reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme no piekna ta suknia ale jednak za daleko troszke :(
Milena moja przeszla pare razy poltorej metra ale potem jej sie znudzilo i na czterech goni :D

reklama
Milena a po co ci jego podpisy na rodzinne? jestescie po slubie? -_- bo jakos nie kojarze tego, a jak nie to sama idziesz i na siebie bierzesz a nie na niego :p razem nie mieszkacie ani nic wiec nie rozumiem :dry:

Lucypp gratulacje dziewczynki!

Asik gratulacje dla koleżanki!

Moja córa też już zaczyna łazić. Znaczy puszcza się sama i ile uda się jej zrobić kroczków tyle idzie. Najwięcej było z 5 :-)

Ja miałam suknię szyta na miarę i ona nie wyszła tak piękna jak gotowa:-( W ogóle jak temat sukni ślubnej nachodzi to we mnie coś się trzęsie:angry: Dałam 2 tys za nią a taka klapa wyszła :-( strasznie rozczarowałam się :-(
Głównie to wszystko wyszło w użytkowaniu na weselu, była za krótka, zsuwała się góra.
Już nie mówiąc, że pękł mi suwak przy zakładaniu w domu dwie godziny przed ślubem! :angry:
Moja mama na mnie ręcznie zszywała sukienkę. Więc w kościele siedziałam wyprostowana jak na szpilkach, aby suwak nie piep***ął :-(

Femme zawsze możesz jeszcze sobie zrobić bobaska;-)
Milena tak jak Liza pisze, do czego ci P. podpis do rodzinnego? Ja składałam w środę i K. nic nie musiał podpisywać.
Zdrówka dla mamy
Jagoda ja też miałam szytą na miarę ale zwykłą sukienkę bo my cywilny tylko braliśmy. Ale ja z efektu byłam bardzo zadowolona:tak:

No to ja nic nie wiem juz . Ja w tych sprawach jestem ciemna :( mnie kazali miec jego zarobki , składki itd . Wcześniej nie musiałam teraz muszę bo zapisał Natalie na siebie . Wiem ze jak bede miała zasadzone alimenty to juz tego nie bedzie trzeba , póki nie ma alimentów potrzebne są jego podpisy i zarobki.

heja.

Milena zarobki P są potrzebne wtedy jesli on ją utrzymuje. Twój dochód jest potrzebny lub oswiadczenie ze takowego nie posiadasz.

hej hej hej :-)
wkoncu udaje Nam się coś naskrobać, u Nas po staremu, urządamy się pomału;] szukamy przedszkola, ale lipa z tym, znaczy mamy jedno ale koszt, takie ze nie oplacalo by mi się pracowac.
Julka coś tam już mówi, nie wyraźnie i zalezy od dnia , ale rozmowy z nią są genialne np.
Ja- Julka tu masz serduszko
Julka- Nieee, tu są CYCKI :szok:

Julka ostatnio twierdzi ze ma na imie Maja haha

Paulina gratuluje ślubu ;)
kasiek Dominika już zdrowa, bo chyba cos pisalas ze chora.
Famme, genialna suknia, jaką prace znalazlaś? W sumie to się nie znamy. Jestem Kasia, 20 lat, mama 2,5 letniej prawie Julki

a co do tego rodzinnego , jak to jest bo jezeli nie jestemy małżenstwem to dochody A. beda dzielic tylko na niego i Julke?

23may no jest w domu osłuchowo czysto bo byłam u lekarki tylko odkaszlnąć nie może;/ Nawet w inhalator zainwestowałam

Milena
mam nadzieje że szybko dostaniesz te alimanty a jak z obecnym lubym??

No ja uwielbiam moja suknie ślubną mimo że minęło 3 lata jest dla mnie najpiękniejsza na świecie;P Też miałąm szyć ale bałam że że nie wyjdzie taka idealna jak ma być:p

Heheheh wywalczyłam tzn. nie mam decyzji ale nie sądzę żeby dziekan z pracą w ręce robił mi problem mam zadzwonić w przyszłym tygodniu. A obrona jak coś to koniec października bo mają urwanie głowy z pierwszakami:p Mariannie ton się zmienił jak zobaczyła że nękamy ją cały tydzień przyjeżdżamy a mamy koło 100 km w jedną stronę wiec parkowała piętą:p
No myślałam że zejdę jak weszłam do domu koło 15 a teść mówi że C nie odprawiony to myślę sobie ładnie stoi do poniedziałku bo jaki urząd dłużej robi... Ale szybko smsa napisałam i okazało się że jedzie pewnie na rano będzie... Myślałam że uda się wcześniej a tak będzie całą sobotę spał a w niedziele znowu jedzie wieczorem

Kasiek no sprawa 17go . A z obecnym mym Wszystko w porządku . Ostatnio sie wybawiliśmy na weselach i wszystko jakoś się toczy do przodu .

Byli ode mnie dziś na grzybach nazbierali tyle że masakra , a że oni byli to ja musiałam obierac :sorry2:Ale Placki ziemniaczane z sosem grzybowym mniaaaam , Co o do tego rodzinnego szczerze to popi****one to strasznie . Ich to nie obchodzi że on nie jest z nami , dla nich bedzie jasne ze nie mieszka z nami jak beda zasadzone alimenty . na dzien dzisiejszy jego zarobki sa potrzebne . Chyba po prostu poczekam na rozprawę i dopiero się za to wezmę inaczej raczej nie dam rady , bo P dość ze ma gdzieś żeby dać na dziecko , bo rodzicom musi dać , to nie podpisze głupich papierków żebym dostała te 70 zł . :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szkoda się rozpisywać na jego temat bo tylko nerwy mnie biorą . Ostatnio mi wyskoczył z SMS-em '' wiesz już nie pije , nawet nie pale '' :szok: i myślał chyba że Milena go zaprosi hahah .

23may Jak już coś zaczyna mówić to Cycki ?? :happy: ładnie ładnie ... Weekendzik Kawka :)) :-D

Spadam spać bo @ przyszła i brzuch daje znaki .

DOBRANOC .

reklama
Jej obiecalam ze bede pisac i dupka z tego wyszla :p
Starszaki zdrowe tylko Bartka dopadl katar a dzisiaj kaszel. Po jutrze bede zmuszona zapisac sie na wizyte z nim.
Tak w ogole to polubił chodzenie przy pchaczu. W chwili o ecnej spi a ja mam chwilke bo nie chce chalasowac, lepiej zeby dobrze sie wyspal.

ASIK GARATULUJE uslyszenia slowek.

Do góry