaszków pokupować i wyszło tak, że K. się obkupił a mi nic nie wpadło w oko:baffled:

Magda fajnie, że rodzice Cię odwiedzili:tak: zawsze Cię trochę pomogą przy małej.

Paulina no a w lesie często w pajęczynę można wleść;-)

Alice pewnie @ niedługo się pojawi:tak: ja dostałam tak 6-8 tydzień po porodzie

23may ja też grzybów nie jem oprócz pieczarek ale lubię zbierać
A Ela:rofl2: udana:-D:-D

Papitka, wieki Cię nie było, nieładnie

Hejo :) wlasnie ogladamy dzien dobry tvn i gosc mowi ze poniedzialek troche osowialy jak zwykle po weekendzie... taaa dla mnie poniedzialek juz nie taju straszny bo to taki dzien jak inny lacznie z weekendem 24h z mloda...

ASIK ja tez zawsze koncze na jednym drinku jak wien ze do mlodej bede wstawala.
MILENA o boziuuu, placki ze sosem z wlasnych grzybow... ales smaka zrobila :D
PAPITKA kupe czasu cie nie byli!!!! Wy macie 12 zebow a my... 2 :D
23MAY Jula <3

Hej Dziewczyny jak zwykle bark czasu ale na swoje usprawiedliwienie mogą powiedzieć ze codziennie czytam i wiem wszystko:)

Magda super że rodzice Cię odwiedzili:)

Alice nie wiem w sumie bo ja po 6 tygodniach zaczęłam tabletki brać i miałam ciągle jakieś plamienia aż je odstawiłam;/

Milena
takie pyszności?@ Nie kuś:):p

Papitka
Hej dawno Cię nie było!!!

SKOŃCZYŁAM PRACE MAGISTERSKĄ!!!! We wtorek jadę drukować i oddać:)
A tak Dominiki urodziny... W piątek zaniosła dzieciom cukierki do przedszkola a wczoraj imprezka przyjechali moi rodzice i siostry piszczała na pół miasta jak ich zobaczyła!!! Prezentów a prezentó motyw przewodni to księżniczki... Dostała księżkę z opowiadaniami o księżniczkach, książkę do nauki cyferek z księżniczkami, torbę na ramię z księżniczkami, ciastolinę ubieranie Kopciuszka, grę z księżniczkami,kinder niespodzianki z księżniczkami, hulajnogę, kurtkę na zimę( z tego to akurat ja najbardziej zadowolona) ale i ona bardzo bo różowa, skarpetki z Bellą, sweterek rozpinany i bluzę z kotkami:, i dwie szkatułki na spineczki i 100 zł bo teściowa nie wiedziała co do szkatułek dokupić... Tak wiec urodziny baaaaaaaaaaaardzo udane....
C cały tydzień nie pojechał w sumie tak dobrze się złożyło ale dzisiaj rano już w trase ruszył;/ Macie księżniczkę:p
Zobacz załącznik 586579Zobacz załącznik 586580Zobacz załącznik 586581

reklama
Hejka:) Ja na weekend wybyłam z moim do teściów:p Nie było zle hehe nawet imprezka była ale tak jak asik nic nie wypiłam bo i tak trzeba w nocy do małego wstać:) juz ma prawie 3 lata ale i tak potrafi mnie w nocy zbudzic na piciuuu:)
alice widze że masz problem ale nie przejmuj się każda z nas jest inna ja np dostałam @ 2 miesiące po porodzie a karmiłam naturalnie az 8 miesięcy:)
Buziaki miłego dnia:)

Do góry