reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejo bylam wczoraj na wizycie kontrolnej wsio ok z moja myszka i to jednak zabki ida :D

Alice wielkie gratulacje :) czekamy na zdjecia Twojego szczescia :)

Nisiula duper ze sie wybawilas :)

Magda ja na razie odczekam z podawaniem jej czego kolwiek jak masuje jej dziaselka i daje gryzaki zimniutkie to jej przynosi ulge :) Ja tez sie ciesze ze wrzesien i seriale :D bo te powtorki znam na pamiec xd
a jakie szczepienia maja ma te kalendarzowe czy skojarzone?
i co zwarzyla maje? :)

U nas ok tylko ta pogoda deszczowa ani wyjsc ani nic :/

reklama
Czesc i czolem. Poranek w Stockholmie sloneczny ale zimny, a raczej mrozny :baffled: Dzisiaj moze na basenik skoczymy.

Madziu moj pierwszy okres byl okropny. Lalo sie jak z wodospadu. A ty mialas tabsami wywolywany?? Bo jak tak to chyba wszystko w porzadku. Moj okres po tabsach nie przypomina okresu, to jest lekkie plamienie, z miesiaca na miesiac coraz ubozsze.
Magda, Olcia Alez szybko wam zebole ida :) moja miala pierwszego na 8.5msc a drugi wyszedl pare dni pozniej. I od tej pory moja Nikola jest dwuzebcem :-D:-D:-D:-D:-D
Olcia, Alice jakis kontakt na fb??
Milenka jak tam po imprezie urodzinowej?
Asik, Liza a wasze pociechy dzisiaj pierwszy dzien nauki.. Dziewczynki chetnie w szkole zostaly??? wampi po twojej widac ze zadowolona :)
Renata swietnie ze sie wybawilas :) my w najblizszym czasie zadnego weseliska nie mamy, ani w tym roku ani w przyszlym, oprocz naszego, chyba ze nas ktos zaskoczy :)

Hej laski;-)

Na szczęście dobry humor w niedzielę szybko wrócił ale wielkie dzięki. A chodziło o to, że czemu akurat Oliwia urodziła się z tym cholernym rozszczepem i czy decydować się na operację teraz czy czekać do 16 r.ż jak zalecają niektórzy lekarze:confused:

Alice gratuluje serdecznie:-)
Magda
spóźnione 100 lat;-)
Renata super, że weselicho udane. Zdrowia dla teściówki
Paulina fajnie, że pozwiedzałaś trochę. A co kupiłaś, pochwal się
Dominisia gratuluje

Ostatnia edycja:
RenataT zdrowia dla teściowej.

Alice
gratulacje!

I mój Kuba poszedł do przedszkola :-) Chodzi do 13 a i wyjść stamtąd nie chce. Wczoraj wzięłam aż go na ręce i wyniosłam. Zastanawiam się czy może go zostawiać do 16 skoro tak mu się podoba.

Ja w tą sobotę mam wesele. Kupiłam sobie sukienkę małą czarną. Mam nadzieje, że mi przyjdzie do soboty hehe. Na wesele idziemy z Kubą, Anula zostaje w domu z babcią.

hej. My idziemy dzis na greczyzne, na sama mysl burczy mi w brzuchu..

Asik koniec z rozmyslaniem dlaczego to akurat Oliwia. Stalo sie jak sie stalo, ale masz naprawde piekna i usmiechnieta core!! I to jest teraz najwazniejsze!!! Wiekszosc lekarzy jest za operacja teraz czy w wieku 16 lat?
Jagoda a na cala noc bierzecie Kube? Czy tylko na chwile?

Edit Jagoda najlepsze sa male czarne. Ja na ostatnie wesele nazdziwialam, fakt suknia piekna, ale dziwnie sie czulam. A w czarnej to tak luzno :)

hej dziewczyny. Boziu jak dawno mnie tu nie było. Kuba rośnie ma 10 ząbków. biega skacze przewraca się. biore już drugi tydzień tabletki lesinelle. Ostatnio dwa razy tak sie zdarzyło że mnie wieczorem zemdliło może to od tych tabletek. Ale biore rano ok 9 wiec moze to nie to. Bo po całym dniu nie sądze żeby coś było.
Widzę ze tematy imprezowe. ;D

Gratulacje dla nowych mamuś.:-D

reklama
Ale Damian jest śmieszny:happy: pojechaliśmy wczoraj do znajomych którzy mają córę 2mc starszą od niego i jak tylko ją zobaczył to zaczął biec z otwartymi ramionami, dopadł do niej zaczął ją przytulać i dawać buziaki:-D:-D:-D a ona biedna taka wystraszona stała

Paulina dzięki. Ja byłam u dwóch lekarzy którzy zrobiliby operację teraz ale oglądałam program z dr Markiem Szczytem ( najlepszy chirurg w PL) i on zalecałby zaczekać do 16-stki. Poza tym rozmawiałam z kobietą po rozszczepie i ona również by poczekała. I bądź tu mądrym:confused:
Jagoda super, że Kuba chętnie chce do p-la chodzić
Papitka mój identyczny chochlik ;-)

No i zapomniałam Wam napisać, że Oliwia zadowolona ze szkoły:happy: całą drogę powrotną do domu nawijała co robili

Do góry