reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina bez przesady to raczej standardowe rzeczy do załatwienia przed weselem:p A kościół zazwyczaj to kwiaciarnia zazwyczaj ubiera dobrze jest się dowiedzieć czy w ten sam dzień jeszcze ktoś bierze ślub i się skontaktować wtedy mniej kosztuje nas np. 3 laski brało więc dogadaliśmy się co i jak i koszty na 3 bo bez sensu ubrać kościół ze 600 zł a po 45 minutach wchodzi następna żeby na nowo ubierać.
A liczyć jeszcze wybór sukni wszystkich dodatków to szczerze najwięcej zabawy jest koło siebie, chyba że ma się np. kucharkę a jeśli lokal wszystko oragnizuje tylko masz menu wybrać to pikuś mi zajęło to 15 minut. Sale tez miałam ubraną po poprzednim koleżanki tylko trochę balonów podowieszały jeszcze mój tata i wódeczkę przywiózł to śmiechu co nie miara. I własnie w ostatnich dniach to załatawianie mnie było najgorsze kosmetyczka fryzjer przywiezienie sukni itp.

reklama
Witam młode mamuśki:-)

Moge do was dołączyć? W wieku 18 lat urodziłam synka a teraz mając 21 spodziewam sie drugiego dzidzi:tak:

Jakiś czas temu sie tu troszke udzielałam ale to było dawno i napewno nikt tego nie pamięta:-p

Liza super, że Hania taka zadowolona a Daniel się przyzwyczai. Jak ja się cieszę, że u nas w pon, wt od 8-11:35 a śr, czw i pt 8-12:30.
Kasiek mojej to dobudzić nie idzie, dobre 10 minut nam to zajmuje.
A tak przy okazji mogłabym Cię prosić o dopisanie mnie do listy dzieciaczków mm?
Renata moja Oliwia też mi tak wydoroślała, aż pełna podziwu jestem.
Co do operacji to ona wie wszystko i chciałaby teraz ale.. no zobaczymy jeszcze
Paulina spokojnie, dasz ze wszystkim radę

Byłam dziś na rozmowie z pedagogiem szkolnym ale później napiszę co i jak bo muszę lecieć odebrać Oliwię

Asik pewnie napisz mi pw z danymi jak tam są podane zaraz to zrobie

Ewelinaka
witaj gratuluje drugiej dzidzi napisz nam coś wiecej:)

Paulina ja sama niewiem co on by chcial :p podpytam sie go jak cos :D a jak nie to cos skromnego ;)
Olciaaa no ja niewiem napisz mi na FB ja sie z checia spotkam :D ty zabiegana czesto jestes hehe ;) a przydaloby mi sie meic tutaj znajoma jakos poznac bo tak to nikogo nie znam.... :baffled:
Asik tez bym wolała ze oboje maja na 8 a nie takie bieganie heh :p no ale coz da sie rade.... :sorry2:

Wpadam i wypadam :p
Lece zaraz po Daniela bo konczy dzis o 13:30 a Hania 14:10 :p
buziaki

Kasiek wysłałam, dzięki:-)
Ewelinka witaj :) gratuluję drugiej dzidzi. Też urodziłam córę mając 18 lat...
Liza my 13 obchodzimy 10 rocznicę bycia razem i planowałam wyjazd w góry ale raczej nie wypali bo kasy poszło na szkołę. Będzie kino i kolacja;-)a po kolacji ciąg dalszy:-p:rofl2:

Rozmawiałam z pedagog o tym jakie Oliwia ma problemy( wzrok i słuch). Mam pobrać zaświadczenia od lekarzy żeby mogli wiedzieć jak z nią pracować. No i dowiedziałam się, że po operacji by nie miała dużych zaległości ( bo mogłaby powtarzać klasę) mogę starać się o nauczanie indywidualne- zawsze jest to jakieś rozwiązanie

Asik pewnie napisz mi pw z danymi jak tam są podane zaraz to zrobie

Ewelinaka
witaj gratuluje drugiej dzidzi napisz nam coś wiecej:)

Jestem mężatką od niespełna 3 lat. Mieszkamy z M sami wraz z 3 letnim synkiem Mateuszkiem i czekamy na malenstwo. Chodze do liceum zaocznie i tak ogólnie to chyba tyle:tak: Jeśli coś chcecie jeszcze wiedzieć to pytajcie śmiało :tak::tak:

Hej ewelinka :) Paulina, lat 17 i 2 miesiace, mama 10,5msc Nikoli :) z malopolski widze ze jestes, a dokladniej? Ja jeszcze Kraków. Moze jestes akurat z moich stron.. Fajnie by bylo :D

Kasiek niby podstawy ale mnie to i tak przeraza. I praktycznie o wszystkim ja decydowac bede, bo A. to na odleglosc, a ty mialas chlopa przy sobie :)
Liza no kto sobie lepiej nie poradzi jak mamuska trojki :) kurcze, ja to caly czas cie podziwiam jak ty wszystko ogarniasz. Ja przy jednym ledwo zyje :D

Paulina buahhahahaahah i myślisz że o czymś zadecydował?? Jak tak to sie grubo mylisz:p Nawet garnitur ja wybierałam:) Jedyne co miał załatwić to ustroić w kwiaciarni samochód bo on 100 ode mnie mieszkała to i tak godzinami mu w necie pokazywałam co mniej więcej mi się podoba. Po za tym wiesz nie robisz tego w tydzień tylko przez cały rok sukcesywnie nie ma czego się bać

Asik
tto decydujecie się na operacje?? A nie można jej tak zaplanować przed wakacjami??

Ewelinka wrzuć nam Wasze zdjęcia zawsze milo wiedzieć z kim sie rozmawia

reklama
Do góry