reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Już się melduję i obiecuję poprawę:tak: od wtorku zabiegana strasznie byłam tj. we wtorek i wczoraj pól dnia w mieście a i wczoraj wieczorem wiozłam brata na chirurgię bo nogę na meczu połamał:no:

A dziś się dowiedziałam, że przyjaciółka w 70%będzie mieć córeczkę, więc najprawdopodobniej będę mała chrześniaczkę:tak::tak::tak:

reklama
Witam:-)
widzę, że wszystkie jesteście tu zgrane, fajnie :) chciałabym do Was dołączyć, mam 23 lata jestem mama prawie 4 letniego synka, którego od roku sama wychowuje. Miło by było dołączyć do Waszego grona młodych mam :-)

Wampi ja tez sobie nie wyobrazam jakby A. nie bylo obok mnie. Kuzynka czeka na swoja kolej, mezulek niby do 14 byl w pracy a teraz co? Siedzi sobie w domku, burak jeden.
Martuska WITAJ!!!! Skad jestes? Az sie przykro robi ze coraz wiecej samotnych mamusiek :(
Asik ja jeszcz nie jestem chrzestna, moj A. tez nie ma zadnego chrzesnika

Maartuska witaj milo :) i jak sobie radzisz sama?
Paulina takie czasy, ale nie wszystkie mimo tego ze maja dzieci sa same :-) i to tez widac ze coraz wiecej takich facetow akceptujacych dzieci "nie swoje" :tak: :-) nic sie nie poradzi ze niektórzy nie dorosli do roli tatusia.... :/

Ja w domku juz z cala ferajną, pogoda lekko sie poprawila bo juz pada momentami a nie caly czas :p
strasznie szybko week mi zlecial, juz czwartek mija a za chwile weekend, normalnie masakra, i pazdziernik za rokiem juz czeka :szok:

No nie powiem, że jest kolorowo ale daję rade, wyjścia za bardzo nie mam....;-) Oczywiście wolałabym mieć mężczyznę obok siebie, oparcie w każdej sytuacji a tak muszę być sama dla siebie oparciem i przede wszystkim dla dziecka....Żyjemy sobie sami, mieszkamy sami, rodzice służą pomocą w każdej sytuacji więc tragedii nie ma :-)

no i znowu zamuliłam :-D

Ale powracam dzisiaj byłam na rozmowie o pracę i się udało :-) w sobotę mają otwarcie i zaczynam :-) super bo pracodawcy normalni się wydają od razu dają umowę o pracę a nie śmieciówki :sorry:

MAARTUSKA - moja imienniczko ;-) powiedź coś więcej czemu sama zostałaś długo już sama jesteś ? znam Twoją sytuację ale u mnie na szczęście się ułożyło ;-)

LUCYPP- gratuluje córeczki ! Jagódka super :-)

PAULINA12 - widzę przygotowania do ślubu pełną parą :-) suknia już jest ? :-)

MILENAAA - co ja widzę rozstałaś się w końcu z tym "swoim" wariatem ? kiedy co jak opowiadaj no mi masz teraz kogoś ? wyjechałaś w końcu zza granicę ?

CAYOKA - jak tam po wizycie ? ;-)

FEMKA po suknie mam zamiar jechac kolo stycznia bo slub w sierpniu :) a no i prosic zaczynamy juz w lutym bo A. na dluzszy urlop zjezdza dopiero w lipcu
MARTUSIA kobieta silna jest wiec dasz rade
WAMPI nawet po nia do szpitala nie przyjechal tylko siostrzyczke wyslal :banghead:

reklama
hehe też mam ze stanów :-p 378002_1.jpg taką :-p nówka blaszka nie śmigana :-p

Załączniki

• 378002_1.jpg
    378002_1.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 58
Do góry