reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
asik, gratuluję kolejnego ząbka :)
Dredzik, gratuluję drugiej pociechy :)

Ja już na nogach jestem, Oliwier jeszcze śpi i mu się nie dziwię, wczoraj do 23 ganiał :szok:

Hej

Oliwia wczoraj z teściową pojechała nad morze:happy: szkoda tylko, że pogoda nie za ciekawa.

Dredzik witaj:) gratuluje drugiej pociechy
Mariolcia to Ci wczoraj maluch dał popalić

Monycza Witaj Gratuluje .
Patrycja jak test ??
Dredzik Witaj gratuluje .
Dominisia Fajnie że sobie radzisz .

w końcu dotarłam do was :zawstydzona/y:
W sobote Chrzest , w niedziele poprawiny , nie chcieli nas do domu puścić , młoda się wyszalała ludzie ją wynosili że wyjść nie chciała :-D:-D Młoda dalej na czterech , ale schody obcykała , i wczoraj mi sama na 4te piętro weszła ;-) Strasznie ruchliwa , minuty nie usiedzi ;-) No i w weekend znowu na wieś jadę bo festyn jest i zaproszenie na obiad dostałam .. ;)

Z P jak było tak jest, nawet nie wiem czy na urodziny ma zamiar przyjść .

asik, no teraz pogoda ma się trochę popsuć, ale miejmy nadzieję że słoneczko przygrzeje nad morzem :)
Milena, super że przyjęcie udane, Natalka miała tyle rąk do noszenia.
a zapraszasz P na urodziny ?

u mnie mama była, na kawkę wpadła... Oliwier się wybawił z babcią, pokazywał jej ciągle ile jego motorek na liczniku ma :-D
zupkę już mam, skrzydełko z zupki już zjedzone przez synia i teraz śpi :)

czesc dziewczyny, dojechalam nad morze cala i zdrowa.. jazda byla straszna mdlilo mnie, a brzuch nie dawal spokoju.. ;/ @ nadal nie ma ;) test 2 kreski, i znowu ta sama sytuacja, jedna mocna druga leciutka ;)

kasiek88kasiek
tak, a pozniej zniknelam. stwierdzilismy z I. ze co bedzie to bedzie.
wyjazd troche nie udany, domek na zdjeciach wygladal troche innaczej, pogoda miala byc inna ale pozyjemy zobaczymy
:) mam tutaj strasznie slaby zasieg internetu. musze uciekac, bo idziemy wdychac jod :)

Jagoda. a mialas przy tym duze uplawy? bo u mnie sa straszne ;//
asik24 miejmy nadzieje, ze dobrze Ci sie wydaje :D
Dredzik witaaj wśród młodych mamusiek :)
Milenaaaa tak ja wyzej pozytywnie. pewnie jestes zmeczona troche po tylu przyjeciach :)

P.S. wlasnie!! co z tymi uplawami ? sa intensywne ;/ troche sie boje ;)

Mariolcia Szczerze powiedziałam P , '' urodziny wyprawiamy w sobote o 16;00 '' ;-) zaprosiłam jego rodziców , a on - osobiście uważam że ojciec to raczej sam powinien się dowiedzieć co z urodzinami dziecka a nie że ja go zapraszam na urodziny córki . Bo to raczej jego obowiązek .
Patrycja Gratulacje , najwięcej powie ci ginekolog na wizycie . Na pewno wszystko jest ok .

No jak większość z was wie poznałam Sz. i szczerze to przyjęcia mi się dopiero zaczynają , już po chrzcie , teraz festyn z obiadem , 31-go wyprawiam roczek Natalii , we wrześniu dwa wesela + urodziny Sz. , październik roczek jego bratanka ... ale oni mają mało imprez w roku :tak::-D:-D

Patrycja myślę że można po cichutku gratulować;) A gdzie ejsteś nad morzem ja byłam w lipcu:)

Milena
kij P w oko i szyszka w pupkę:p:p Szczęścia Ci życzę;):) Super że Natalka taka obrotna;)

reklama
Wstawać :)
ja jak zwykle spać nie mogę, wczoraj posiedziałam trochę w nocy na TV i białą masajkę oglądałam... i mi łezka poleciała na końcu.... :(
pogoda się popsuła u nas ale może jakiś spacerek zaliczymy :)
Milena,
oby urodzinki się udały i "nikt" ich nie popsuł tyle życzę :tak:
Patrycja, również czekam na wieści :)

Do góry