reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewelinkao więc czekamy:)

Paulina
widziałam dzięki za zaproszenie;) A co do wesela wspomnisz moje słowa;) Nie ma się czym przejmować tylko cieszyć i pamiętaj jak chcesz suknie kupować to minimum 4 miesiące przed ja miałam ślub 7 sierpnia weszłam 7 kwietnia do salonu i już mi zapowiedziała że nie wszystkie moge wybrać bo za krótki czas ale na szczęście wybrałam ta wymarzoną:)

Mam dziś luźny wieczór, piję piwko i pogryzam paluszki:-)

Ewelinka to czekamy
Kasiek czy się decydujemy? jeszcze na 100% nie wiemy,mamy czas do stycznia 2015 na podjęcie decyzji. Na wakacje miała mieć teraz to odwołali z powodu braku kasy a tak już byśmy byli po i cały ten program ze Szczytem nie namieszałby mi w głowie
Paulina kurczę, ale Cię wzięło... wyluzuj trochę, będzie dobrze

Dziewczyny, wiecie cos moze na temat przepukliny pepkowej? Mam takie zgrubienie naokolo pepka, nie boli ale jest dosc tkliwe, znika jak leze na plecach. Informacje w internecie jakos mnie nie zadowalaja :baffled: Jutro ma przyjsc polozna to jej podpytam, ale mi to truje glowe od kilku dni.

O 23 maly mial jesc, ale cos nie kwapi sie do wstawania :confused: chyba za duzo wrazen na dzis, odbyl pierwszy spacer :rofl2:

witam z rana :tak:

My jutro mamy wesele, ale... no właśnie, ale mała mi się rozchorowała. Straszny kaszel, katar + gorączka. Byłam u lekarza dostała inhalacje i syropy. Ogólnie jest marudna, ma nieładny kaszel :crazy: nie wiem czy dawać ją mamie pod opiekę. Dam jej chore dziecko, będzie musiała pilnować, podawać te wszystkie leki. A ja na weselu będę myślała czy wszystko dobrze.

Właśnie a propo smoczków to chyba Lovi jest taki miękki. U nas jednak Avent się przyjął i sprawdził. Ja kupiłam ten Natural.

Asik24
nauczanie indywidualne to dobre wyjście.

Ostatnia edycja:
Hej

A co tu tak cichooooooooo........??? pisać ale już!!!

Myślałam, że dziś pośpię a tu du*a, D. wstał o 6:40 ale co się dziwiś skoro przyzwyczaił się do wczesnego wstawania by siostrę odprowadzić do szkoły

Alice i co położna powiedziała na temat przepukliny pępkowej? Ja dzieciaków nie budziłam na jedzenie.
Jagoda zdrówka

Hej
Liza no kto sobie lepiej nie poradzi jak mamuska trojki :) kurcze, ja to caly czas cie podziwiam jak ty wszystko ogarniasz. Ja przy jednym ledwo zyje :D
hehe ja sie sobie dziwie ze daje rade, no ale organizacja musi byc... wieksza ilosc dzieci uczy jej na bank :D ale mam sporo dni gdzie wymiekam.... :p dobrze z ejest wsparcie obok mnie ;-)
Alice wlasnie i co po wizycie poloznej? ja tez nie budzilam na jedzenie maluchow chyba ze juz naprawde mi cycki pekaly od mleka :-D :tak:

Dzieciakom dalam obiad, a ja czekam na Ł. :p i weekend.
ciekawe co bedziemy robic, znajac jego mame zadzwoni i nas zwerbuje gdzies, ale oby nie, mam ochote odpoczac, ciezki tydzien minol.... :p

Czesc mamy, nie na nadrobie Was chyba wszystkich .. U Nas zmiany, zmiany, zmiany ale konkretnie powiem Wam w poniedziałek ;p
Julka osttanio nie chce mi spac w dzien wogole, a pozniej wieczorem jest nieznośna, Milena może poświadczyć hahah zachowanie diabełka.
Co do mówienia to wyrywają jej się słówka ale jeszcze nie mówi .
ja dziś w pracy, ale nic się nie dzieje... aa co do szkoły to mój kierunek się nie odbędzie bo za mało chętnych :angry::angry: babka powiedziała że może od stycznia.. jest jeszcze inna szkoła ale sama nie wiem czy czekac czy isc na to ..

Przepraszam że nie odpiszę Wam.. następnym razem napewno to zrobię ;]
Buziaki laski ;*

reklama
Jednak nie poszliśmy na wesele. W piątek byliśmy u lekarza. Jest lepiej, ale gorączkuje. I w nocy z piątku na sobotę miała wysoką gorączkę. Wczoraj wieczorem dałam jej antybiotyk, lekarz powiedziała żeby wstrzymać się do soboty i obserwować. Jeśli gorączka nie ustąpi to dać pierwszą dawkę w sobotę na wieczór. Poprawa już była tej nocy. Jak dałam wieczorem przeciwgorączkowe tak następne dopiero rano.

Pochwalę się Wam, że kupiłam sobie taką sukienkę! i jestem mega z niej zadowolona. W realu wygląda prześlicznie. Super czuję się w niej. Chyba dawno nie byłam tak zadowolona z sukienki.

88421894.jpg

Za tydzień moi rodzice mają 25 rocznicę ślubu. Co można im kupić? Powiem, że moja mama jest wybredna :dry: chciałam coś, aby nie przekraczało 100zł pomożecie? :-)

Załączniki

• 88421894.jpg
    88421894.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 42
Do góry