reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina Femme jest z Kartuz koło Gdańska:p A miała plan zakładać salon sukien:)

Hej Wam sorry że się nie odzywałam ale kończe prace mi mam mały problem na uczelni i Domiśka chora...

Nie pamietam nicku ale gratuluje córeczki:) I Witam młode mamy

Paulina no to fajne że coś ruszyło ja też chajtałam się w sierpniu

Paulina ja się np. w tym roku spotkałam z Femme:p dla chcącego nic trudnego:p:p

Jeszcze raz sorry ze się nie odzywam ale czytam codziennie wiec jestem na bieżąco:p

Hejka dziewuchy :)

Asik zdrowia dla brata :)

Martuska witaj.

Femme kiecka czadowa.. no sliczna .

ja sie rozsypuje. te wstawanie o 5.20 mnie wykancza. ok 13 po ok 3 kawach czuje sie jakby mnie coś rozjechało.do tego gardlo mi troche szwankuje. I ta pogoda wcale nie poprawia stanu ducha ;/

Witam

U nas nic ciekawego się nie dzieje, Oliwia w szkole a my w domku siedzimy. Za godzinkę na zakupy pójdziemy bo teraz jeszcze zimno strasznie.
Młody straszny łobuziak się zrobił, wszędzie się wspina i wykłóca się po swojemu. Coraz więcej mówi:tak: o to jego repertuar: mama, tata, Ola, dada, papa, baba, dziadzia (dzadza) nie ma (yma)

Paulina dziwny jest ten mąż kuzynki, dopiero co się ochajtali a on już ją olewa:no:
Wampi z tego co piszesz twój K. podobny do mojego- mimo, że pracował ale codziennie był u mnie w szpitalu czy to po porodach czy jak byłam z Oliwką na operacjach.
Martuśka witaj:) super, że sobie radzisz sama
Paulina, Wampi chrzestną na razie nie jestem, psiapsióła dopiero w ciąży ale już jestem 'zaklepana'
Liza dla mnie też czas za szybko leci:baffled:
Femme gratuluje i powodzenia w pracy życzę:tak:
Kasiek zdrówka dla Dominiki
Renata dla ciebie również zdrowia

PAULINA widzę KASIA już wszystko wytłumaczyła ;-) no niestety kawałek byś miała do przymiarki :-p ale za tą suknie chciałam tylko 700zł ;-) więc jak byś miała z salonu za 2-3 tyś brać to i tak się opłaca :-D :-p będę teraz robiła jej zdjęcia takie Real foto bo ludzie się boją tej fotki że na żywo inaczej wygląda ;-) to Ci podeślę jak będę miła :-p

ASIK - radocha jest z tych pierwszych słów :-) oj kiedy to było chciała bym znowu takiego bąbla :-D

A ja dzisiaj idę do tej pracy ogarnąć wszystko na otwarcie a tu co ? choroba mnie rozkłada :wściekła/y::no: ja to zawsze mam pecha ... zaaplikowałam sobie tabletki, herbatę z miodem i teraz się inhaluje miejmy nadzieje że pomoże ... nie chce jak idź i nie wracaj jutro na otwarciu wyglądać ... :sorry:

reklama
Czesc ja na telefonie wiec od razu sorrka za błędy :D
Paulina fajna data , natki urodzinki :D:D no i fajnie ze się ruszyło ze ślubem .
femka suknia śliczna :D no kiedy to juz pozegnalam p :) ale dluga historia , mam kogoś ... Na face kiedyś pogadamy bo dziewczyny juz tu wiedza to nie bede zaśmiecać :D teraz w sumie p ani Natalii nie chce widywać a doprosić się o podpisanie papierów na rodzinne - proszę od miesiąca i dalej nic nie mam :(

a u nas po staremu , Natalia chodziła i jej się znudziło dalej na czworaka . Pewnie jej lepiej :D mama wczoraj wyszła ze szpitala. Pluco ma osłabione od naświetleń po operacji. I na badaniu tonograficznym złapali jakiś guz na wątrobie prawdopodobnie jakiś torbiel. Do tego jakas zmiana na sutku . Trzeba czekać na konkretne badania .

Do góry