reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik moze rzeczywiscie lepiej poczekac z ta operacja. Super ze Oliwcia zadowolona.
Papitka z tego co wiem to chyba te mdlosci moga byc spowodowane tabsami, bo hormony nadal w tobie sa. Zapytaj swojego gina najlepiej, powiedz ze cie pare razy zemdlilo, to ci pewnie inne tabsy przepisze.

reklama
Hejka

wpadlam w wir szkoly i myslalam ze bede miala wiecej czasua tu.... d**a.... :angry:
Daniel ma zajecie od 8 do 13 a Hania 10-14:30 badz 11:15-14 i tak mi dzien szybko leci, zanim przyjde zrobie cs juz trzeba zaprowadzac, potem przyprowadzac.... po poludniu jak sa w domu odpoczywm dopiero :baffled:
No i tak, Hania ze szkoly zadwolona, jako jedyna z grupy czytac umie, jutro mam u niej zebranie, z Danielem gorzej bo prwie placze jak go zostawiam, no ale tez mu sie podoba musi sie poprostu oswoic ze teraz nie ma Hani obok i musi sam sobie radzic... :tak: ale damy rade ;-)
No i w sumie to tyle... :-)
Za niedlugo rocznica i co kupic mysle... ;) no a 14ego jednak jedziemy na to wesele, jedynie zalezy od tego czy bedziemy zdrowi, z mamusia sie dogadalam na ten temat :tak:
]
POZDRAWIAM WAS!

Hej dziewczyny ale Was zaniedbałam ale przedszkole codzienność i jeszcze opiekuje się synkiem siostry męża bo wróciła do pracy

Alice Gratulacje śliczny maluch:)

Asika no weź przestań Oliwka śliczna dziewczynka:) Tez oglądałam ten odcinek ze Szczytem.

Przepraszam więcej nie pamiętam;/ U nas ok Dominika bardzo zadowolona codziennie uśmiechnieta wraca i wstaje przed budzikiem mam nadzieje że cały rok tak będzie;P

Hejka.

Zaczne od tego ze ja odpoczywam do poludnia w ciszy :) delektuje sie nią i nawet mi sie to podoba. :D A i chlopaki jacyś tacy spokojniejsi jak sie wyszaleją z kolegami po za domem :)
F jakis taki doroslejszy mi sie wydaje.W wakacje czytanie sie u niego poprawilo.Troche to wkurzajace bo jak tylko coś pisze, smsa, czy na kompie to stoi za plecami i czyta. na głos.

Od poniedzialku chlopcy do szkoly beda o 7 jezdzić. jAK ja ich o 6 pobudze>>??? F jak F ale Oskar?
Ale przynajmniej F wszystkie dodatkowe bedzie mial przed lekcjami.

Asik a rozmawialas z Oliwką o tej operacji?? Ona wie ze ją nbedzie miala, czemu, ze zmieni sie troszke jej buzia? ale tez ze bedzie bolalo troche na początku?
No i ja bym jednak byla za operacją jesli by to dotyczylo mojego dziecka.

Mojej znajomej syna zoperowali jak nie mial 2 lat. przeszczepiali mu jego chyba kostke do podniebienia.

Alice gratulacje :)

nie pamietam co jeszcze komu.

Hej
mamuski :)

teraz sie zaczal szal szkolny :D
Liza przechodzilam dzis kolo szkoly Twojej corki i myslalam ze Cie
spotkam musimy w koncu sie spotkac :D

czytalyscie ten artykul o przedszkolach w PL :o ze ucza dzieci
tolerancji i 'ala jest chlopcem a jas dziewczynka' moim zdaniem rodzice
posylajacy tam swoje dzieci musze byc za przeproszeniem pierdo** jak
mozna z dziecka robic chu wie co :mad: yhm paranoja co sie dzieje

a my po zakupach dzis i wczoraj i stwierdzam fakt ze lepiej kamic niz
ubierac prawie 600zl poszlo i nie wiadomo na co ... A co do butelek TT
skusilam sie na nie zeby wybrubowac bo i tak musialam zmienic butelki i
wcale nie sa takie drogie bo kosztuje tyle samo co nutelki LOVI ale z TT
jak na razie jestem zadowolona ze smoczkow tez :D

Dzien doberek laseczki :) Pogoda cud miod i malina. Wczoraj tak pojadlam tej greczyzny aaa czuje ja w zoladku jeszcze haha :-D:-D:-D:-D:-D Wczoraj z nudow przegladalam strone sali ktora chcemy wynajac.. Boziu ile do ogarniecia jest.. I to wsumie wszystko sama bede musiala robic, wszedzie jezdzic.. I menu, i orkiestra, kamerzysta, samochod...

Olcia a moja z TT pic mleczka nie potrafila. Lalo jej sie bokami, myslalam ze moze smoczek zaduzy ale byl 0 wiec dla niej. A do LOVI i AVENTA to odrazu, no oprocz tego ze po 6 miesiacu odrzucila Aventa i tylko wode pije z niego a do mleka tylko Lovi chce :-D Ooo wy z Liza jedno miasto, faaaaaaaaaajnie :)
Liza wyszalejecie sie na weselu przynajmniej. Kurcze juz rok razem. doradzilabym z prezentem ale nie wiem co twoj lubi.
Wampi leniuchu :-D:-D:-D

Paulinka niby tyle roboty z weselem a cieszy :D a dekoratora tez bierzecie? moja pila caly czas z LOVI ale wlalam do jednej butelki sok marchewkowy i cala jest zolta jakby brudna byla wiec musialam wymienic wiec sie pokusilam na TT :D i jest git. a suknie juz patrzylas podoba Ci sie jakas ? jak tak to wklejaj zdjecie :D

A no jedno miasto i kilka ulic dalej a nie mialysmy okazji sie spotkac :D ale mam nadzieje ze to sie zmieni xd

reklama
Olcia dekorator chyba tylko do kosciola bo sale mamy dekorowana w cenie menu weselnego. Wiesz wsumie to sama nie wiem. Jak pojedziemy sie dowiadywac o sale to sie musze zapytac czy kosciol tez dekoruja. Widzisz dobrze ze napisalas o tym dekoratorze bo o dekorowaniu kosciola to bym chyba zapomniala :D

Do góry