reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme no piekna ta suknia ale jednak za daleko troszke :(
Milena moja przeszla pare razy poltorej metra ale potem jej sie znudzilo i na czterech goni :D

reklama
Milena a po co ci jego podpisy na rodzinne? jestescie po slubie? -_- bo jakos nie kojarze tego, a jak nie to sama idziesz i na siebie bierzesz a nie na niego :p razem nie mieszkacie ani nic wiec nie rozumiem :dry:

Lucypp gratulacje dziewczynki!

Asik gratulacje dla koleżanki!

Moja córa też już zaczyna łazić. Znaczy puszcza się sama i ile uda się jej zrobić kroczków tyle idzie. Najwięcej było z 5 :-)

Ja miałam suknię szyta na miarę i ona nie wyszła tak piękna jak gotowa:-( W ogóle jak temat sukni ślubnej nachodzi to we mnie coś się trzęsie:angry: Dałam 2 tys za nią a taka klapa wyszła :-( strasznie rozczarowałam się :-(
Głównie to wszystko wyszło w użytkowaniu na weselu, była za krótka, zsuwała się góra.
Już nie mówiąc, że pękł mi suwak przy zakładaniu w domu dwie godziny przed ślubem! :angry:
Moja mama na mnie ręcznie zszywała sukienkę. Więc w kościele siedziałam wyprostowana jak na szpilkach, aby suwak nie piep***ął :-(

Femme zawsze możesz jeszcze sobie zrobić bobaska;-)
Milena tak jak Liza pisze, do czego ci P. podpis do rodzinnego? Ja składałam w środę i K. nic nie musiał podpisywać.
Zdrówka dla mamy
Jagoda ja też miałam szytą na miarę ale zwykłą sukienkę bo my cywilny tylko braliśmy. Ale ja z efektu byłam bardzo zadowolona:tak:

No to ja nic nie wiem juz . Ja w tych sprawach jestem ciemna :( mnie kazali miec jego zarobki , składki itd . Wcześniej nie musiałam teraz muszę bo zapisał Natalie na siebie . Wiem ze jak bede miała zasadzone alimenty to juz tego nie bedzie trzeba , póki nie ma alimentów potrzebne są jego podpisy i zarobki.

heja.

Milena zarobki P są potrzebne wtedy jesli on ją utrzymuje. Twój dochód jest potrzebny lub oswiadczenie ze takowego nie posiadasz.

hej hej hej :-)
wkoncu udaje Nam się coś naskrobać, u Nas po staremu, urządamy się pomału;] szukamy przedszkola, ale lipa z tym, znaczy mamy jedno ale koszt, takie ze nie oplacalo by mi się pracowac.
Julka coś tam już mówi, nie wyraźnie i zalezy od dnia , ale rozmowy z nią są genialne np.
Ja- Julka tu masz serduszko
Julka- Nieee, tu są CYCKI :szok:

Julka ostatnio twierdzi ze ma na imie Maja haha

Paulina gratuluje ślubu ;)
kasiek Dominika już zdrowa, bo chyba cos pisalas ze chora.
Famme, genialna suknia, jaką prace znalazlaś? W sumie to się nie znamy. Jestem Kasia, 20 lat, mama 2,5 letniej prawie Julki

a co do tego rodzinnego , jak to jest bo jezeli nie jestemy małżenstwem to dochody A. beda dzielic tylko na niego i Julke?

23may no jest w domu osłuchowo czysto bo byłam u lekarki tylko odkaszlnąć nie może;/ Nawet w inhalator zainwestowałam

Milena
mam nadzieje że szybko dostaniesz te alimanty a jak z obecnym lubym??

No ja uwielbiam moja suknie ślubną mimo że minęło 3 lata jest dla mnie najpiękniejsza na świecie;P Też miałąm szyć ale bałam że że nie wyjdzie taka idealna jak ma być:p

Heheheh wywalczyłam tzn. nie mam decyzji ale nie sądzę żeby dziekan z pracą w ręce robił mi problem mam zadzwonić w przyszłym tygodniu. A obrona jak coś to koniec października bo mają urwanie głowy z pierwszakami:p Mariannie ton się zmienił jak zobaczyła że nękamy ją cały tydzień przyjeżdżamy a mamy koło 100 km w jedną stronę wiec parkowała piętą:p
No myślałam że zejdę jak weszłam do domu koło 15 a teść mówi że C nie odprawiony to myślę sobie ładnie stoi do poniedziałku bo jaki urząd dłużej robi... Ale szybko smsa napisałam i okazało się że jedzie pewnie na rano będzie... Myślałam że uda się wcześniej a tak będzie całą sobotę spał a w niedziele znowu jedzie wieczorem

Kasiek no sprawa 17go . A z obecnym mym Wszystko w porządku . Ostatnio sie wybawiliśmy na weselach i wszystko jakoś się toczy do przodu .

Byli ode mnie dziś na grzybach nazbierali tyle że masakra , a że oni byli to ja musiałam obierac :sorry2:Ale Placki ziemniaczane z sosem grzybowym mniaaaam , Co o do tego rodzinnego szczerze to popi****one to strasznie . Ich to nie obchodzi że on nie jest z nami , dla nich bedzie jasne ze nie mieszka z nami jak beda zasadzone alimenty . na dzien dzisiejszy jego zarobki sa potrzebne . Chyba po prostu poczekam na rozprawę i dopiero się za to wezmę inaczej raczej nie dam rady , bo P dość ze ma gdzieś żeby dać na dziecko , bo rodzicom musi dać , to nie podpisze głupich papierków żebym dostała te 70 zł . :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szkoda się rozpisywać na jego temat bo tylko nerwy mnie biorą . Ostatnio mi wyskoczył z SMS-em '' wiesz już nie pije , nawet nie pale '' :szok: i myślał chyba że Milena go zaprosi hahah .

23may Jak już coś zaczyna mówić to Cycki ?? :happy: ładnie ładnie ... Weekendzik Kawka :)) :-D

Spadam spać bo @ przyszła i brzuch daje znaki .

DOBRANOC .

reklama
Jej obiecalam ze bede pisac i dupka z tego wyszla :p
Starszaki zdrowe tylko Bartka dopadl katar a dzisiaj kaszel. Po jutrze bede zmuszona zapisac sie na wizyte z nim.
Tak w ogole to polubił chodzenie przy pchaczu. W chwili o ecnej spi a ja mam chwilke bo nie chce chalasowac, lepiej zeby dobrze sie wyspal.

ASIK GARATULUJE uslyszenia slowek.

Do góry