reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik moze rzeczywiscie lepiej poczekac z ta operacja. Super ze Oliwcia zadowolona.
Papitka z tego co wiem to chyba te mdlosci moga byc spowodowane tabsami, bo hormony nadal w tobie sa. Zapytaj swojego gina najlepiej, powiedz ze cie pare razy zemdlilo, to ci pewnie inne tabsy przepisze.

reklama
Hejka

wpadlam w wir szkoly i myslalam ze bede miala wiecej czasua tu.... d**a.... :angry:
Daniel ma zajecie od 8 do 13 a Hania 10-14:30 badz 11:15-14 i tak mi dzien szybko leci, zanim przyjde zrobie cs juz trzeba zaprowadzac, potem przyprowadzac.... po poludniu jak sa w domu odpoczywm dopiero :baffled:
No i tak, Hania ze szkoly zadwolona, jako jedyna z grupy czytac umie, jutro mam u niej zebranie, z Danielem gorzej bo prwie placze jak go zostawiam, no ale tez mu sie podoba musi sie poprostu oswoic ze teraz nie ma Hani obok i musi sam sobie radzic... :tak: ale damy rade ;-)
No i w sumie to tyle... :-)
Za niedlugo rocznica i co kupic mysle... ;) no a 14ego jednak jedziemy na to wesele, jedynie zalezy od tego czy bedziemy zdrowi, z mamusia sie dogadalam na ten temat :tak:
]
POZDRAWIAM WAS!

Hej dziewczyny ale Was zaniedbałam ale przedszkole codzienność i jeszcze opiekuje się synkiem siostry męża bo wróciła do pracy

Alice Gratulacje śliczny maluch:)

Asika no weź przestań Oliwka śliczna dziewczynka:) Tez oglądałam ten odcinek ze Szczytem.

Przepraszam więcej nie pamiętam;/ U nas ok Dominika bardzo zadowolona codziennie uśmiechnieta wraca i wstaje przed budzikiem mam nadzieje że cały rok tak będzie;P

Hejka.

Zaczne od tego ze ja odpoczywam do poludnia w ciszy :) delektuje sie nią i nawet mi sie to podoba. :D A i chlopaki jacyś tacy spokojniejsi jak sie wyszaleją z kolegami po za domem :)
F jakis taki doroslejszy mi sie wydaje.W wakacje czytanie sie u niego poprawilo.Troche to wkurzajace bo jak tylko coś pisze, smsa, czy na kompie to stoi za plecami i czyta. na głos.

Od poniedzialku chlopcy do szkoly beda o 7 jezdzić. jAK ja ich o 6 pobudze>>??? F jak F ale Oskar?
Ale przynajmniej F wszystkie dodatkowe bedzie mial przed lekcjami.

Asik a rozmawialas z Oliwką o tej operacji?? Ona wie ze ją nbedzie miala, czemu, ze zmieni sie troszke jej buzia? ale tez ze bedzie bolalo troche na początku?
No i ja bym jednak byla za operacją jesli by to dotyczylo mojego dziecka.

Mojej znajomej syna zoperowali jak nie mial 2 lat. przeszczepiali mu jego chyba kostke do podniebienia.

Alice gratulacje :)

nie pamietam co jeszcze komu.

Hej
mamuski :)

teraz sie zaczal szal szkolny :D
Liza przechodzilam dzis kolo szkoly Twojej corki i myslalam ze Cie
spotkam musimy w koncu sie spotkac :D

czytalyscie ten artykul o przedszkolach w PL :o ze ucza dzieci
tolerancji i 'ala jest chlopcem a jas dziewczynka' moim zdaniem rodzice
posylajacy tam swoje dzieci musze byc za przeproszeniem pierdo** jak
mozna z dziecka robic chu wie co :mad: yhm paranoja co sie dzieje

a my po zakupach dzis i wczoraj i stwierdzam fakt ze lepiej kamic niz
ubierac prawie 600zl poszlo i nie wiadomo na co ... A co do butelek TT
skusilam sie na nie zeby wybrubowac bo i tak musialam zmienic butelki i
wcale nie sa takie drogie bo kosztuje tyle samo co nutelki LOVI ale z TT
jak na razie jestem zadowolona ze smoczkow tez :D

Dzien doberek laseczki :) Pogoda cud miod i malina. Wczoraj tak pojadlam tej greczyzny aaa czuje ja w zoladku jeszcze haha :-D:-D:-D:-D:-D Wczoraj z nudow przegladalam strone sali ktora chcemy wynajac.. Boziu ile do ogarniecia jest.. I to wsumie wszystko sama bede musiala robic, wszedzie jezdzic.. I menu, i orkiestra, kamerzysta, samochod...

Olcia a moja z TT pic mleczka nie potrafila. Lalo jej sie bokami, myslalam ze moze smoczek zaduzy ale byl 0 wiec dla niej. A do LOVI i AVENTA to odrazu, no oprocz tego ze po 6 miesiacu odrzucila Aventa i tylko wode pije z niego a do mleka tylko Lovi chce :-D Ooo wy z Liza jedno miasto, faaaaaaaaaajnie :)
Liza wyszalejecie sie na weselu przynajmniej. Kurcze juz rok razem. doradzilabym z prezentem ale nie wiem co twoj lubi.
Wampi leniuchu :-D:-D:-D

Paulinka niby tyle roboty z weselem a cieszy :D a dekoratora tez bierzecie? moja pila caly czas z LOVI ale wlalam do jednej butelki sok marchewkowy i cala jest zolta jakby brudna byla wiec musialam wymienic wiec sie pokusilam na TT :D i jest git. a suknie juz patrzylas podoba Ci sie jakas ? jak tak to wklejaj zdjecie :D

A no jedno miasto i kilka ulic dalej a nie mialysmy okazji sie spotkac :D ale mam nadzieje ze to sie zmieni xd

reklama
Olcia dekorator chyba tylko do kosciola bo sale mamy dekorowana w cenie menu weselnego. Wiesz wsumie to sama nie wiem. Jak pojedziemy sie dowiadywac o sale to sie musze zapytac czy kosciol tez dekoruja. Widzisz dobrze ze napisalas o tym dekoratorze bo o dekorowaniu kosciola to bym chyba zapomniala :D

Do góry