reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina Femme jest z Kartuz koło Gdańska:p A miała plan zakładać salon sukien:)

Hej Wam sorry że się nie odzywałam ale kończe prace mi mam mały problem na uczelni i Domiśka chora...

Nie pamietam nicku ale gratuluje córeczki:) I Witam młode mamy

Paulina no to fajne że coś ruszyło ja też chajtałam się w sierpniu

Paulina ja się np. w tym roku spotkałam z Femme:p dla chcącego nic trudnego:p:p

Jeszcze raz sorry ze się nie odzywam ale czytam codziennie wiec jestem na bieżąco:p

Hejka dziewuchy :)

Asik zdrowia dla brata :)

Martuska witaj.

Femme kiecka czadowa.. no sliczna .

ja sie rozsypuje. te wstawanie o 5.20 mnie wykancza. ok 13 po ok 3 kawach czuje sie jakby mnie coś rozjechało.do tego gardlo mi troche szwankuje. I ta pogoda wcale nie poprawia stanu ducha ;/

Witam

U nas nic ciekawego się nie dzieje, Oliwia w szkole a my w domku siedzimy. Za godzinkę na zakupy pójdziemy bo teraz jeszcze zimno strasznie.
Młody straszny łobuziak się zrobił, wszędzie się wspina i wykłóca się po swojemu. Coraz więcej mówi:tak: o to jego repertuar: mama, tata, Ola, dada, papa, baba, dziadzia (dzadza) nie ma (yma)

Paulina dziwny jest ten mąż kuzynki, dopiero co się ochajtali a on już ją olewa:no:
Wampi z tego co piszesz twój K. podobny do mojego- mimo, że pracował ale codziennie był u mnie w szpitalu czy to po porodach czy jak byłam z Oliwką na operacjach.
Martuśka witaj:) super, że sobie radzisz sama
Paulina, Wampi chrzestną na razie nie jestem, psiapsióła dopiero w ciąży ale już jestem 'zaklepana'
Liza dla mnie też czas za szybko leci:baffled:
Femme gratuluje i powodzenia w pracy życzę:tak:
Kasiek zdrówka dla Dominiki
Renata dla ciebie również zdrowia

PAULINA widzę KASIA już wszystko wytłumaczyła ;-) no niestety kawałek byś miała do przymiarki :-p ale za tą suknie chciałam tylko 700zł ;-) więc jak byś miała z salonu za 2-3 tyś brać to i tak się opłaca :-D :-p będę teraz robiła jej zdjęcia takie Real foto bo ludzie się boją tej fotki że na żywo inaczej wygląda ;-) to Ci podeślę jak będę miła :-p

ASIK - radocha jest z tych pierwszych słów :-) oj kiedy to było chciała bym znowu takiego bąbla :-D

A ja dzisiaj idę do tej pracy ogarnąć wszystko na otwarcie a tu co ? choroba mnie rozkłada :wściekła/y::no: ja to zawsze mam pecha ... zaaplikowałam sobie tabletki, herbatę z miodem i teraz się inhaluje miejmy nadzieje że pomoże ... nie chce jak idź i nie wracaj jutro na otwarciu wyglądać ... :sorry:

reklama
Czesc ja na telefonie wiec od razu sorrka za błędy :D
Paulina fajna data , natki urodzinki :D:D no i fajnie ze się ruszyło ze ślubem .
femka suknia śliczna :D no kiedy to juz pozegnalam p :) ale dluga historia , mam kogoś ... Na face kiedyś pogadamy bo dziewczyny juz tu wiedza to nie bede zaśmiecać :D teraz w sumie p ani Natalii nie chce widywać a doprosić się o podpisanie papierów na rodzinne - proszę od miesiąca i dalej nic nie mam :(

a u nas po staremu , Natalia chodziła i jej się znudziło dalej na czworaka . Pewnie jej lepiej :D mama wczoraj wyszła ze szpitala. Pluco ma osłabione od naświetleń po operacji. I na badaniu tonograficznym złapali jakiś guz na wątrobie prawdopodobnie jakiś torbiel. Do tego jakas zmiana na sutku . Trzeba czekać na konkretne badania .

Do góry