reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Już się melduję i obiecuję poprawę:tak: od wtorku zabiegana strasznie byłam tj. we wtorek i wczoraj pól dnia w mieście a i wczoraj wieczorem wiozłam brata na chirurgię bo nogę na meczu połamał:no:

A dziś się dowiedziałam, że przyjaciółka w 70%będzie mieć córeczkę, więc najprawdopodobniej będę mała chrześniaczkę:tak::tak::tak:

reklama
Witam:-)
widzę, że wszystkie jesteście tu zgrane, fajnie :) chciałabym do Was dołączyć, mam 23 lata jestem mama prawie 4 letniego synka, którego od roku sama wychowuje. Miło by było dołączyć do Waszego grona młodych mam :-)

Wampi ja tez sobie nie wyobrazam jakby A. nie bylo obok mnie. Kuzynka czeka na swoja kolej, mezulek niby do 14 byl w pracy a teraz co? Siedzi sobie w domku, burak jeden.
Martuska WITAJ!!!! Skad jestes? Az sie przykro robi ze coraz wiecej samotnych mamusiek :(
Asik ja jeszcz nie jestem chrzestna, moj A. tez nie ma zadnego chrzesnika

Maartuska witaj milo :) i jak sobie radzisz sama?
Paulina takie czasy, ale nie wszystkie mimo tego ze maja dzieci sa same :-) i to tez widac ze coraz wiecej takich facetow akceptujacych dzieci "nie swoje" :tak: :-) nic sie nie poradzi ze niektórzy nie dorosli do roli tatusia.... :/

Ja w domku juz z cala ferajną, pogoda lekko sie poprawila bo juz pada momentami a nie caly czas :p
strasznie szybko week mi zlecial, juz czwartek mija a za chwile weekend, normalnie masakra, i pazdziernik za rokiem juz czeka :szok:

No nie powiem, że jest kolorowo ale daję rade, wyjścia za bardzo nie mam....;-) Oczywiście wolałabym mieć mężczyznę obok siebie, oparcie w każdej sytuacji a tak muszę być sama dla siebie oparciem i przede wszystkim dla dziecka....Żyjemy sobie sami, mieszkamy sami, rodzice służą pomocą w każdej sytuacji więc tragedii nie ma :-)

no i znowu zamuliłam :-D

Ale powracam dzisiaj byłam na rozmowie o pracę i się udało :-) w sobotę mają otwarcie i zaczynam :-) super bo pracodawcy normalni się wydają od razu dają umowę o pracę a nie śmieciówki :sorry:

MAARTUSKA - moja imienniczko ;-) powiedź coś więcej czemu sama zostałaś długo już sama jesteś ? znam Twoją sytuację ale u mnie na szczęście się ułożyło ;-)

LUCYPP- gratuluje córeczki ! Jagódka super :-)

PAULINA12 - widzę przygotowania do ślubu pełną parą :-) suknia już jest ? :-)

MILENAAA - co ja widzę rozstałaś się w końcu z tym "swoim" wariatem ? kiedy co jak opowiadaj no mi masz teraz kogoś ? wyjechałaś w końcu zza granicę ?

CAYOKA - jak tam po wizycie ? ;-)

FEMKA po suknie mam zamiar jechac kolo stycznia bo slub w sierpniu :) a no i prosic zaczynamy juz w lutym bo A. na dluzszy urlop zjezdza dopiero w lipcu
MARTUSIA kobieta silna jest wiec dasz rade
WAMPI nawet po nia do szpitala nie przyjechal tylko siostrzyczke wyslal :banghead:

reklama
hehe też mam ze stanów :-p 378002_1.jpg taką :-p nówka blaszka nie śmigana :-p

Załączniki

• 378002_1.jpg
    378002_1.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 62
Do góry