No i wyszłam wczoraj!
Ja raz zjadłam tą zupę mleczną i się nieźle krzywiłam ... Jak do tego można wodę dodać
Oczywiście zapisali mi jakieś leki ale jednego z nich nie należy brać w ciąży więc pewnie wezmę tylko jeszcze dzisiaj pół tej tabletki i podziękuję
A tak to magnez z witaminą B6 i w razie konieczności trzeci z trzech zapisanych leków.
Tylko teraz tak się zastanawiam z mama co zrobić z wizyta która mam mieć w poniedziałek, bo kazał mi moj gin zrobic badanie moczu i z wynikami przyjsc w poniedzialek ale nie zrobie teraz bo jem leki no ale miałam robione te badania przy przyjęciu na oddział wiec pytanie czy on by mógl jakos do nich dotrzeć czy co
Albo olać wizytę w poniedziałek, wtedy zrobić badania i we wtorek pójść do niego prywatnie ...
W ogole zastanawiam sie nad zmianą ginekologa. W szpitalu jak czekałam na usg z taka 21latką to rozmawiałam z nia na temat ciązy i w ogóle. No i okazalo sie ze chodzi do tego samego lekarza co ja i powiedziała mi ze jest już w 8 miesiącu ciązy (na poczatku chodziła do niego prywatnie przez 4 miesiace potem juz do poradni na nfz) i nie miała jeszcze w ogole usg dopochwowego ... Cały czas miala tylko zwykłe usg i badanie moczu i krew i tak przez te kilka miesiecy. Też mówila ze jak chodzila prywatnie to robil taki wywiad z nia co chwile, o wszystko sie pytal a jak zaczela chodzic do poradni to nagle jego urok zniknął i jak ona zadawała pytania o płeć dziecka to sie wkurzał!
Niby taki znany i szanowany lekarz zastępca ordynatora na ginekologii, same pozytywne opinie na internecie o nim a tu w sumie lekkie zdziwienie. W sumie ostatnio na wizycie jak zapytalam o plec dziecka to tez sie wkurzył i z arogancja cos mi tam odpowiedział.
Jak byłam w szpitalu to dobre wrażenie zrobiło na mnie dwóch lekarzy ginekologów. Pani i pan doktor
No i chyba zmienię sobie lekarza na panią doktor bo kobieta miła i nawet nieco mnie śmieszyło że mówiła tak prosto z mostu do pacjentek a nie "pani"
Troszkę musiałabym do niej jeździć bo przyjmuje w Sanoku a do Sanoka mam 24km, ale bierze 50zł za wizytę i robi wszystkie badania więc jest ok
Tylko jeszcze mnie zastanawia czy można od tak lekarza zmienić