reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Wiecie, jestem po wrażeniem ile Damian już umie i rozumie. Praktycznie codziennie uczy się czegoś nowego:happy2: wczoraj podchodzi do mnie i mówi 'fe fe' no to zaglądam w pieluchę a tam kupka albo jak mówi tak (ta ) to tak fajnie kiwa główką:-) i ostatnio K. nauczył go machać cześć- podnosi rączkę i mówi cee.

Liza przyszła teściówka Was zwerbowała?
23may pisz koniecznie co się dzieje??? Szkoda, że ze szkołą nie wyszło. A Julcia jeszcze sie rozkręci w mówieniu tak, że nieraz nie dwa będziesz chciała by na chwilę zamilkła;-)
Jagoda szkoda, że nie poszliście na wesele ale wiadomo dziecko ważniejsze- zdrówka. Kiecka świetna

reklama
asik na szczescie nie :-D hehehehe i dobrze ;-) weekend spokojny byl zlecial szybko :-)
Jagoda super ta sukienka ale trzeba iec chyba figure do niej, wiec u mnie odpada :p ja nie pomoge co do prezentu sama nie mam glowy do tego by cos kupic swojemu facetowi na nasza rocznice :confused::sorry2::dry:

Kolejny tydzien....
Ja sie wkurzam na exa.... normalnie mam ochote go zagryzc... czy nie moze choc raz wiedzac ze we wrzesniu sporo wydatkow wyslac kasy na czas? :/ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hejo,ja juz wczoraj na 22 bylam w domciu. nikola ma drzemke ja wcinam nalesniki z powidlami sliwkowymi. Moje dziecie wstalo dzis o 8 a calutkie poltorej tgodnia wstawala babcii o 6:30 <3

Jagoda piekna sukienka ale tak jak mowi liza trzeba miec do niej konkretna figurke :nerd:
Asik madry chlopczyk :)

Juz miesiac czekam na oddzew ze sadu. Wiecie moze ile czeka sie na rozpatrzenie sprawy?? Zaczyna mnie to ju draznic :wściekła/y:

Hej;)
Dawno mnie tu nie bylo;)
U nas jakos leci.. powoli do przodu, tylko ta pogoda.. no szkoda słow- deszcz-deszcz-deszcz;/

Maja dzis tez jeczy I marudzi chyba przez ta pogode..
Wczoraj to mialam takiego mula ze caly dzien bym w lozku przelezała.. masakraaaaaaaa

Nawet nie wiem co mam pisac, czekamy na ząbka ciągle;)
Jedynie sie wkurzam na siostre bo jej odwala totalnie.. no brak słów.. ale tak to jest ze towarzystwo ma ogromny wplyw na zachowanie.. taka cichutka I spokojna BYŁA.. a teraz? Szkoda słów na to dziewuszysko.. ja juz nawet z nia nie dyskutuje bo ona tak potrafi czlowieka zagiac ze ehh;/ mysli ze ma 18 lat to oze robic co chce.. no coz.. dostanie od zycia kopa to sie moze nauczy czegos..;/

czesc ;)
co do zmian u Nas to przeprowadzilysmy sie do A. jakoś tak inaczej jest ;) Mam Milene na miejscu haha:-)

Paulina po urlopie juz?
Magda u Nas tez pogoda okropna dzis , a co z siostra?

23may wrooooocilam :)
Liza zlozylismy z A. wniosek o uznanie ojcostwa i przyznanie praw rodzicielskich. Miesiac juz czekamy

Uuu .. ile mnie nie było ..
Ale to urodziny , w sobote wesele , ale poprawiny już odpuściłam :-D:-D
, no a 21 kolejne wesele ... w miedzy czasie mamy urodziny ...

Roczek Natki spoko , zdjecia wam dodam jak powrzucam na kompa .. :-D
No ale nie przeszła mi roczku ;-) Dziś przeszła pół pokoju nie zdążyłam jej złapać i mamy porządnego guza ...

Alice gratulacje .
Dominisia Gratuluje ..
23may No ile mamy do siebie ??? z 400m może wiecej troszkę :-D:-D w weekendzik wpadam z Sz. i młodą na kawę a potem może pójdziemy z Julką na otwarcie rynku :-D:-D:-D

Wampi No ona się cieszy , o pewnie Julke kiedy podrzuci ;))) Zawsze mi głowe zawracała żeby jechać do niej .. to teraz bynajmniej blisko .. Ale nasze łobuzy chyba nie bardzo się dogadują ;PP :-D:-D

reklama
Bry.

Milena , Kasia fajnie wam, tak blisko siebie mieszkac.

Magda siostra ma 18 lat.. chyba wiekszosc jej rowiesników ma coś nie tak z mysleniem. bo skoro dowód juz ma to dorosla.
Ja mam 20 i 16 letnich braci. i czasami jak mamaopowiada co oni wyprawiają to ja sie zastanawiam czy ja adoptowana jestem, czy tak samo durna bylam.A jak sie do rodziców odzywają.. ja zebym takim slownictwem kilka lat temu powiedziala nawet do obcego to ojciec by mnie chyba w sciane wbił.

u nas jakby chorobowo. U Oskara alergia sie zaostrzyla. katar non stop, mimo leków, kropli, do tego kaszle czasami.

Ja za to gorzej. od kataru oczy mi bolą. glos mam jak po mutacji..

i juz wiem ze komunie F ma w tym roku. Zeby nie ta nauka modlitw to nawet bym sie cieszyla.

Do góry