reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

już jestem bandyta mój wstał i musiałam mu mlesio zadawkować :)

POLNA najgorzej to jej ocz bo ropa z nich płynie i gałki ma strasznie czerwone ,bo na katar to nam bardzo dobry spray i katar jej ładnie spływa tylko po nocy to była masakra!!!!
a Ala co porabia ????moja właśnie młodego rozśmiesza i będzie miał zaraz czkawke!!!!!!!

reklama
Oliwka rozumiem Cie bardzo dobrze ze po nocy nosek dziecka jest caly w skorupce i ciezko jest powyciagac :sorry2:

A Ala bawi sie ,powywalala zabawki z kinder niespodzianek z koszyczke i teraz proboje tam wlozyc swoja lalke ale Ona jest za duza i ciagle wypada ! a wtedy do mnie ..mamo.. i dostaje tym koszykiem w plecy :-D

ale fajna ta twoja alusia.........i taka już rozumna że zajmie się sobą a ty masz czas dla siebie ....moja właśnie wywaliła wszysko z szuflady i teraz się do niej wdrapuje!!!!!!za to młody leży obok mnie i szczypie mnie w ręke łobuz a jak sie przy tym chichra!!!

Moja jak narazie oglada bajke - Teletubisie , niedawno kupilam Jej druga plyte i teraz chce ogladac ja na okraglo !! wiesz ja juz mam takie sposoby zeby zajac Ale a wtedy ja mam czas dla siebie :happy2:
Twoja tez lubi ogladac bajki ? bo moja to tylko wybrane ,Teletubisie i Domisie sa nr 1 dla Niej :-) czasami ogladnie Myszke Miki ale trzeba komentowac :sorry2: a ksiazki to juz nalogowo przegladamy i czytamy :-D

A z Twojego Bartka to bedzie niezly urwis jak juz Cie szczypie :-) a jak zobaczy co znaczy gryzienie to Oliwka bedzie przed Nim uciekac :-D

Uciekam zrobic sobie sniadanie :happy2:

jak wkleiłam oliwke to wrzucam bartka ,po nim to nic nie widac ze chry tylko kaszel i katar a tak to japa umiechnieta od ucha do ucha

61a9de0a1e7d2e43e98cf76d62c7abc2,10,19,0.jpg

2848f09e6d37e1390dca44a16978d64a,10,19,0.jpg

969b5b0bd5e7c9df7b4761b25b10232a,10,19,0.jpg

Wiesz jakbym Cie nie znala to bym uznala ze Oliwka i Bartek to blizniaki -strasznie podobni sa do siebie na zdjeciach :tak:
chodzi mi o zdjecia na NK ;-)
do Ciebie tez oczywiscie sa podobni :-p:-)

polna oliwka też lubi najbardziej domisie, a teraz wzieliśmy niedawno antene satelitarną n i tam jest trochę programów z bajkami ,a jej najbardziej odpowiada program jim jam lu baby tv tylko muszę ją ganiać od telewizora bo za blisko mi staje!!!!! a ze wszystkiego to moja najbardziej lubi reklamy ,jak usłyszy że jest reklama to staje jak wmurowana i ogląda!!!

nom Bartek to będzie urwis ,chyba !!!!choć bomba też mnie ostro szczeypała za to nigdy nikogo nie ugryzła,no chyba żę kamile ,Daniela bratanice,bo ta ją ciąga i męczy a ona wręcz jej nienawidzi i ucieka przed nią!!!!!!!

witam z ranka kochane:-):-):-):-)

jak tamm samopoczucie? u mnie od rana dobry humor( niewiem od czego) wię c jesli chcecie to mogę troche was nim zarazic...bierzcie ile chcecie:-D:-D:-D

femme no pewnie tak jest jak sie ma za duzo to by sie juz nie chcialo. a co do wczorajszego dnia to lipa...ale moze dzisiaj bedzie lepiej:tak: mnie tez wszystko denerwuje... kazdy maly pierdół i od razu płacze, nie wiem co sie ze mna dzieje:blink:głupie to.

oliwka śliczne dzieciaczki, i faktycznie bardzo podobne;-)

polna ty tak wczesnie na niogach:szok::szok::szok: ja przed chwilą wstalam :-D

reklama
No więc najpierw sprawa focha. mi chodzi o fochy długotrwale bo dziewczyny pisały że rodzice są wściekli źli i się odwrócili dupą już jakiś czas o takie "fochy" mi chodzi nie te np. tygodniowe które powiedzmy są potrzebne na uregulowanie emocji

Co do odpowiedzialności to chodzi mi o to że dziewczyna w młodym wieku nie czepiam się tylko 16 bo ja miałam 18 jak wpadłam i też teraz na siebie patrze jak na kompletną idiotkę często robi coś czego nie jest świadoma ja wpadłam tak na dobrą sprawę dlatego bo sama tego chciałam uważałam że kocham mojego faceta i chce i tak mieć z nim dziecko i jak będzie teraz to trudno tym bardziej że myślałam że jakaś bezpłodna jestem , a później jednak okazało się że to nie jest chyba jednak mój książę z bajki i wcale nie wiem czy to z nim chce spędzić resztę życia no ale było już za późno. więc może faktycznie odpowiedzialność to nie odpowiednie słowo bo jestem odpowiedzialna bo urodzę i wychowam to dziecko jak najlepiej będę umiała ale chodzi mi o to że często młode dziewczyny robią rzeczy głupie ale są przekonane że nie robią nic złego i to nie zawsze chodzi o to że nie założył gumki czy coś w tym stylu bo znam wiele dziewczyn które po prostu ryzykują specjalnie bo są ślepo zakochane i myślą że to już ten na pewno ten i że chcą już założyć dom rodzinę ale później okazuję się że no jednak chciało by się skorzystać z młodości i tu niestety żaden rodzic myślę że nie jest w stanie wytłumaczyć takiej zakochanej nastolatce że może się mylić ... i rodzic decydując się na wychowanie dziecka musi być świadom że będzie popełniało błędy i może się wściekać ale musi być przy tym dziecku i je wspierać i ja będę miała córeczkę i jak przyjdzie do mnie w wieku 16 lat i mi powie że będę babcią to może i się wkurzę ale na pewno nie będę na to patrzała tak że mi marnuję życie czy coś w tym stylu i pomogę jej i zrobię wszystko żeby zamiast płakać w poduszkę zaczęła się z tego cieszyć... bo wiadomo że to nie za odpowiedni wiek ale też nie prawdą jest że ciąża w młodym wieku ma oznaczać zmarnowane życie :|

mam nadzieje że teraz mnie zrozumiałaś...

Do góry