reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina bez przesady to raczej standardowe rzeczy do załatwienia przed weselem:p A kościół zazwyczaj to kwiaciarnia zazwyczaj ubiera dobrze jest się dowiedzieć czy w ten sam dzień jeszcze ktoś bierze ślub i się skontaktować wtedy mniej kosztuje nas np. 3 laski brało więc dogadaliśmy się co i jak i koszty na 3 bo bez sensu ubrać kościół ze 600 zł a po 45 minutach wchodzi następna żeby na nowo ubierać.
A liczyć jeszcze wybór sukni wszystkich dodatków to szczerze najwięcej zabawy jest koło siebie, chyba że ma się np. kucharkę a jeśli lokal wszystko oragnizuje tylko masz menu wybrać to pikuś mi zajęło to 15 minut. Sale tez miałam ubraną po poprzednim koleżanki tylko trochę balonów podowieszały jeszcze mój tata i wódeczkę przywiózł to śmiechu co nie miara. I własnie w ostatnich dniach to załatawianie mnie było najgorsze kosmetyczka fryzjer przywiezienie sukni itp.

reklama
Witam młode mamuśki:-)

Moge do was dołączyć? W wieku 18 lat urodziłam synka a teraz mając 21 spodziewam sie drugiego dzidzi:tak:

Jakiś czas temu sie tu troszke udzielałam ale to było dawno i napewno nikt tego nie pamięta:-p

Liza super, że Hania taka zadowolona a Daniel się przyzwyczai. Jak ja się cieszę, że u nas w pon, wt od 8-11:35 a śr, czw i pt 8-12:30.
Kasiek mojej to dobudzić nie idzie, dobre 10 minut nam to zajmuje.
A tak przy okazji mogłabym Cię prosić o dopisanie mnie do listy dzieciaczków mm?
Renata moja Oliwia też mi tak wydoroślała, aż pełna podziwu jestem.
Co do operacji to ona wie wszystko i chciałaby teraz ale.. no zobaczymy jeszcze
Paulina spokojnie, dasz ze wszystkim radę

Byłam dziś na rozmowie z pedagogiem szkolnym ale później napiszę co i jak bo muszę lecieć odebrać Oliwię

Asik pewnie napisz mi pw z danymi jak tam są podane zaraz to zrobie

Ewelinaka
witaj gratuluje drugiej dzidzi napisz nam coś wiecej:)

Paulina ja sama niewiem co on by chcial :p podpytam sie go jak cos :D a jak nie to cos skromnego ;)
Olciaaa no ja niewiem napisz mi na FB ja sie z checia spotkam :D ty zabiegana czesto jestes hehe ;) a przydaloby mi sie meic tutaj znajoma jakos poznac bo tak to nikogo nie znam.... :baffled:
Asik tez bym wolała ze oboje maja na 8 a nie takie bieganie heh :p no ale coz da sie rade.... :sorry2:

Wpadam i wypadam :p
Lece zaraz po Daniela bo konczy dzis o 13:30 a Hania 14:10 :p
buziaki

Kasiek wysłałam, dzięki:-)
Ewelinka witaj :) gratuluję drugiej dzidzi. Też urodziłam córę mając 18 lat...
Liza my 13 obchodzimy 10 rocznicę bycia razem i planowałam wyjazd w góry ale raczej nie wypali bo kasy poszło na szkołę. Będzie kino i kolacja;-)a po kolacji ciąg dalszy:-p:rofl2:

Rozmawiałam z pedagog o tym jakie Oliwia ma problemy( wzrok i słuch). Mam pobrać zaświadczenia od lekarzy żeby mogli wiedzieć jak z nią pracować. No i dowiedziałam się, że po operacji by nie miała dużych zaległości ( bo mogłaby powtarzać klasę) mogę starać się o nauczanie indywidualne- zawsze jest to jakieś rozwiązanie

Asik pewnie napisz mi pw z danymi jak tam są podane zaraz to zrobie

Ewelinaka
witaj gratuluje drugiej dzidzi napisz nam coś wiecej:)

Jestem mężatką od niespełna 3 lat. Mieszkamy z M sami wraz z 3 letnim synkiem Mateuszkiem i czekamy na malenstwo. Chodze do liceum zaocznie i tak ogólnie to chyba tyle:tak: Jeśli coś chcecie jeszcze wiedzieć to pytajcie śmiało :tak::tak:

Hej ewelinka :) Paulina, lat 17 i 2 miesiace, mama 10,5msc Nikoli :) z malopolski widze ze jestes, a dokladniej? Ja jeszcze Kraków. Moze jestes akurat z moich stron.. Fajnie by bylo :D

Kasiek niby podstawy ale mnie to i tak przeraza. I praktycznie o wszystkim ja decydowac bede, bo A. to na odleglosc, a ty mialas chlopa przy sobie :)
Liza no kto sobie lepiej nie poradzi jak mamuska trojki :) kurcze, ja to caly czas cie podziwiam jak ty wszystko ogarniasz. Ja przy jednym ledwo zyje :D

Paulina buahhahahaahah i myślisz że o czymś zadecydował?? Jak tak to sie grubo mylisz:p Nawet garnitur ja wybierałam:) Jedyne co miał załatwić to ustroić w kwiaciarni samochód bo on 100 ode mnie mieszkała to i tak godzinami mu w necie pokazywałam co mniej więcej mi się podoba. Po za tym wiesz nie robisz tego w tydzień tylko przez cały rok sukcesywnie nie ma czego się bać

Asik
tto decydujecie się na operacje?? A nie można jej tak zaplanować przed wakacjami??

Ewelinka wrzuć nam Wasze zdjęcia zawsze milo wiedzieć z kim sie rozmawia

reklama
Do góry